Prosecutor
öYLE BİR BABAN VAR MADEM, HALA BURADAN MI YARDIM İSTİYORSUN
Prosecutor
öYLE BİR BABAN VAR MADEM, HALA BURADAN MI YARDIM İSTİYORSUN
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong,
abi bu adamda bi arıza var hee valla bak heryere yazıyo bunları yaa
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
arkadaş cop past yapıyo galiba
ERASER WİLL COME BACK
Arkadaşla cbr 125 i test etdik otoyolda. Onda motorsiklet var bende otomobil. Yan yana ilerlerken o 150 yapıyordu ben 120 . Nasıl olur diye sormayın her gördüğünüzü gerçek sanmayın.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
nx4_falcon,
nasıl oluyo yaa
abi honda böyle bi ib.lik yapmaz ya onda bi sorun vardır hepsinde o şekilde değildir bence
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
arkadaslar ikinci el cbr 125 leri nası bılırsınız???? 4.500.ytl fıyatla.motoru gordum cok temız daha 520 km de.cızık yok ustunde.heryerını ınceledım.ama ıkıncı el oldugu ıcın guvenemıyom.sıfır fıyatınıda ogrenebılecegım bı sıte varmı.ben esk de oturuyom ve burda sıfır fıyatını bulamadım.kımse satmıyo o motoru.
_Si_BeMoL_,
hondanın sitesinde sıfır fiyatı yazıyo
http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=34
arkadış orda runner 180 tek geçiceksin o motrun çok özel bi eyri vardır çünkü 2 zamanlı 160 raha tgörüyosun om otorlamcleren adlı üyeden alıntı
bırak birader bu işleri cbr kullanan arkadaşlar war 135 i geçenler paso yalan söylüo 150 bence wurmaz o motor hem twister cbr ın üsütünde atlarjuniorR1 adlı üyeden alıntı
Honda CBR 125 in göreceği son limit 135 oda eniş aşşağı .Bende var biniyorum ve denemişim....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)