ey vallah ben yeni olduğum için sorduydum problem yok yani cevaplayan arkadaş tartışma konusu aç mesela
kardaşım yeniyim benim adıma sen aç alormu?
işler nasıl cereyan edi yo bu sitede mesela sor bişeyler?
hakketen sorun söyliyeyim yahuuuuuuuuuuuuuuuu
Arkadaşım..
Yapmayın Allah aşkına..
90 yapıyo diyosun 100 yapsın hiç değilse diosun
120 yapsa eline ne geçecek_?
o motor o hızda ne kadar kontrollü durabilir_?
Yakıt durup dururken 10 km daha hızlı gitmesi için neden 2 katına cıksın_?
silindir piston büyütme olayına gireceksin sanırım sonuc öyle gozukuyor..
Al sana en az 200-300 ytl masraf...!
Yapıcaksın ayarını tutturamıyacaksın..
2 gün sonra;
Motorum yağ kaçırıyor..
Motorum çok yakıyor..
Bıktım bu çin motorlarından..
Performans egzosu nerden bulabılırım..
Gibi başlıklar açarsan sana cevabım şu olacak
Ben sana söylemiştim
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
arkadaşlar lütfen cupları birbirine karıştırmayalım
şimdi honda supercup hariç diğer cup lar la 80 km yi geçmenin doğru olmadığına bende katılıyorum ama şunu söylüyüm honda innova ile 100km ile giderken verdiği güven diğer cup un 40 km ile giderken verdiği güvenden daha fazla
frenaj
lastik kalitesi
denge
haaa + olararakda şu var eminimki bir honda innovanın 80km/h si ile diğer marka bir cup un 80km/h si bir değil merak eden olursa bir innova görürse bi test yapsınlar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
valla hic honda novaya yolda denk gelmedim ama yamaha crypton 125 lik ile amcamın biri otoyolda devamlı 110-120 arası gidiyordu ,uzaktan ilk gördüğümde bende inanamamıştım bir süre takip etmeme rağmen aramızdaki mesafe azalmayınca bende bastırıp yanına gittim, 115 km hıza ulaşmıştı sonra biraz daha gazı açtım ve geçtim peşimden uzun bi süre geldi aynı şekilde ,kardeşimin sıfır aldığı ybr 125 inin performansı bile bu kadar iyi değildi bence
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Motorun üstünde ne varsa sök granaj falan bırakma egzostu sök sadece şaje demiri lastikler ve sen kal üstünde rüzgarıda delip gecersin 100 değil 120 garanti bide jawa karbiratoru tak tam süper olur madem hız istiyon benım önerim bu
o motor4da arkadaşımda var 2 kişi 110 vuruyo orjinal.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Modifiye böyle olur. Sayfada modeli seçin.
http://images.google.com.tr/imgres?i...%3Dtr%26sa%3DN
arkadaşım sana birkaç yöntem yazacagım bunlar motorunun hızını 20 km artırır
1-egzostu açtırabilirsin
2-hava filtresini sökebilirsin yada 20tl. ye bi performans hava filtresi takabilirsin
3-motosikletin arka tekerlekteki dişliyi büyütebilirsin (nekadar büyük olursa okadar hızlı olur)
BUNLARI YAPARSAN MOTORUNUN HIZININ ARTTIGINI GÖRECEKSİN
(HAVA FİLTRESİNİ SÖKMEK VE EGZOST U DELDİRMEK YAKIT I BİRAZ ÇOGALTIR AMA FAZLA SORUN OLMAZ CUP MOTORLAR ZATEN KOKLUYOR BÖYLELİKLE BİRAZ YAKMAYA BAŞLAR)
evet büyütünce aksine hızlanması iyileşir son hız artmaz genelde
ama bu bazı cublarda ve çin malı bazı moto larda dişli büyütünce
devir arttığından son devirlere doğru titreşim artıyor ve
km saatinin yayı titrediğinden +20 km fazla gösteriyor garip ama doğru
hatta çok komik
bende 150 cup war 160 kadran war çok rahat 115 120 yapıyor ama sölediğiniz gibi bu motorlar için çok tehlikeli...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)