benım sımdıkı motor 0 deıl ama 15 000 de yınede 100 dıor zaten bızde son hızını soyluyoruz yoksa sureklı 100 kmh yapacak halımız yok zaten pekde saglıklı deıl
dogru soluosun marıfet deıl
zaten bızde yaptıgı son hızı soluoruz
100 kmh da zaten o motoru surmek pek
saglıklı deıl (bu arada bendekı motor 15 000 de)
SAYGILARIMLA
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
arkadaşlar genelde çoğunuzdan büyüğüm çoluk çocuğum war sadece son hızının az daha artmasını istedim o kdr normalde 40/50 km hızla gidiyorum bu arada 100 km hızla ıslam zemınde bi viraja yada ıslak yolda gidecek halımız yok 16 yaşında değiliz
hepinize tşk
19.650km de.....
____it's my life_1982____
arkadaşlar ben de kymco 110 var otobanda en fazla yaptığım hız çift kişi 125 dir
egzozu delince hız artıyoo kanuni wardı bendee deldim 90 km yi geçebildi hızım!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
5-10 km için düşülen dertlere bakın ahah hava filtresidir,egsoz delmedir ya üretici yapmış işte bozmadan kullanıver ama yok kurcukcu milletim eller,bozar karışır
ön Dişliyi Büyült Arkayi Küçült 120 Yapar Tek Zarari Hafif Olduğundan Uçuyuo Gibi Olur
Evet bende bı abının Sukıda 110 luk cup la denemıstım ve motor 100 e geldıgınde dıreksıyon o kadar hafıflesıtıkı bu ne dedım bısıklet gıbı az bolzulunca yol kontrolden cıkcakmıs ggıbı geldı ve hemen yavasladım bana hıc guven vermıyo bu CIn CUp lar.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
bende bi keresinde bi cup sahibiyle motoru park ederken sohbet ettim otobanda 100 veya 110 tam hatırlamıyorum yaptım dedi sonra korktum basmadım demişti bilginize....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
arkadasım keske burda olsaysın yanı balıkesırde benım mondıal 100cc ye yaptırdıgım işçiligi senınkıne yaptırırdık benımkı 100cc 125km hız yapıyor senınkı 110cc lık sen dusun senınkını rahat bı 130 140gorurdu burda bı usta var o saolsun iyi anlıyor oyle egzosu fılan acma ceza yedıgınle kalırsın benım motordakı ufak tefek modıfıkasyonlar ı soylım karburatoru buyuttum hava fıltresını sokup yerıne bayanların kullandıgı basortulrınden bagladım egzosu cok asırı acmadım 2 tane delık actım bagırmıyor jantlar ı tel janta cevırdım orjınalı celık işte daha motor kısmındada varda tam ayrıntılı olarak bılmıyorum gecen arkadasımın 125 cc lık scooterını goturduk 130 goruyor kucuk teker
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
meraba arkadaşlar ben motorsiklet deneyimlerimi anlatmak istiyorum şu marka iyi diyince problem çıkmaz inşallah
şimdi honda supercup hariç diğer cup lar la 80 km yi geçmenin doğru olmadığına bende katılıyorum ama şunu söylüyüm honda innova ile 100km ile giderken verdiği güven diğer cup un 40 km ile giderken verdiği güvenden daha fazla
frenaj
lastik kalitesi
denge
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bak kardaşlarım modifiye 1 -2 milyar verdiğimiz bu motorların zaten ömrü hayatları 10 yıldır.bunları modifiye ile kısalmak zannetmiyorumki akıl karıdır.bunu tavsiye nasihat etmesini seven biri olarak değide modifiye etmiş biri olarak kaala alın lütfen olurmu?
eskiden yapardık mobiletleri ama mobiletlerde şanzıman dişli yoktu direk kayış üstleniyordu işi ama bu motorlar şanzımanlı ilerde boşluk yaparsın şanzımanda eski hızıda bulamssın vitese girmeme vitesten atma gibi problem ler doğurur.
10 seneyide kafadan atmadım dispritör söylüyo bunu kullanım ömrü diye.
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
honda diyip geçmemek lazım valla
ben x markasıyla 150cc yatmış motra hız deniyorum maxtayım yanımdan iki kişili
bi 125 lik honda vız diye geçti üstelik diktiler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)