İstanbul Motor Şikayeti (Firma yetkililerince çözüldü)
Reklamlar
-
istanbul motordan bende geçen martta bir motor aldım adamlar motoru alırken ayarlarız diyorlardı peşinat verince sonra işlemleri halledınce hiçte burnundan kıl aldırmıyorlar , bana göre istanbul motor bu sitede reklam veren bir firma ve kaskı tabiki verecekler yoksa kendilerinde satış düşüşlüğü olacak , ben burada hiçbir firmayı övmüyor , yüceltmiyor ve kötülemiyorum , ben bu forumda her zaman tarafsız konuştum ve genede öyle konusuyorum .....
Benim için şahsen istanbul motor 1o üzerinden 3-4 verebileceğim bir firma
Reklamlar
-
19 Aralık 2008, 11:26
Keeway Matirx Aldım Motorunda Sık Sık Arıza Yapıyor Bakımlarınıda Periyodik Yapdırdığım Halde Servisine Götürdüm Müşteri Hatasından Kaynaklandığını Söylüyorlar Parçaları Değişdi Bende Para Talep Edindi Tekrardan Arıza Devam Etti Takılan Parçalarda Sorun Var Tüm Keeway Kullancılarına Duyurulur
-
22 Temmuz 2010, 10:30
Piaggio X8 200
İstanbul Motor'dan sözlerine güvenerek aldığımız ikinci el Piaggio x8200 motosiklet aldığımız günden beri sorun çıkardı.
Motosiklete kendi servislerinde baktırdıklarını ve güvenle alacabileceğimizi söylediler.
Her hafta bir arıza çıkardı ve en sonunda motor kilitledi.Güvendiğimiz bir servise götürdük.Motoru açtılar.Arızanın aşırı bakımsızlıktan meydana geldğini söylediler.Ayrıca büyük ihtimalle km bilgisinin de yalnış olduğunu söylediler.Masrafı 3000 TL.
İstanbul motor, servisi olduğu halde bakımını yapmadan bize motoru satmış.
Bu problemi kendilerine iletmek ve mağduriyetimizin giderilmesi için görüşmeye gittik.Ancak çok kaba bir davranışla karşılaştık.Dostlukları motoru satana kadar...!
-
22 Temmuz 2010, 11:30
Bir kaç kez benimde alışverişim oldu,pek sıcak ve güleryüzlü davrandıklarını söyleyemem.
Ancak bu durum günümüz esnafında ve satış noktalarında sıklıkla rastladığımız bir durum her nedense,kimsenin müşteriye veya karşısındaki insana tavır sergilemesi söz konusu bile olmaması gerek.
-
22 Temmuz 2010, 12:10
birkaç defa bende gittim o mazaya ama ilgisiz tutumlarından dolaya hiçbirşey almadan çıktım iyikide almamışım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:08 ----------
okmeydanında feyizoğlu diye biryer var siparişinizi internet ortamından verdiyseniz hemen telefonla aryıp gerekli bilgileri veriyorlar teşekkürler feyizoğlu
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
-
23 Temmuz 2010, 18:38
Piaggio X8 200
İstanbul Motor'dan sözlerine güvenerek aldığımız ikinci el Piaggio x8200 motosiklet aldığımız günden beri sorun çıkardı.
Motosiklete kendi servislerinde baktırdıklarını ve güvenle alacabileceğimizi söylediler.
Her hafta bir arıza çıkardı ve en sonunda motor kilitledi.Güvendiğimiz bir servise götürdük.Motoru açtılar.Arızanın aşırı bakımsızlıktan meydana geldğini söylediler.Ayrıca büyük ihtimalle km bilgisinin de yalnış olduğunu söylediler.Masrafı 3000 TL.
İstanbul motor, servisi olduğu halde bakımını yapmadan bize motoru satmış.
Bu problemi kendilerine iletmek ve mağduriyetimizin giderilmesi için görüşmeye gittik.Ancak çok kaba bir davranışla karşılaştık.Dostlukları motoru satana kadar...!
-
herkese selam,
arkadaşlar ben istanbul motordan fiddle 2 aldım, bize motoru satarken biz kurumsalız, her motorcuya benzemeyiz dediler. motoru eve götürürken sadece 3 km mesafe. motorun altından yağ atmaya başladı. geri götürdük ayhanbey denen adam hakaret etmeye başladı. ve servis formu vermiyoruz dedi. sym türkiye ye şikayet ettim, Allah tan adamalar adam gibi adam çıktı. gerekeni yaparız dedi. şimdi ahaann.. bey motoru almadan önce biz garanti bankası gibiyiz kuveyttürk gibi değiliz (kafasına göre kurumsallığı örnek verdi) demiştin. 15 yıldır burdayız dedin. şimdide motora servis fişi dahi vermiceğini söyledin. hukuk devreye girdi bunu bil.
arkadaşlar sakın istanbul motordan alış veriş yapmayın çok pişman olursunuz. hatta önünde otobüs durağı var, ordan otobüse bile binmeyin,, o kadar kötü ve pis esnaflar.
-
bir hatırlatma da yapayım bazı üyeler vurdu kırdı sözlerle hak aranmaz yazmış.doğru.ama sen dişinden arttırdığın 5 kuruşu böyle asalaklara bu şekilde kaptırısan o zaman senin yorumunu tutumunu söyleceğin sözleri çok merak ediyorum
-
alış veriş yapmayın yaptırmayın sonunda zarar edip silinir giderler piyasadan. unutmayalım ki bunları biz besliyoruz.
-
Arkadaslar,
Kimsenin ekmegi ile oynamak gibi niyetimiz yok. Allah'in selamini bile hak etmiyorlar, birakin ekmegi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------
Birseyi merak ediyorum, neden konu basliginin yaninda firma yetkilisi cozumledi yaziyor?
Her giden sorun yasiyor, neyi cozumlediler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler