İstanbul Motor Şikayeti (Firma yetkililerince çözüldü)
Reklamlar
-
Merhaba Murat bey;
Almış olduğunuz ürünle ilgili yaşamış olduğunuz memnuniyetsizlikten
dolayı öncelikle özür dileriz.Malumunuz firma bünyesinde yapılan tadilat
nedeniyle müşteri ilişkilerimizde bir takım gecikmeler yaşanması inanın
zaman zaman firma çalışanlarınıda zor durumda bırakmıştır.Bu yaşanan
aksaklığın telafisi mümkündür.En kısa zamanda firmamıza uğrayıp yeni
kaksınızı almaya bekliyoruz.Saygılarımızla;
NOT:(Kaskınız tarafınıza ambalajında ücretsiz olarak teslim edilecektir)
Yarın gideceğim arkadaşlar
Hız virüsü bulaştırdı bu motorsiklet denilen meret..
ama doğayla teknolojiyi aynı anda yaşamayı da ondan öğrendim..
Reklamlar
-
Hikaye.Ben hergün önlerinden geçiyorum.Gerçekten tadilatları vardı ama ben alışveriş yapmak için 2 kere gittim.İkisindede pişman oldum çıktım.Bir tane kadıncağız var o yardımcı olmaya çalışıyor.Motor satışına bakan adam burnundan kıl aldırmıyo.Yüzüne bakmıyorlar adamın ya.Nasıl bir zihniyet ben anlamıyorum bunları.Hele özen motorun kızıltoprakta yerinde çalışan bir adam var.Uzun saçlı.Alışveriş yapmak için girin sinir olun çıkın.Bak şimdi aklıma geldi gene ya.Ben dövecem bu herifi.Cidden dövecem.Kızıltopraktaki bu ikisi dışındakiler genelde iyi.
Size aklınızda bulunması için bir yer söyliyeyim.Feyizoğlu dye bir yer var perpanın yanında.Gidin tüm ürünlerinizi taksitli,peşin nasıl isterseniz çayınızı içip muhabbetinizi ederken gönül rahatlığıyla alın.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
yabu parça getirme muhabbeti nasıl oluyor parçası gelmeyen malzeme ülkeye giriş yapmasın vede tse si olmayan parça bulunmuyo diye malzemeyi niye atalım ki
-
trasher adlı üyeden alıntı
bir değil iki değil bu nasıl bir anlayış anlamıyorum hyosung cu kardeşleriminde başı çok yanıdı bu istmotordan ne sanıyolar kendilerini anlamış değilim istmtr a BANNNN koydum sonsuza kadar aklınız varsa sizde dikkatli olun derim...
Valla bunu duyduktan sonra alacagım olsada almam
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Naturalist Bana Kalırsa Tüketici Haklarını Kullan, Bi avukatla Görüş Tebligat yazsınlar Aldığın yere Postalat mektubu, seni arayıp Yenisini Verelim demezlerse neyim. Bu Ülkede Tüketici Hakları Var. herkez Haklarını sonuna kadar Kullanmalı. Biraz Haklarını Kullanırsan Böyle Davranamazlar. diyecektim yenisini verceklermiş ama Haklarımızı Sonuna Kadar Kullanalım.
-
neyseki hatalarını anlamışlar sanırım... valla arkadaşlar şimdi firma ismini vermeyeyim ama başımdan kötü bi olay geçti, ben de firma yetkilisini tehdit ettim : sizinle ilgili motosiklet.net'e hiç hoş şeyler yazmayacağım diye... yemin ederim eleman tırstı.. biraz örgütlülüğümüzden güç alalım !
müşteri memnuniyetinisağlayamayan firmalar zarar etmeye mahkumdur. bu ticaretin ilk kuralı. Benim işim de satış... biraz dişli olursanız eğer istediğiniz sonuca ulaşırsınız... bir satışçı olarak bunları yazıyorum..
-
somurtkan bir yüz ifadesiyle karşılaşmayı göze alarak gittim bu sabah..hatta bilakis güleryüz gösterdiler arkadaşlar ve
kaskın yenisini verdiler ve özür dilediler arkadaşlar..
yorumlarınız ve desteklerinizi görmüşler
bana katılan arkadaşlara teşekkür ederim. ve sorunumu geç de olsa çözen İstanbul Motor'a teşekkür ederim..
sorunlarımız için elele verelim...
Hız virüsü bulaştırdı bu motorsiklet denilen meret..
ama doğayla teknolojiyi aynı anda yaşamayı da ondan öğrendim..
-
gecte olsa sorununun cozulmus olmasına sevındım..
ıyı gunlerde kullan kaskını..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
Arkadaşlar İzmir De MCA Motor Outlet açtı adamlara bir ulaşın inanılmaz ucuz ve kaliteli mallar satıyorlar. Lutfen istanbul un aç esnafının eline düşmeyin.sanırım sitenin de sponsoru bu firma en azından adamları bir arayın.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
Marlboro Man adlı üyeden alıntı
Hikaye.Ben hergün önlerinden geçiyorum.Gerçekten tadilatları vardı ama ben alışveriş yapmak için 2 kere gittim.İkisindede pişman oldum çıktım.Bir tane kadıncağız var o yardımcı olmaya çalışıyor.Motor satışına bakan adam burnundan kıl aldırmıyo.Yüzüne bakmıyorlar adamın ya.Nasıl bir zihniyet ben anlamıyorum bunları.Hele özen motorun kızıltoprakta yerinde çalışan bir adam var.Uzun saçlı.Alışveriş yapmak için girin sinir olun çıkın.Bak şimdi aklıma geldi gene ya.Ben dövecem bu herifi.Cidden dövecem.Kızıltopraktaki bu ikisi dışındakiler genelde iyi.
Size aklınızda bulunması için bir yer söyliyeyim.Feyizoğlu dye bir yer var perpanın yanında.Gidin tüm ürünlerinizi taksitli,peşin nasıl isterseniz çayınızı içip muhabbetinizi ederken gönül rahatlığıyla alın.
öncelikle naturalist probleminin çözüldüğüne çok sevindim.
marlboo man emin ol bande gıcık gidiyorum o tiplre.derler ya parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye.satış sorumlusu dediğin insanın vasfı çok önemli.öncelikle güler yüz bekliyoruz alışveriş yaptığımızyerlede.ama çalıştığı departmanın gülleri bu abilerimiz ablalarımız nedense kapıdan girdiğiniz anda sizi bakışlarıyla zaten dükkandan dışarıya çıkarıyolar.bir işletmede güler yüz ve ikram edilen bir çay bile müşterinin kalbini çalmaya yeterken bu tipler neden zor olanı başarırı anlmam
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
hocam hakkın olan kaskını alman sevindirici. ben, gelin kaskınızı verelim dediklerini okudugumda eywah adamı magazaya cagırıp dovecekler herhalde falan dedim
==============================
==============================
-
arkadaşlar bu istanbul motorun adresi nedir
şu aksarayda olan mı yoksa
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Yeri fenerbahçe de stadının karşısında... Bu olaya düzgün cevap vermeleri güzel olmuş. Ben tam set olarak oradan aldım ürünlerimi ve memnun değilim şu an. Memnun değilim ama memnuniyetsizliğim pek onlardan sayılmaz "ucuz etin yahnisi yenmez" atasözünü bir kez daha yaşadığım için memnun değilim ürünlerden...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
-
Neden se illa bu şekilde teşhir olmadan sonuç alınamıyor....Ben şimdi bu firmanın güvenirliliğine nasıl itimat edicem....
Baştan kaybettiler bence....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
olayın tatlıya bağlanmasına sevindim, şunu merak ettim. adamlar , maldaki ayıptan dolayımı özür dileyerek ürünü geri aldılar, yoksa motosiklet.net teki yorumları görüncemi davranış değiştirdiler. ilki doğruysa kabahatlarini anlamışlar bizde günahlarını almışız, ikincisi doğru ise ticaret ahlakları zayıf
-
budur birlikten kuvvet doğar
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
sorunun cözülmesine sevindm
gercktn birliktn kuvvet dogar
-
mucadelenden dolayı seni tebrik ediyorum supersin abi
umarım istanbul motor a da bu ders olur..
-
işte bir grup olmanın birlik olmanın faydaları. millet boşuna yırtınmıyo klüb olalım klüb olalım diye.
ilerde resmi bir şekilde kendi klübümüzü oluşturursak eminim bundan daha fazlası olcak. bizler nekadar birbirimize bağlı olursak haklarımızı aramamızda okadar kolaylaşır.
ben açıkcası arkadaşımızın bu topigi açmasa istanbul motorun o kaskı verecegini hiç inanmıyorum...
-
arkadaslar bugun istanbul motoru aradım gt250R için bilgi istedim ilgilenen kişi orda yokmuş numaramı aldılar aramazlar heralde dedim ama 15 dk sonra aradıları.Son derece ilgili ve ayrıntılı şekilde motorun özelliklerini,ödeme koşullarını anlattılar.Yani bayya ilgilendiler telefonda olmasına rağmen.Elemanları değişti sanırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler