ama istatislikleri bozmak gerekmez mi?
ben de gsr 600 diyorum.
ama istatislikleri bozmak gerekmez mi?
ben de gsr 600 diyorum.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
istatistikler yalan olsun diye ben şimdi yazıyorum nerden buluyolar da hortlatılıyo bu topikler merak ediyorum.???
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Çok silindirin zararlarına her zaman inanmışımdır.... Çok silindir çok dert ve çok para....
2 silindir diyorum...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşım 3500 tl yi yaza kadar biriktir,al bi tane suzuki gsr 600,şimdi alıp napıcan,bana sorarsan sen neden kışın ortasında motor aldın diye,piyasa fiyatının bayaaa bi altında aldım da ondan,yazı bekle ama aldığın motor gsr 600 olsun,aceleye gelmez bu işler,pişmanlık duygusunu yaşamanı istemem arkadaşım,içini rahat tut,hadi eyvallah
slm ya ben 4500 tl veya 500tl renzing motor ariyorum tam buldum diyorum sizin yorumlar caydiriyo her seferinde ayni oluyo varmi boyle bu fiyata tavsiye edeceginiz bi makina reyzing olmasi sart degil ses ve gorunus biraz iyi olsun yeter tabi
Topiği baştan sona okudum ve yeni farkediyorum konuyu açan arkadaş fz6 almış
ayrıca istatistiklere göre konunun tekrar hortlama zamanı gelmiş
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
topiği açan arkadaş bize fake attı.. bizi suzukimi hondamı diye birbirimize düşürüp gsr ve cbf in marka bilinirliğini arttırıp fiyatlarının yükselmesini, dolayısı ile fz6 nın daha az talepten fiyatının bir miktar düşmesini sağlaymış ve fırsat bu fırsat yamaha fz6 almıs cok zekice düşünülmüş bir plan tebrik broo!!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Ben topiği hatırlayacağını bile sanmam. Hatta konuyu açanın avatarına v ismine bakmazsa farkında olmadan kendine tavsiye vererek tarihe geçebilir
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)