Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

340km ile giderken

REKLAM ALANI
    Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hız konusunda bişey diyemem ama montaj olmadığına kendimce eminim görüntünün sağ köşesine bakılırsa rüzgalığın yanından şeritler rahatlıkla gözüküyor ve yol kenarındaki ışıklandırmaların motora yansıttığı ışıklar bence bunu açıklıyor benim düşüncem bu bence konuyu daha fazla uzatmayada gerek yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    noktayı koyuyorum ve göstergeyle oynamışlar diyorum... etrafındaki araçların seyir süretlari ile motorun göstergesindeki hızı çok dengesiz .....

cuk_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başakşehir 4.etap/2.kısım/ikitelli/İSTANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9 (RC "racing cruiser")
    bende
    .................................................. ........................

etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Siz o zaman Ghostrider 2 yi izleyin derim.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

hangi sinemada abi ?? adres verde şeydelim bakalım

UFB_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gordugum kadariyla motor 80'den 280 km/h'ye 10 sn.'de çıkıyor. Böyle birşey mümkün mü?

Eğer mümkünse ben teror'e katiliyorum, herhalde gercektir bu goruntuler...

xxexx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ 6 Fazer
    merhaba arkadaslar... ilk olarak yorumlarınızı okudum ve sunu bıldırmek ısterım kı araclarımızın kılometre telı ıle ılgılı kucuk degısıklıkler yapmak mumkun
    ikinici olarakta izmir' de kendimiz 285 km/saat hıza ulastık ama eliniz ayagınız tıtrıyorsa tavsıye etmem gözunuzu acıp kapattığınızda yuzlerce metre yol aldıgınız dogru... ama yolun bırlesmesı, ucgenlesmesi v.s. gibi seylere katılmıyorum... lütfen trafıkte dikkatli olun 3 gun önce bir kardesimizi gözumun onunde kaybettım... trafıkte hıcbır araca guvemeyın... su yaz gunlerınde kazasız belasız hepınıze hayırlı yolculuklar... (motor keyıf ve zevk ıcındır ve hepımızın bır aılesı var hız yapmadan once bunları aklınıza yada gozunuzun onune getırmenızı hatırlatırım) hepınıze ıyı gunler...

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Bu tür şeylere neden şaşırıyorsunuz anlamıyorum. Hepiniz motorcusunuz yaaaa...

SpearHEAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 Dakar
    walah vakti maksimum 250 yi görmüş biri olarak (ki hız yapmayıo sevmiyorum) ve oldukca iyi bir gözlemci olarak bu videoda anormal bir şey var onu söyleyebilirim elektrik direklerinden çok soldaki karşı şeritden gelen arabalar dikkatimi çekti bu abim 340 la gitse karşıdan gelen arabalar 120 ile gelseler o arabaların ışıklarının gelme hızı gördügümüz basit bit işlem le 460 olur buda ışıklar bize anlık geçiyomuş gibi gözükür

Arkadaşlar benim bu video da anlamadığım bir şey var.Bir motoe 340 km sürat yapıyorsa ki bu demekki 3 sn de 1 km yol demektir.Yoldaki ışıklara dikkat ettiyseniz(bunların arasında ortalama 50 mt mesafe olur)ibre sona dayanırken 3 sn de 14 adet saydım.Buda demekki 14*50=700 yani alet 3 sn de 700 km yol aldı
    700/3=233 Hadi ben eksik saydımda 18 direk sayalım ozamanda 300 basıyor demekki.Yani 340 değil birileri burada sıçıyor demekki.Bizler yemeyelimde kim yerse yesin

kanat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    boy'a katılıyorum, ghostrider gibi bir arızayı izlemeden pek biley izlemiş olmazsınız.

eger boyle videolardan keyif alıyorsanız, şiddetle tavsiye olunur...

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    Alıntı ali g adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar benim bu video da anlamadığım bir şey var.Bir motoe 340 km sürat yapıyorsa ki bu demekki 3 sn de 1 km yol demektir.Yoldaki ışıklara dikkat ettiyseniz(bunların arasında ortalama 50 mt mesafe olur)ibre sona dayanırken 3 sn de 14 adet saydım.Buda demekki 14*50=700 yani alet 3 sn de 700 km yol aldı
    700/3=233 Hadi ben eksik saydımda 18 direk sayalım ozamanda 300 basıyor demekki.Yani 340 değil birileri burada sıçıyor demekki.Bizler yemeyelimde kim yerse yesin
    Dostum senin bu hesapta bi matematik hatası var. senin bulduğun 233 sayısı metre/saniye cinsindendir. bu da 838 KM/saat yapar yani 3 saniyede 14 ışık geçmesi imkansızdır. Fazla saymışsın yani direkleri. 340 ile giden motor saniyede 95 metre yol yapması lazımdır bu da saniyede yaklaşık 2 direk yapar. Bu hız doğru bence arkadaşlar.

Ali g gece gece bana matematik çalıştırdın.

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @ali g
    Bir motoe 340 km sürat yapıyorsa ki bu demekki 3 sn de 1 km yol demektir.
    Arkadaşım sen hiç matematik bilmiyorsun sanırım. Biraz hesaplama yapalım 340 km/h süratle giden bir araç, dakikada;

340/60 = 5,666 km gider (hani 1 saat 60 dakika ya )

saniyede ise;

5,666 / 60 = 0,094 km gider (tabi 1 dakikayı da 60 saniye olarak alırsak )

Bu da 94 m eder. 3 saniyede 1 km yol almak için;

60 saniyede = 20 km gitmek,
    1 saatte = 1200 km gitmek gerekir ki bu da saatte 1200 km/h hıza eşittir.

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Kısacası filmdeki motoru bilemem ama bendeki bir sürü videoda adamlar 340-360 km/h sürate çıkıyor. 170-200 kg ağırlık arası ve 160-200 hp arasında güce sahip olan bir motorla rahatlıkla 300 km/h üzeri yapılır. Sizin izlediğiniz videolardaki motorların çoğunun modifiye olduğunu da göze alırsak bu sürat normaldir. Daha neyi tartışıyorsunuz ki anlamıyorum.

arkadaşlar valla bende yaptığım hatayı yazdığım günün ertesi sabahı anladım.Ama birkere yazdık.Yazınca silemiyorsun ne yapayım biraz sıçtık emi

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İlgi alanları
    İndirmek için tıklaman ve şifreyi girmen yeterli , video 2.5 mb dir.

username : ******
    password : ******

Buna bir bakın derim buda oyle ama ibrede 220 mil yazıyor oda 354,05568 km eder dikkatle bakarsanız ibre 220 mile dayanıyor ama devir göstergesidahad da yuklesıyor bence 360 rahat deviriyor bu alet.

Forumdan Uzaklaştırıldı UmARsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TDM900
    Bana burası ikinci köprüye girerken olan tüneller gibi geldi

fsmceyhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar herkese selam. Her ne kadar yanlış hesap yapmış olsa da, motorun hızını bulmak için aydınlatma direklerini sayma fikrini geliştiren ali g'yi tebrik ediyorum.
    Motor tünele girmeden önce 4 sn de 7 direk geçiyor. Eğer direkler arası 50 m. ise bu 315 km/h lik bir hıza denk geliyor. Bence 340km/h doğru.
    Filmin montaj olma ihtimali bence hiç yok. Aydınlatma ışıklarının gösterge panelindeki yansımasına dikkat edin. Bu kadar düzgün bir montajı ancak Holywood ustaları yapar. Ayrıca motorun, diğer araçları geçme hızı da gayet doğal. Burada nasıl bir anormallik görüldüğünü anlayamadım.
    Bu arada Erhan, 99 model bir MZ301 aldım. 1500 YTL, 7 taksit. Motor 12000 km de. Ustanın dediğine göre İzmit'teki en temiz motor Biraz yata yata eskmiş. Ben aldıktan sonra yavaş yavaş kendine geliyor.
    Selamlar...
    Ceyhun Gürpınar

stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    beyler o filim gerçek ışıklara göre konuşursak .

bana o hız değil gibi geldi 240 gibi ama hız daha fazla gözüküyor .

ama film ibreye vurmaya göre ışıkların gerçek yani malesef .

yoksa video oturtmalı ön panel iki katmanlı video birleştirdiğinizde oluşur . video yu hızlandırıp kayıtlı tekerlek havada durumu . birleştiriyorsunuz size böle güzel bir şey çıkıyor.

hız yapmayın kardaşlar beş para etmez o hızlar .

beyler film montaj olma ihtimali çok az bizde konyada 160 a kadar çıktık mz 301 ile ben telefona çektim görünüyü ki görüntü hiçte 160 demiyor yani bu işlerin kamera ile anlaşılması zor biraz ki adam ibreyide çekmiş. Herkeze sağlıklı sürüşler.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler