[/IMG]
şu soğuk kış günlerinde biraz içimiz ısınsın
[/IMG]
şu soğuk kış günlerinde biraz içimiz ısınsın
fınal oncesi yapılırmı bunlar ogrenci milletine ah bodrum uzun zaman oldu malesef hocam körfez bar duruyormu yerinde sorması ayıp
Ride your way
bu yaz gani gani paralarla gelelim mi bodrummm yanına
yaza ordayız tabiki,halilkarnas da
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
way massallah Yamaha sponsor sanirim bodruma ben resimlerde sadece yamaha goruyorum. Yuregimde enduro var ama bu Yamaha Fz-6(naked) yi her gordugumde deli oluyorum cok ama cok guzel bisi yaa...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Aslen Marmarisli olsam da Bodrum'un yeri başka... Paylaşım için teşekkürler
valla isindik..
saol saol saol..
:]
Shakulin
Moon light 'in sokagi degil mi orasi? 7 senem gecti beeeeee, o sakaklarda cok karsilasmisizdir belki de.... korfez bar karsi sokakta
saglicakla kal, az kaldi geliyorum...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
bir başka bizim memleketimiz yaaa.paylaşım için çok sağolasın...mes bodruma gelsek bkarmısın bize???
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
@mes iş için yakında geliyorum oraya ikinci vatanıma
ah Bodrum AHH yazı kışı ayrı güzel en güzel günlerimi geçirdim oralarda
bitez yalıçiftlik konacık gümbet, umurca mahallesi
bekleyin gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
mes paylaşım i,çin teşekkürler
uzun zaman oldu bende gelemedim kısmetse bu yaza inş. ya dostum hakkaten körfez bar yerinde duruyormu hala özlemişim beaa çok saol resimler için hey gidi tatil günleri
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Nerden başlasam, nasıl anlatsam
Kaç kişiydik o zaman
Bak kaç kişi kaldık şimdi......
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Aaah ah..Yahşiyalı'da yazlığımız vardı.Pisi pisine satıldı,gitti.Hersene misafirler ağırladığımız evimiz yok ama bodrum adamın kanına bi girdimi bi daha iflah olmassın,pansiyon da olsa gider o daracık sokakları tavaf edersin.
Askerlikdi şuydu buydu derken,3senedir hasret kaldım valla
teşekkürler..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
körfez barı unutamayanlar çok hala yerindeyse bi mt yaz buluşması düzenlemek lazım
Ride your way
mes öle bodrumdan resim çekmeyle olmuyo atlayacan gelecen yoksa bende koyarım marmaris sokaklarını her gün
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
seviyorum ben bu şehri ya,,, allah nazardan gevur gözlerinden korusun
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)