bodruuuum booodruuuum
fotolar için teşekkürler..
Şööle plajlardan da resim isteriz....Morotu kuma saplamadınız mı hiç?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ayıpsın kardeşim en kısa zamanda plaın resmini de koyarım ancak plajlar bomboş ...İn cin top oynuyor.Yaza inşallah
Motosiklet aşkına
mes, ben de Bodrum'lu sayılırım. İlkokul 1,2,3 orada okudum. Annem de 27 senedir orada yaşıyor. Bütün yaz tatillerim orada geçti. Seyfi Bar'ın oğlu Serhat'ı tanırsın büyük ihtimalle. Bir de Murat Özdemir. Hani tekvando şampiyonu, onun bunun kafasını gözünü patlattıktan sonra tekvandoya devam etmesini yasakladılar. Murat'ta yok yok, ZX-10, ZX-12, v.s.. Serhat'ı tanıyorsan sor, İstanbul'a geldiğinde ona ne yaptım diye, anlatsın sana hehehhehe Bir daha arkama binmemeye yemin etti.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
@mes
Serhat'ı herkes tanır yaw. Nasıl tanımazsın? Pidecilerin olduğu meydanda bir fırın var, oradaki sokaktan giriyorsun Seyfi Bar var, Bodrum'un en eski barlarından biri. Sahibi Seyfi abi, onun oğlu benim arkadaşım. Git tanış, çok kafa ve komik bir heriftir. Devamlı gülersin... Selamımı söyle...tanımıyorum ama ilk fırsatta tanışmaya çalışıp dediğin muhabbeti yapmak isterim.Sevgiyle kal arkadaşım
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu tepedeki yel değirmenlerinin resimleri varmı elinde...Don kişotluğum tuttu birden...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)