Ah gençliğimizin geçtiği sokaklar....Dili olsada konuşsalar....
Ah gençliğimizin geçtiği sokaklar....Dili olsada konuşsalar....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Dedemandaydık bu yaz ilk gidişimdi bodruma ama şunu söyleyeyim para olmadan hicbiyerin tadı olmuyo
Değerli arkadaşlarım sizi bu kadar mutlu edeceğini bilseydim daha önceden koyardım resimleri...merak etmeyin bu soğuk günlerde sizleri ısıtmaya devam edeceğim.Bu gün de epey dolaştım ama fotograf makinam yanımda değildi...yarın inşallah.Hepinize sevgiler sunuyorum
dostum senden ricam,limanı,barlar sokağını,şehire girişi, eğer yolun düşerse ortakent yahşi nin fotolarını bekliyorum
aşığım ben bu şehre
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
bodrum sokakları böyledir işte admın içini ısıtır mesut kardeşimde torbadan bizim için emek vermiş bodrum sokaklarında elleri dert görmesin sağolsun çok makbule geçti yakında görüşmek üzere mesut havalar biraz düzelsin gelcem bodruma.
65 yaşındaymışın gibi konuşuyorsun valla alp
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
sakin ve sessiz yaza hazırlık var gibi duruyor saol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ohhh kebap walla
siz takılın biz başımızın çaresine bakarız
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
BBRR nin motoru 10 kaat etmezmi şimdi söyleyin hadi....Hanginizinki bu kadar enternasyonal motor hııııı?.....
ya arkadaş bende motoru barışın sanıyordum baksana kaçtane ortağı varmış hayret bişiy yaaaaw bide motor benim diye hava atıyor yanına gittiğimde bakçam ruhsatına kimin üstüne plaka.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet kardeşim her zaman beklerim...öğrendin buraları...marinada lux teknen de var yatacak.oooh kekaaa
Bbrr resim bakımından benden daha şanslı.Bizim buradakiler üstsüzler.Çekmeye kalkarsam siteye koyamam yakışık almaz.
bbrr,resimler süer, o motora yakıt koymasanda gider artık
[/IMG]evet arkadaşlar genel istek üzerine yeni resimlerle devam ediyorum
devamı var
Motosiklet aşkına
İyide sadece motoru çekmişin...Sen nerdesin?.....
Bir turlu 8. gun diyemedim bodrumda.. Hep bir sorunla ayrıldım.. Herşeye rağmen özlüyorum..
Hayatımın en kotu ve sinirli zamanlarından birinde korfezdeki barmen ark. ın konusup kafamı toparlamasını, sakinleştirmesini unutmam..
Yazın yine oradayız inşallah..
-McA-
@mes
bizi diskoya götür
Şaka bir yana gelsem seni bulabilir miyim? bak ocak-şubat arasında gelme ihtimalim var aklında bulunsun.
yüzsüzlüğüm tuttu
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
sokaklara devam....
fotolara devam edeceğim....
Motosiklet aşkına
vay be bomboş sokaklar ama ne kadar anılarla dolu,hersene yeni anılar ...kısmet olursa bu senedee
Motosiklet aşkına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)