Anket: American Chopper'ın yeni seslendirmesi nasıl???
- Katılımcı sayısı
- 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Harika, süper, eski seslendirmeye göre çok daha başarılı olmuş
-
Rezalet, sesler karakterlere uymamış, duygu yok, tatsız tuzsuz bişey olmuş
-
Seslendirmeyi boşverin, en iyisi orjinal sesi ile altyazılı göstermeleri
ANKET-Amerikan Chopperın yeni seslendirmesi...
Reklamlar
-
arkadaşlar bilmem farkettiniz mi
discovery'deki american chopper serisine yeni seslendirme yapılıyor bu yayın döneminde
sorun şu ki ben seslendirmeyi hiç ama hiç beğenmedim
acayip sıradan ve duygusuz bir seslendirme
evet yeni sesler daha tanıdık,heralde program ünlenince daha tanıdık seslendirme sanatçıları ile çalışma kararı alındı ama bence çok yanlış bir karar çünkü kesinlikle çok özensiz olmuş
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba?
ps.. ayrıca orange county olması gereken ismi ısrarla orange country diye neden söylüyorlar onuda anlamış değilim...
bkz: http://www.orangecountychoppers.com/
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Reklamlar
-
Super Moderator
Yeni dönemde Discovery Channel'ın beğenilen tüm programlarının seslendirmeleri değişti. Mythbusters ve OCC American Chopper seslendirmeleri alıştığımız sesin dışındakileri yadırgamamızın yanı sıra gerçekten ağızlara uymuyor ve duygusuz yapılıyor.
Hatırlarsanız bir zamanlar çok az kişinin konuştuğu diller gibi bir tanıtım kuşakları vardı. Dil tanıtmalarına rağmen Türkiye'de bu bantlar üstüne dublaj yapılarak giriliyordu. Sonradab hata fark edildi ve altyazıyla devam edildi.
Benim dileğim bu programların da altyazıyla devam etmesi ve hem yaşanan duyguyu daha iyi anlamamız, hem de çeviriden dolayı yaşanan kimi sorunları yaşamamız.
-
Aynen katılıyorum.Sadece American Chopper ın değil tüm programların seslendirmeleri değişti ve ben de hiç memnun değilim.Çünkü seslendirmeler çok duygusuz ve tonlamasız yapılıyor.
-
orange yeni sezon daha izlemedim ama efsane avcilari gercekten cok kotu uyuz olmus hatta efsane kelimesini birakmis "mit" diyip duruyorlar
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler