Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Muayenelerle ilgili her şey

REKLAM ALANI

Motosikleti
    jawa white style 350 ve kuba kb100-6 cub
    ne fennı muayenemıs beeeeeeee bune boyle benım jawamda ne muayene ne sıgortası var kac defa cevırmeye yakalandım hıc bıseycık olmadı polısler once kaska sonra ehlıyete bakıyolar allah allah bendemı yaptırsam kı
    http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
    kocaeli başiskele :bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    Alıntı crazyrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne fennı muayenemıs beeeeeeee bune boyle benım jawamda ne muayene ne sıgortası var kac defa cevırmeye yakalandım hıc bıseycık olmadı polısler once kaska sonra ehlıyete bakıyolar allah allah bendemı yaptırsam kı
    senin şansın yaver gitmiş dikkat et her zmana bu kadar şanslı olamayabilirsin ona bakarsan ben de de 50 cc aprilli vardı 93 model ehliyet yok vize yok sigorta yok hem de 8 yıldır 2 dafe ruhsatı kapattı geri aldım ceza hiç yemedim ehliyeti aldım kasktan ceza yedim şans işte olmaz olmaz deme olur
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
     MT Site yönetimi uyarı mesajı.
    Uyarı Sebebi:  Konu dışı,tartışma içerikli mesajlar silinmiştir.Sürekli tartışma içerikli mesaj yazmak ve konu dışına çıkmak yasaktır.Bunları yapan üyeler forum kuralları dahilinde cezalandırılır.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

Motosikleti
    SYM GTS250 i EVO

trafik muayene kaçta açılıyor

arkadaşlar todayimin muayene süresi bitti sabah erkenden gidiyim boşuna sıra beklemiyim diyorum kaçta açılır acaba sabah bilgisi olan var mı göztepe'deki ?

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    8 de git 9 da açılıyor.....................
    98 Beygir.....

Motosikleti
    BMW R 1200 GS - 2005
    Arkadaşım bildiğim kadarı ile 8.30 ama çay çorba derken biraz aksıyor.Üstelik yaz tatilleri nedeni ile yoğunluk oluyor.Ben Tuzla yı kullananları her gün görüyorum bu ara çok yoğun oluyor.Bazen de ( arkadaşların ruh haline göre )
    motorculara öncelik vermiyorlar bilginiz olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı ferrari_tayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR

ilk muayene süresi ne kadar geçerli

arkadaşlar 2006 model bir motor için ilk birsenede ondan sonra 2 senede bir muayene oluyor diye biliyorum ama bazı arkadaşlar ilk alımda 3 sene geçerli oluyor muayene diyorlar böyle bişey varmı. benim ruhsatta trafiğe çıkış tarihi 2006 muayene geçerlilik süresi 2007 yani bir yıl görünüyor olması gereken bumudur yoksa 3 sene geçerli olabilirmi.

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    artık ilk muayne suresi 3 devam eden muayneler 2 sene fakat senn ruhsatta 2007 yazdıgı için polis ceza kesebilir oyuzden en yakın muayne istasyonu yada trafik mudurlugune gidip onu 2009 yaptırmalısın sdce daktiloda 7nin ustune 9 yazıo kısa bi işlem yani
    true love..

Drift Religion

Forumdan Uzaklaştırıldı ferrari_tayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artık ilk muayne suresi 3 devam eden muayneler 2 sene fakat senn ruhsatta 2007 yazdıgı için polis ceza kesebilir oyuzden en yakın muayne istasyonu yada trafik mudurlugune gidip onu 2009 yaptırmalısın sdce daktiloda 7nin ustune 9 yazıo kısa bi işlem yani
    para almıyorlarmı ve bu 3 sene geçerli olan kanun 2006 modeldekileri kapsıyormu yoksa 2007 den sonrakiler yada belirli bir aydan sonrakilermi bu şek,lde oluyor.

2006ların tamamı hatta 2005lerde olabilir ole bişey duydummu tam emn diilim ama 2006ların hepsi
    para konusunda sadece 7nin ustune 9 yazıcak daktiloda para isterse 25krş ver artık emeginin bedeli olarak ztn yeterince vergi vs. alıyolar bide bunun için utanmadan para istemesnler ki istemiolarda
    true love..

Drift Religion

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Benim de 05 eylül çıkışlı ben de 3yıl die hiç bakmamıştım alırken bi baktım 06 eylül de bitmiş onu düzelttireceğim mi yoksa yeni muayene m yaptıracağım?
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    dostum ben motoru 06,06,07 tarihinde aldım motoru 2010 yılında muaneye götürücem.bu da demek oluyor ki motosikletlerde muane süresi 3 yıl.ticari araçlarda ise 1 yıl
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim de 05 eylül çıkışlı ben de 3yıl die hiç bakmamıştım alırken bi baktım 06 eylül de bitmiş onu düzelttireceğim mi yoksa yeni muayene m yaptıracağım?
    düzelttirmen ytrli die biliorum ama polise yakalnma duzelttrmeden once
    true love..

Drift Religion

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düzelttirmen ytrli die biliorum ama polise yakalnma duzelttrmeden once
    Valla tek eksiğim o ya çok üzülürüm ondan dolayı ceza yersem...bir haftalık izini çıkıyor sanırım..Ama ne gerek var.
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Yaa baktımki benimde muayene 3 temmuzda bitmiş. Haftasonu yaptırılabiliyormu muayene ve nerden yaptırılıyor???

Birde ne kadar tutar? Bilen biri yardımcı olsun please..

Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum ben motoru 06,06,07 tarihinde aldım motoru 2010 yılında muaneye götürücem.bu da demek oluyor ki motosikletlerde muane süresi 3 yıl.ticari araçlarda ise 1 yıl
    Olurmu? Benim ruhsatta trafiğe çıkış 3/7/2006 ilk muayene geçerlilik süresi 3/7/2007 yazıyo. Yani bir yıl..

Motosikleti
    SYM GTS250 i EVO
    trafik müdürlüğü derken bu bostancı sahildeki olabilir mi yoksa anadolu yakasında bildiğiniz trafik müdürlüğü nerede var benimde motor 2006 çıkışlı 2007 de bitmiş gözüküyor

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce muayenemi yeni yaptırdım ve 2 senelik tarih attılar...sanırım 2 senelik oluyo muayeneler...

Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaa baktımki benimde muayene 3 temmuzda bitmiş. Haftasonu yaptırılabiliyormu muayene ve nerden yaptırılıyor???

Birde ne kadar tutar? Bilen biri yardımcı olsun please..

Olurmu? Benim ruhsatta trafiğe çıkış 3/7/2006 ilk muayene geçerlilik süresi 3/7/2007 yazıyo. Yani bir yıl..
    pınar düzelttirme konusunu bilemicem ama bildiğim kadarıyla muayene haftasonu yapılamıyo...benim bildiğim istasyonlar beylikdüzü ve ayazağa yolunun ilerisinde...sana en yakın olan ayazağa yolundaki sanırım...ama gitmeden muayene için temiz kağıdını almayı unutma...ayazağadaki istasyon vermiyo ama beylikdüzü istasyonundan alabiliyosun hatırladığım kadarıyla temiz kağıdını...yatırdığın muayene harçı 50 ytl civarı falan v.dairesine...bunu ister istasyondan ödüyosun ister nakil vasıtaları vergi dairesinden...ama sen yinede yanına 70 ytl civarı falan al ne olur ne olmaz...

sana nakil vasıtaları vergi dairelerinin linkinide koyuyumda tam olsun bari...

http://www.ivdb.gov.tr/iletisim/nakil.htm
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

arkadaşlar şimdi vize süresi doldu vizeyi yenilemk için gitcez 2005 model motorumuz var bu 3. vize yenilemesi olcak 2 yıllık yapmalarını talep etcez peki bizden bir senelik vize ücreti 50 ytl idi sanırım gene iki yıl yapmak için 50 ytl mi isterler yoksa iki yıllık diye 100 ytl mi istiycekler

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce muayenemi yeni yaptırdım ve 2 senelik tarih attılar...sanırım 2 senelik oluyo muayeneler...

pınar düzelttirme konusunu bilemicem ama bildiğim kadarıyla muayene haftasonu yapılamıyo...benim bildiğim istasyonlar beylikdüzü ve ayazağa yolunun ilerisinde...sana en yakın olan ayazağa yolundaki sanırım...ama gitmeden muayene için temiz kağıdını almayı unutma...ayazağadaki istasyon vermiyo ama beylikdüzü istasyonundan alabiliyosun hatırladığım kadarıyla temiz kağıdını...yatırdığın muayene harçı 50 ytl civarı falan v.dairesine...bunu ister istasyondan ödüyosun ister nakil vasıtaları vergi dairesinden...ama sen yinede yanına 70 ytl civarı falan al ne olur ne olmaz...

sana nakil vasıtaları vergi dairelerinin linkinide koyuyumda tam olsun bari...

Beylikdüzü istasyonumu?
    Yaa ben beylikdüzü yolunu bile bilmiyorumki :( Temiz kağıtını ben alıp gidiyim desem temiz kağıtı nerden alınır ki? Hadi aldım diyelim bu yer ayazağında nerde? Cevaplar için teşekkürler bu arada

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beylikdüzü istasyonumu?
    Yaa ben beylikdüzü yolunu bile bilmiyorumki :( Temiz kağıtını ben alıp gidiyim desem temiz kağıtı nerden alınır ki? Hadi aldım diyelim bu yer ayazağında nerde? Cevaplar için teşekkürler bu arada
    pınar nakil vasıtaları vergi dairelerinin nerde olduğu hakkında bu linkden bilgi alabilirisin...

ayazağına gitmek içinde...gültepe'den dereye in...ordan sağa dön dere yolundan surları görene kadar direk git sağa sola sapmadan...surları geçtikten sonra 200 km sonra sağda tabelesını göreceksin...yani kolay bi yerde aslında...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler