Muayenelerle ilgili her şey
Reklamlar
-
19 Haziran 2007, 13:26
ne fennı muayenemıs beeeeeeee bune boyle benım jawamda ne muayene ne sıgortası var kac defa cevırmeye yakalandım hıc bıseycık olmadı polısler once kaska sonra ehlıyete bakıyolar allah allah bendemı yaptırsam kı
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Reklamlar
-
19 Haziran 2007, 13:41
crazyrider adlı üyeden alıntı
ne fennı muayenemıs beeeeeeee bune boyle benım jawamda ne muayene ne sıgortası var kac defa cevırmeye yakalandım hıc bıseycık olmadı polısler once kaska sonra ehlıyete bakıyolar allah allah bendemı yaptırsam kı
senin şansın yaver gitmiş dikkat et her zmana bu kadar şanslı olamayabilirsin ona bakarsan ben de de 50 cc aprilli vardı 93 model ehliyet yok vize yok sigorta yok hem de 8 yıldır 2 dafe ruhsatı kapattı geri aldım ceza hiç yemedim ehliyeti aldım kasktan ceza yedim şans işte olmaz olmaz deme olur
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
19 Haziran 2007, 15:10
-
22 Haziran 2007, 18:48
trafik muayene kaçta açılıyor
arkadaşlar todayimin muayene süresi bitti sabah erkenden gidiyim boşuna sıra beklemiyim diyorum kaçta açılır acaba sabah bilgisi olan var mı göztepe'deki ?
-
22 Haziran 2007, 18:54
8 de git 9 da açılıyor.....................
-
22 Haziran 2007, 18:54
Arkadaşım bildiğim kadarı ile 8.30 ama çay çorba derken biraz aksıyor.Üstelik yaz tatilleri nedeni ile yoğunluk oluyor.Ben Tuzla yı kullananları her gün görüyorum bu ara çok yoğun oluyor.Bazen de ( arkadaşların ruh haline göre )
motorculara öncelik vermiyorlar bilginiz olsun.
-
13 Temmuz 2007, 14:48
Forumdan Uzaklaştırıldı
ilk muayene süresi ne kadar geçerli
arkadaşlar 2006 model bir motor için ilk birsenede ondan sonra 2 senede bir muayene oluyor diye biliyorum ama bazı arkadaşlar ilk alımda 3 sene geçerli oluyor muayene diyorlar böyle bişey varmı. benim ruhsatta trafiğe çıkış tarihi 2006 muayene geçerlilik süresi 2007 yani bir yıl görünüyor olması gereken bumudur yoksa 3 sene geçerli olabilirmi.
-
13 Temmuz 2007, 14:55
artık ilk muayne suresi 3 devam eden muayneler 2 sene fakat senn ruhsatta 2007 yazdıgı için polis ceza kesebilir oyuzden en yakın muayne istasyonu yada trafik mudurlugune gidip onu 2009 yaptırmalısın sdce daktiloda 7nin ustune 9 yazıo kısa bi işlem yani
true love..
Drift Religion
-
13 Temmuz 2007, 14:57
Forumdan Uzaklaştırıldı
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
artık ilk muayne suresi 3 devam eden muayneler 2 sene fakat senn ruhsatta 2007 yazdıgı için polis ceza kesebilir oyuzden en yakın muayne istasyonu yada trafik mudurlugune gidip onu 2009 yaptırmalısın sdce daktiloda 7nin ustune 9 yazıo kısa bi işlem yani
para almıyorlarmı ve bu 3 sene geçerli olan kanun 2006 modeldekileri kapsıyormu yoksa 2007 den sonrakiler yada belirli bir aydan sonrakilermi bu şek,lde oluyor.
-
13 Temmuz 2007, 15:09
2006ların tamamı hatta 2005lerde olabilir ole bişey duydummu tam emn diilim ama 2006ların hepsi
para konusunda sadece 7nin ustune 9 yazıcak daktiloda para isterse 25krş ver artık emeginin bedeli olarak ztn yeterince vergi vs. alıyolar bide bunun için utanmadan para istemesnler ki istemiolarda
true love..
Drift Religion
-
13 Temmuz 2007, 15:12
Benim de 05 eylül çıkışlı ben de 3yıl die hiç bakmamıştım alırken bi baktım 06 eylül de bitmiş onu düzelttireceğim mi yoksa yeni muayene m yaptıracağım?
-
13 Temmuz 2007, 15:13
dostum ben motoru 06,06,07 tarihinde aldım motoru 2010 yılında muaneye götürücem.bu da demek oluyor ki motosikletlerde muane süresi 3 yıl.ticari araçlarda ise 1 yıl
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
13 Temmuz 2007, 15:24
ultraukala adlı üyeden alıntı
Benim de 05 eylül çıkışlı ben de 3yıl die hiç bakmamıştım alırken bi baktım 06 eylül de bitmiş onu düzelttireceğim mi yoksa yeni muayene m yaptıracağım?
düzelttirmen ytrli die biliorum ama polise yakalnma duzelttrmeden once
true love..
Drift Religion
-
13 Temmuz 2007, 15:30
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
düzelttirmen ytrli die biliorum ama polise yakalnma duzelttrmeden once
Valla tek eksiğim o ya çok üzülürüm ondan dolayı ceza yersem...bir haftalık izini çıkıyor sanırım..Ama ne gerek var.
-
13 Temmuz 2007, 15:36
Yaa baktımki benimde muayene 3 temmuzda bitmiş. Haftasonu yaptırılabiliyormu muayene ve nerden yaptırılıyor???
Birde ne kadar tutar? Bilen biri yardımcı olsun please..
genç kaptan adlı üyeden alıntı
dostum ben motoru 06,06,07 tarihinde aldım motoru 2010 yılında muaneye götürücem.bu da demek oluyor ki motosikletlerde muane süresi 3 yıl.ticari araçlarda ise 1 yıl
Olurmu? Benim ruhsatta trafiğe çıkış 3/7/2006 ilk muayene geçerlilik süresi 3/7/2007 yazıyo. Yani bir yıl..
-
13 Temmuz 2007, 15:46
trafik müdürlüğü derken bu bostancı sahildeki olabilir mi yoksa anadolu yakasında bildiğiniz trafik müdürlüğü nerede var benimde motor 2006 çıkışlı 2007 de bitmiş gözüküyor
-
13 Temmuz 2007, 15:47
arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce muayenemi yeni yaptırdım ve 2 senelik tarih attılar...sanırım 2 senelik oluyo muayeneler...
Pınarr adlı üyeden alıntı
Yaa baktımki benimde muayene 3 temmuzda bitmiş. Haftasonu yaptırılabiliyormu muayene ve nerden yaptırılıyor???
Birde ne kadar tutar? Bilen biri yardımcı olsun please..
Olurmu? Benim ruhsatta trafiğe çıkış 3/7/2006 ilk muayene geçerlilik süresi 3/7/2007 yazıyo. Yani bir yıl..
pınar düzelttirme konusunu bilemicem ama bildiğim kadarıyla muayene haftasonu yapılamıyo...benim bildiğim istasyonlar beylikdüzü ve ayazağa yolunun ilerisinde...sana en yakın olan ayazağa yolundaki sanırım...ama gitmeden muayene için temiz kağıdını almayı unutma...ayazağadaki istasyon vermiyo ama beylikdüzü istasyonundan alabiliyosun hatırladığım kadarıyla temiz kağıdını...yatırdığın muayene harçı 50 ytl civarı falan v.dairesine...bunu ister istasyondan ödüyosun ister nakil vasıtaları vergi dairesinden...ama sen yinede yanına 70 ytl civarı falan al ne olur ne olmaz...
sana nakil vasıtaları vergi dairelerinin linkinide koyuyumda tam olsun bari...
http://www.ivdb.gov.tr/iletisim/nakil.htm
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
13 Temmuz 2007, 15:53
arkadaşlar şimdi vize süresi doldu vizeyi yenilemk için gitcez 2005 model motorumuz var bu 3. vize yenilemesi olcak 2 yıllık yapmalarını talep etcez peki bizden bir senelik vize ücreti 50 ytl idi sanırım gene iki yıl yapmak için 50 ytl mi isterler yoksa iki yıllık diye 100 ytl mi istiycekler
-
13 Temmuz 2007, 16:02
Syriana adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce muayenemi yeni yaptırdım ve 2 senelik tarih attılar...sanırım 2 senelik oluyo muayeneler...
pınar düzelttirme konusunu bilemicem ama bildiğim kadarıyla muayene haftasonu yapılamıyo...benim bildiğim istasyonlar beylikdüzü ve ayazağa yolunun ilerisinde...sana en yakın olan ayazağa yolundaki sanırım...ama gitmeden muayene için temiz kağıdını almayı unutma...ayazağadaki istasyon vermiyo ama beylikdüzü istasyonundan alabiliyosun hatırladığım kadarıyla temiz kağıdını...yatırdığın muayene harçı 50 ytl civarı falan v.dairesine...bunu ister istasyondan ödüyosun ister nakil vasıtaları vergi dairesinden...ama sen yinede yanına 70 ytl civarı falan al ne olur ne olmaz...
sana nakil vasıtaları vergi dairelerinin linkinide koyuyumda tam olsun bari...
Beylikdüzü istasyonumu?
Yaa ben beylikdüzü yolunu bile bilmiyorumki :( Temiz kağıtını ben alıp gidiyim desem temiz kağıtı nerden alınır ki? Hadi aldım diyelim bu yer ayazağında nerde? Cevaplar için teşekkürler bu arada
-
13 Temmuz 2007, 16:11
Pınarr adlı üyeden alıntı
Beylikdüzü istasyonumu?
Yaa ben beylikdüzü yolunu bile bilmiyorumki :( Temiz kağıtını ben alıp gidiyim desem temiz kağıtı nerden alınır ki? Hadi aldım diyelim bu yer ayazağında nerde? Cevaplar için teşekkürler bu arada
pınar nakil vasıtaları vergi dairelerinin nerde olduğu hakkında bu linkden bilgi alabilirisin...
ayazağına gitmek içinde...gültepe'den dereye in...ordan sağa dön dere yolundan surları görene kadar direk git sağa sola sapmadan...surları geçtikten sonra 200 km sonra sağda tabelesını göreceksin...yani kolay bi yerde aslında...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler