Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

MT İzmir 27 Aralık Toplantısı Ardından...

Motovento
    REKLAM ALANI
    belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    aslında bu akşam herkes oradayken konuşmak istiyordum sizlerle
    fakat hem gelmeyenler/gelemeyenler vardı hemde bazı arkadaşlar erken kaçtı.
    bence doğru olan herkes bir aradayken sorunların yüz yüze konuşulup çözmekti!!ama imkan olmadı.

bizler bu grubta ortak bir zevki paylaşmak, işimizin stresinden uzaklaşmak için vakit geçiriyoruz diye düşünüyorum. en azından benim için bu böyle.
    fakat son zamanlarda yaşanan atışmalar ve iğnelemelerden çok rahatsızım.
    özelliklede bugünkü mesajlardan.

yaklaşık 3 aydır izmir mtnin toplantılarına düzenli olarak işim el verdiğince katılmaya çalışıyorum ve grubun içinde bir çok arkadaş edindim. ilk etapta sizlerle vakit geçirmek çok keyifliydi
    ama son bir aydır yaşananlar ve duyduklarımdan sonra gerçekten çok rahatsız oldum.zaman zaman midem bulandı açıkçası!
    ve bugün forumda atışmaların üzerine yazılan "izmir mt nin üyeleri şöyle iyidir böyle iyidir, şöyle yapmazlar böyle yapmazlar" sözlerinden sonra açıkçası çok üzüldüm. demekki grubun huzurunu manisa mt den gelen bizler bozuyoruz diye üzerime alındım açıkçası çünkü izmir mt harici bir tek bizler varız ve çok kırıldım yazılanları okurken.
    ne katıldığım gezide ne de toplantılarda asla bir taşkınlığım yada bir hatamın olduğunu düşünmüyorum. ama insanız hata yapabiliriz bende hata yapabilirim ama bunlar sözlü uyarılarla çözülebilecek durumlardır. rencide edici iğnelemelerle durum aksedilmemeliydi.

tüm bu sebeplerden dolayı bu toplantılar bana artık huzur vermiyor ve daha çok stres yaratıyor hayatımda. bundan sonra (en azından bu gerginlikler geçene hatalar telafi edilene kadar) izmir mt nin toplantılarına katılmayı düşünmüyorum. çünkü keyifli vakit geçirmek için katıldığım

bunu yazmadaki amacım kırgınlığımı sizlerle paylaşmaktı.

birlikte huzur dolu günler geçirmeniz dileğiyle.

!tüm mt üyelerinden kişisel bir rahatsızlığımı buraya taşıdığım için özür dilerim!
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar lütfen bu ortamı bir tartışma ortamına çevirmeyelim.MT İzmir grubu bir dostluk grubudur,çekişme-birbirine laf sokma grubu değil.Bizim grubumuzdaki herkes gereken sağduyuyu gösterecek kadar elit insanlardan oluşmakta ve bu ortamın bozulmasına hiç birimiz izin vermeyiz.
    Şu andan sonra tartışma içerikli mesaj olursa silmek zorunda kalacağımı belirtmek isterim.
    tuncer durduğun hata. bence tartışmaya neden olabilecek mesajların hepsini silmek en güzeli. laf atanın mesajınıda sil ona cevap yazanında mesajını sil. site üzerinden gerginlik yapılmasına izin vermeyin lütfen. bu tip olaylar yüzünden ne kanlar kaybettik bunu sende gayet iyi biliyorsun. o yüzden mt izmirli bir moderatör olarak bence buna ekstra özen gösterirsen sevinirim. tabiki bu yine benim şahsi fikrimdir değerlendirmen ricasıyla.

Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında bu akşam herkes oradayken konuşmak istiyordum sizlerle
    fakat hem gelmeyenler/gelemeyenler vardı hemde bazı arkadaşlar erken kaçtı.
    bence doğru olan herkes bir aradayken sorunların yüz yüze konuşulup çözmekti!!ama imkan olmadı.
    sevgili belifeless, duyduklarını, yapılanları lütfen tüm gruba mal etme ki etmemişsin zaten. seni çok iyi anlayabiliyorum, neler olup bittiğini de çok iyi biliyorum ama şunuda bil ki yalnız değilsin düşündüğün konularda. bu illet hastalık nedense bir türlü kesilemedi gitti izmirde. ne dostlar elini ayağını çekti siteden ve toplantılardan benim gibi. şimdi senden ricam bunlara aldırma. herkes saygıyı hakeder ama çok ama az. sen yine katılımını sürdür. milletin lafıylada iş yapma derim ben. şuna inan ki mt izmirde tanıdığın güzel insanlar kadar daha tanımadığın güzel insanlarda var. sevgiyle kal

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevgili ve değerli mt.izmir liler,
    buraya yazmamın nedeni konunun buradan başlamış olmasındandır.
    sevgili wallace ninde dediği gibi çok saygılı ve değerli dostlarımız vardır.
    böyle olmalarının nedeni kişisel sorunlarını kiminle olursa olsun, siteye yansıtmamalarıdır ki doğrusu budur, sizlerden son ricam malesef son demek zorunda kaldım zira devamı takdirde ve siteye yansıtılan özel sorunlar tamamiyle o kişiye aittir ve sanırım toplantılarımıza katılamayacaklardır..
    tabi ki sorunlar ve meseleler tartışılacak ve görüşülecektir ama toplantılarda ve birliktelerimizde.
    şu andan itibaren iğnelemeler laf atmalar ve sataşmalar yapan kişilerin bizler söylemeden toplantıya ve gezilere kendilerinden gelmemesidir.
    sonsuz sevgi ve saygılarımla,
    herkezin yeni yılını ve bayramını kutlarım

Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
    Yalan olmak kolaydır vede havali,
    Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili MT İzmir üyeleri,
    Bir üyenin toplantıya gelip gelemeyeceğine herhangi bir üye müdahale edemez,karar veremez.Ancak gelmemesi istenen üye hakkında bütün grubun görüşü aynı ise ve o üye kimse tarafından istenmiyorsa ancak o üye toplantılara iştirak edemez.
    Lütfen biraz daha dikkatli olalım.MT İzmir hepimizin ortak topluluğudur ve hiç kimse bunu tek başına yönlendirme yapabileceği bir topluluk olarak göremez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bir üyenin toplantıya gelip gelemeyeceğine herhangi bir üye müdahale edemez,karar veremez.Ancak gelmemesi istenen üye hakkında bütün grubun görüşü aynı ise ve o üye kimse tarafından istenmiyorsa ancak o üye toplantılara iştirak edemez.
    Lütfen biraz daha dikkatli olalım.MT İzmir hepimizin ortak topluluğudur ve hiç kimse bunu tek başına yönlendirme yapabileceği bir topluluk olarak göremez.
    peki forrap bu çoğunluğun kararı olmasımı gerekiyor.mesela ben o istenmayaen arkadaşı istersem ne olacak.benidemi istemeyeceksiniz mesela.bu demokratik bir davranışmı olacak.yoksa krallıkmı burası krallıkmı onuda merak ettim.bu bir site paylaşım için varız burada devamlı takip halindeydim 3 aydır yazmayanlar şimdi nasıl karar verebiliyor mt izmir hakkında bunuda anlamış değilim.

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    arkadaslar (mt il gruplari)mt izmir'e yazin yaaawwww... Herseyi duyurular bolumunden yaziyosunuz.. bi de artik ozel mesaj yazmayi ogrenelim...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

siz,
    malesef ki bizler ve özellikle benim kadar toplantı ve gezilere gelmediğiniz için
    ne gibi sorunlar ve kişilerle karşılaştığımızı bilmediğiniz için böyle bir düşünce içerisinde olabilirsiniz böyle bir yazı yazabilmeniz için gerçekten bizim içimizde olmanız ve olayları bire bir görmeniz gerekmektedir.
    ve malesef burada yazılanları okumakla doğru ve yanlış insan kim bilemezsiniz.
    ben çoğunluğun fikrini alarak yazıyorum birde toplantılara katılarak ve gezilere gelerek sizde bu çoğunluğu tanırsanız daha sağlıklı olacak kanısındayım.
    sevgi ve saygılarımla,

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kuvva adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz,
    malesef ki bizler ve özellikle benim kadar toplantı ve gezilere gelmediğiniz için
    ne gibi sorunlar ve kişilerle karşılaştığımızı bilmediğiniz için böyle bir düşünce içerisinde olabilirsiniz böyle bir yazı yazabilmeniz için gerçekten bizim içimizde olmanız ve olayları bire bir görmeniz gerekmektedir.
    ve malesef burada yazılanları okumakla doğru ve yanlış insan kim bilemezsiniz.
    ben çoğunluğun fikrini alarak yazıyorum birde toplantılara katılarak ve gezilere gelerek sizde bu çoğunluğu tanırsanız daha sağlıklı olacak kanısındayım.
    sevgi ve saygılarımla,
    haftalardır tek bir cümle bile yazmadım. sustum. istediğim şey çarşamba günü toplantıda sorunların çözümlenebilmesi yüzyüze herşeyin konuşulmasıydı. sadece benim değil tabi gruptaki arkadaşlarında. pazartesi akşamı konuştuğumuzda bir büyük olarak söz vermiştin gelip bizleri toparlayacaktın. olayları birebir yaşayan gören kişileri çok iyi tanıyan bilen biri olarak başımızda olacaktın.ama GELMEDİN. senin tabirinle KREDİSİNİ BİTİREN kişilerin hala bizim içimiz de dolaşıp mt izmir toplantısı içinde olayları bilmeyen arkadaşlara tek taraflı yorum yaparak orada olmayan insanların arkasından konuşması ne kadar etik sana sormak istiyorum. o akşam toplantıdan erken kalktık. bu toplantıyı herkesten çok ben istemiştim malesef başımızda bir büyük olmadığı için sonu gelmeyecek karşılıklı polemik ve tartışmaya girmemek için erken kalktım. yanlış şeyler anlaşılmasını istemiyorum buradanda bunu açıklayayım. ama konuşulacak konular var. zamanı geldi sanıyorum................

sayın şule şahsi sarunlarını siteye yansıtıyorsun lütfen.
    hiç birşey tek taraflı değildir.
    onun için beraber olduğumuz zaman toplandığımız zaman konuşuruz.

Alıntı kuvva adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sayın şule şahsi sarunlarını siteye yansıtıyorsun lütfen.
    hiç birşey tek taraflı değildir.
    onun için beraber olduğumuz zaman toplandığımız zaman konuşuruz.
    şahsi sorunları benmi yansıtıyorum yoksa iğneleyici imzalarla siteyi meşgul eden insanların kafasında soru işareti oluşturan seninde bildiğin kişilermi. istersen geçmişe yönelik bir düşün imzaları hatırla. ondan sonra taraflı davranmaya devam et. ben burada polemik yaratıp konuşmayacağım. bundan sonra yazılacak satırlara cevap vermeyeceğim.HER KİM OLURSA OLSUN ARAMIZDA YERİ YOK dediğin kişileri hala koruyor olman açıkçası üzüyor beni. senin kullandığın cümleleri hatırlatıyorum sana.gereken neyse elimdeki imkanlarla ben sorunları çözerim.

volkancimen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er-5,Suzuki DR 650
    Güzel mesaj
    Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı volkancimen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel mesaj
    seninki de
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Bazı durumları anlamak için her an içinde olmak ya da her an takipçisi olmak gerekmiyor.Görünen köy klavuz istemez.MT İzmir büyük kan kaybı yaşadı daha önce ve bir daha böyle birşey olmasına ne ben ne de diğer sağlam üyelerimiz izin vermez bunu herkes böyle bilsin.MT İzmir toplantısına katılan,bütün gezilerine eksiksiz iştirak eden herkes bir MT İzmir meleğidir anlamına gelmiyor.Tarafsız olmaya çalıştığınız zaman gerçekleri görürsünüz,tabi gerçekleri gerçekten görmek istiyorsanız...

gordon isimli üyeden alıntı;
    peki forrap bu çoğunluğun kararı olmasımı gerekiyor.mesela ben o istenmayaen arkadaşı istersem ne olacak.benidemi istemeyeceksiniz mesela.bu demokratik bir davranışmı olacak.yoksa krallıkmı burası krallıkmı onuda merak ettim.bu bir site paylaşım için varız burada devamlı takip halindeydim 3 aydır yazmayanlar şimdi nasıl karar verebiliyor mt izmir hakkında bunuda anlamış değilim.
    gordon demokrasi dediğimiz şey zaten çoğunluğun istediğinin olmasıdır.Kraliyet tam tersine bir tek kişinin ya da belli bir zümrenin kararlarının uygulanmasıdır.Siz sanırım önce terimlerin anlamlarına bir bakmalısınız.Kraliyet benim söylediğim tarz değildir,ben çoğunluğun istediği olur diyorum ve bu da en adil olandır.Kraliyetin ne odluğunu öğrenmek istiyorsanız
    http://www.tdk.org.tr adresinden krallık nedir buna bakabilir ya da diğer sitelerde araştırma yapabilirsiniz.

forrap, sana kesinlikle katılıyorum,
    ve tamamiyle tarafsızım bunu zaten biliyorsun.

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Arkadaşlar hepinizin yeni yılını ve bayramını kutluyorum. Umarım önümüzdeki sezon çok daha eğlenceli ve verimli geçer,Gitmediğimiz yol dönmediğimiz viraj kalmaz...Hernekadar olaylardan haberdar olmasamda aranızdaki çekişmeleride yeniyıl ve bayramla birlikte bir şekilde halledersiniz ve birleşme noktamız olan motorsiklet konuşmaya kaldığınız yerden devam edersizniz...
    Herkese sevgileer saygılaaar...
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bazı durumları anlamak için her an içinde olmak ya da her an takipçisi olmak gerekmiyor.Görünen köy klavuz istemez.MT İzmir büyük kan kaybı yaşadı daha önce ve bir daha böyle birşey olmasına ne ben ne de diğer sağlam üyelerimiz izin vermez bunu herkes böyle bilsin.MT İzmir toplantısına katılan,bütün gezilerine eksiksiz iştirak eden herkes bir MT İzmir meleğidir anlamına gelmiyor.Tarafsız olmaya çalıştığınız zaman gerçekleri görürsünüz,tabi gerçekleri gerçekten görmek istiyorsanız...

gordon demokrasi dediğimiz şey zaten çoğunluğun istediğinin olmasıdır.Kraliyet tam tersine bir tek kişinin ya da belli bir zümrenin kararlarının uygulanmasıdır.Siz sanırım önce terimlerin anlamlarına bir bakmalısınız.Kraliyet benim söylediğim tarz değildir,ben çoğunluğun istediği olur diyorum ve bu da en adil olandır.Kraliyetin ne odluğunu öğrenmek istiyorsanız
    http://www.tdk.org.tr adresinden krallık nedir buna bakabilir ya da diğer sitelerde araştırma yapabilirsiniz.
    bence onu sen oku.sonrada yazdıklarımı oku istersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

ben bir kişi dahi istese o üye gelmeli diyorum.çünki o üyenin istediğine karşılık sizin tavrınız demokratik olmuyor.ne demek A istemiyor B mt izmirde istenmiyor.burası ne ozaman tuncer bana anlatırmısın.

gordon,demokrasi çoğunluğun istediğidir.Şöyle düşünelim,iki kişi olsa bu grupta ve ikiside gruba zararı dokunacak insanlar olsa.Biri diğerini diğeri de öbürünü istiyor diye bu adamları elli kişinin grupta istememsine rağmen(geçerli sebeplerle) grupta olması mıdır sence demokrasi?
    Zaten sorun şu an o değil.Lütfen olayı basit laf oyunlarına getirmeyelim.
    Umarım yanlış anlaşılmamışımdır

Bu topiclerde mümkün olduğunca tartışmadan kaçınalım arkadaşlar,eğer bir sorunumuz varsa toplantılarımızda bunu halledebiliriz.Eğer bir problem sürekli toplantılarda vs. de halledilmiyor sitede halledilmeye çalışılıyor ise bu işte bir sorun vardır.

Herkes lütfen sağduyulu davransın bu konuda.

TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar son iki sayfayı okurken yine tansiyonum yükseldi. Forrap kardeş topiği bu saate kadar temizlemediysen (çünkü amacının dışına çıkmış, bi mod olarak bunu bilmen gerek) benimkileride temizlemezsin ve bu böyle devam ederrrrrrrrrrrr........
    Öncelikle şunu söylemek isterim. Evet, bu grup bi krallık değil. Ama demokraside değil. Demokrasiler yasayla, hukukla, yürütmeyle yürür. Bizim Yani MT İzmirin böyle bir yasası ( yani tüzüğü, kuralı. .v.b.) yok. Bunu yaratmaya çalıştık. Çok fedakarlıklar verdik. Ama siz değerli üyeler (herkezden bahsediyorum) buna karşı çıktınız. Neyse, bizler hatta ben diyeyim. Bu grubta birinin kalıp kalmıycağına karar vericek mevkide olduğumu biliyorum. Bunu isterseniz oylarız. Ama önce demokrasiyi getirmemiz gerekir. Bizim yönetim şeklimiz ve yönetimimiz YOKKKKKKKKKKKK. Bu olmadan bunların hepsini tekrar tekrar yaşarız. Milletin uçkuruylada uğraşırız, borcunlada uğraşırız, uğraşmamız gereken şeylerlede arada bir fırsat bulursak ta uğraşırız. Emin olun bu böyle daha çok devam eder. Herkez sıkıldığını yazıyor. Ben bu sitede olup bitemler yüzünden, benimle hiç alakası olmayan fakat grup içinde olduğu için benide ilgilendiren olaylar yüzünden ruh sağlığımı, maddi güvencemi kaybetmek üzereyim. İnanın ben insaları dinleyebilen biri olduğum için herkez derdini bana anlatmaya başladı. Yeter artık.

Grub dışında yaşadığınız olayları siteye ve gruba taşırsanız. Sorunlarınızı bizimle paylaşırsınız. Şule, öncelikle senin ve arkadaşlarının artık MT İzmir de olmadığını duydum ama halen daha neyin çabası içindesin. Biri seni rahatsız mı etti? Rahatsız mı oldun. Onun gruba gelmemesinimi istiyorsun? İyi o zaman cevap veriyorum. Bana neeee. Senin onla olan sorununu niye bizle paylaşıyosun. Biz kimiz, Murat abi kim, Eski üye olduğumuz için mi bizden böyle bi istek var. Gitmesini istediğiniz kişi hangi kurala uymadı. Diyelimki rahatsızlık duyulan kişiye ne dememizi bekliyorsun. Kusura bakam kardeş benimle hiç bi problemin yok, gruplada olmadı ama karşı masadan istek var artık gelme. Elbette GRUP İÇİNDE ahlaki kurallara, göreneklere uymayanlar, gruba yakışır hareket etmiyenler yine bizler tarafından (Başta Murat abi) uyarılıyor zaten.
    Kişi uzaklaştırmak için Kurallar nerde? Biz nereye gidiyoruz? Ben bu grupla ne yapıcam? Kurallar olmadan ben hiç bişey yapmam artık. Hiç bişey için de savaşmam.Eğer biz demokrasi ile yönetiliceksek. Yasama, yürütme ve yargı olmadan demokrasiler yürütülemez yaşatılamaz. Arkadaşlar. Biz ne demokraiyle yönetiliyoruz ne de krallığız.Biz neyiz? Amacımız ne? Niye birlikteyiz? herkez bu 3 soruyu bi beş saniye düşünsün. Kendi durumunuz için karar vermeniz kolaylaşıcak........

Alıntı TenTen35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar son iki sayfayı okurken yine tansiyonum yükseldi. Forrap kardeş topiği bu saate kadar temizlemediysen (çünkü amacının dışına çıkmış, bi mod olarak bunu bilmen gerek) benimkileride temizlemezsin ve bu böyle devam ederrrrrrrrrrrr........
    Öncelikle şunu söylemek isterim. Evet, bu grup bi krallık değil. Ama demokraside değil. Demokrasiler yasayla, hukukla, yürütmeyle yürür. Bizim Yani MT İzmirin böyle bir yasası ( yani tüzüğü, kuralı. .v.b.) yok. Bunu yaratmaya çalıştık. Çok fedakarlıklar verdik. Ama siz değerli üyeler (herkezden bahsediyorum) buna karşı çıktınız. Neyse, bizler hatta ben diyeyim. Bu grubta birinin kalıp kalmıycağına karar vericek mevkide olduğumu biliyorum. Bunu isterseniz oylarız. Ama önce demokrasiyi getirmemiz gerekir. Bizim yönetim şeklimiz ve yönetimimiz YOKKKKKKKKKKKK. Bu olmadan bunların hepsini tekrar tekrar yaşarız. Milletin uçkuruylada uğraşırız, borcunlada uğraşırız, uğraşmamız gereken şeylerlede arada bir fırsat bulursak ta uğraşırız. Emin olun bu böyle daha çok devam eder. Herkez sıkıldığını yazıyor. Ben bu sitede olup bitemler yüzünden, benimle hiç alakası olmayan fakat grup içinde olduğu için benide ilgilendiren olaylar yüzünden ruh sağlığımı, maddi güvencemi kaybetmek üzereyim. İnanın ben insaları dinleyebilen biri olduğum için herkez derdini bana anlatmaya başladı. Yeter artık.

Grub dışında yaşadığınız olayları siteye ve gruba taşırsanız. Sorunlarınızı bizimle paylaşırsınız. Şule, öncelikle senin ve arkadaşlarının artık MT İzmir de olmadığını duydum ama halen daha neyin çabası içindesin. Biri seni rahatsız mı etti? Rahatsız mı oldun. Onun gruba gelmemesinimi istiyorsun? İyi o zaman cevap veriyorum. Bana neeee. Senin onla olan sorununu niye bizle paylaşıyosun. Biz kimiz, Murat abi kim, Eski üye olduğumuz için mi bizden böyle bi istek var. Gitmesini istediğiniz kişi hangi kurala uymadı. Diyelimki rahatsızlık duyulan kişiye ne dememizi bekliyorsun. Kusura bakam kardeş benimle hiç bi problemin yok, gruplada olmadı ama karşı masadan istek var artık gelme. Elbette GRUP İÇİNDE ahlaki kurallara, göreneklere uymayanlar, gruba yakışır hareket etmiyenler yine bizler tarafından (Başta Murat abi) uyarılıyor zaten.
    Kişi uzaklaştırmak için Kurallar nerde? Biz nereye gidiyoruz? Ben bu grupla ne yapıcam? Kurallar olmadan ben hiç bişey yapmam artık. Hiç bişey için de savaşmam.Eğer biz demokrasi ile yönetiliceksek. Yasama, yürütme ve yargı olmadan demokrasiler yürütülemez yaşatılamaz. Arkadaşlar. Biz ne demokraiyle yönetiliyoruz ne de krallığız.Biz neyiz? Amacımız ne? Niye birlikteyiz? herkez bu 3 soruyu bi beş saniye düşünsün. Kendi durumunuz için karar vermeniz kolaylaşıcak........
    benim ve arkadaşlarımın bu gruptan ayrılıp ayrılmaması seni ilgilendirmesin BİZ BURADAYIZ öncelikle bunu belirteyim. çünkü bu seni ilgilendirmiyor. sana hiçbir zaman fikrini sormadım.hiçbir konuyla ilgili. benim sorunum olarak gördüğün şey ortak sorun. malesefki grup içinde sıkıntı yaratan kişinin herkesle bir şekilde problemi var ve bu problemler ciddi problemler. tabiki herkese zararı dokunan birisini toplum içinde grup içinde kimse istemez ve eler. bunu ben yapmam. toplum yapar zaten.sorularına cevap vereyim. biz motor zevkimizi paylaşmak için buradayız. ortak paydamız bu. ama bu payda içinde kimsenin kimseye RAHATSIZLIK vermeye, MADDİ zarar vermeye, HUZURSUZLUK ÇIKARTMAYA HAKKI YOK. kim böyle davranıyorsa hangi toplum olursa olsun o kişiyi zaman içinde eler.ve ELENDİ. bunu kabul etmek zormu geliyor gelmesin. şunu anla artık ve biraz daha taraflı davranışlar sergilemeden düşün. ben kişisel problemimi paylaşmadım hiç. hiçbir konuyu gündeme getirmedim forumda. senin yaptığın gibi bile yapmadım.isim vermedim.yüzyüze konuşulsun dedik. zaten amacımız toplantılarda sorunları konuşabilmekti. aylardır siteye birşeyleri yansıtan ben değilim. alt yazıları sende bugüne kadar okudun. benden daha çok şey biliyorsun bu konularda. benden daha uzun zamandır mt üyesisin ve daha uzun zamandır tanıyorsun.ruh sağlığının bozulduğundan bahsediyorsun. birilerinin yanlışlarını açıklarını kapatmaya çalışırken olmuştur.demek istediğim şeyi anlamışsındır herhalde.

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler