Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

MT İzmir 27 Aralık Toplantısı Ardından...

Motovento
    REKLAM ALANI
    duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honca CBF 150
    Lodos cbr cok hosuma gitti yaza dogru bende temiz bir 2. el almak isterim satmayı dusunursen alırım motorunu.
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmir de ortalık karışmış....Nedir gurup içindeki yöneticilik havaları....Herkes bağımsız olmalı...Grup liderliği ortamı herzaman gerer...Yüze gülünse arkasından sayar söver....Gurubunuzu lidersiz sürdürün...Birşey kaybetmessiniz aksine daha bağlı bir grup olursunuz...
    Neden sorumluluğu 1 kişi üstüne yıkılacak ki....Herkes kendinden sorumlu olmalı...Gezileri organize edebilen organizasyonları yapar...Toplantıları başka birisi ayarlar...Başka aktiviteleri başkası halleder...

Görev paylaşılır benim bildiğim...Ankara da biz böyleyiz...Ankara mt değiliz ama yanlış anlaşılmasın....Ankara Mt ye ayrıca sevgim var....
    Bizde Yani grubumuzda kim yaşça büyükse o biraz daha öne çıkar...Dediklerinin hepsine uyulmaz mutlaka ama dikkate alınır...Tecrübesiyle ve olaylara bakış açısıyla gençlerden daha subjektif olabiliyorlar...Gençler daha ateşli olduklarından en ufak şeylere bile parlayabiliyor...

Bence dost kalmaya çalışın...Boşverin liderliği önderliği...Herkes kendinden sorumlu olsun kendini bilsin yeter...

Az çok sizlerde biliyorsunuz zaten..Olayların içindesiniz...Mutluluğun tadını çıkarmaya bakın....
    Anlatmaya çalışıyorum ama.. ...Sakalımda var halbuki....

Neden bir baş aranıyor.....Kimse kendine güvenemiyormu?....
    Bir lider olmadan geziye gidilemez mi? hayır gidilir...Yıllardır lidersiz gidiyoruz ve sorun da yaşamadık.

Lider olmadan toplanamıyormuyuz?...Toplanıyoruz hemde çok güzel geçiyor..
    Lider ne yapar vasfı nedir? Veya lider olmanın koşulları nelerdir?...Bu koşulları zaten o grup koyar, koyduğu koşulların bilincinde olan insanlara lider gerekmez bence....

Procan haklısın bu konuda..

Kanka sana katılmıyorum...Derinlemesine düşünüyorsun..

Herkes belli olgunluğa erişmiş kişiler...Ne yapacaklarını bilen kişiler...İlla biri çıkıp şöyle yapın demesi mi gerekiyor?....Sanmıyorum...

Genede kendiniz bilirsiniz arkadaşlar...Kararı sizler vereceksiniz...
    Kanka sen anlamassın daha yaşın küçük...İlkokul bebeleri gibi ne o erhan a şikayet ederim falan fişman....Korkumuz olsa adsl almazdık

Asıl kendin taklımışssın....Lider lider lider........Kelime anlamı aynı olan başka kelime siz ne derseniz deyin.....

Hala savunuyorum gerek yok....Dedim ya kendileri bilir....Bu arada izmirlililerden daha çok yazıyoruz farkındamısın....Sen istanbul biz ankara....Bi kürşat pardon cansın eksik..... Hakkariden....

Zaten bu kan kaybınız liderleşmekten kaynaklanıyor...Her liderin bir muhalefeti olur....Mutlaka tartışmalar anlaşmazlıklar çıkıcaktır....

Lider değilde sevilen birisi ,bir büyük, abi olarak bişeyler sunmalı....Dediğim bu....

Ümmet usta....Şu yazdıklarımın hangisi birbirini tutmuyor allasen...Hiçbir zaman boş konuşmam...Sadece tecrübelerime dayanarak yazdım...Tek inandığım da budur....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    gordon sen kimsin taniyomuyuz seni.. ben tanimiyorum 1,5 yildir bu grubun içinde olmama ragmen taniyamadim seni. kendini benim için açiklarmisin bi zahmet.tanimak için soruyorum yanlis anlama......

bide hep karistirilio moderatörlük sitede yöneticiliktir. il gruplarinda deil eger öle olsaydi simdi sitede 81 tane moderatör olurdu.. lütfen bunu karistirmayalim arkadaslar.....
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  İzmir MT şu anda bu konular üzerine toplantı yapıyor. Fikri olanlar şu dakikadan sonra toplantıda belirtebilirler fikirlerini. Başlık amacına ulaşmıştır.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler