MT İzmir 27 Aralık Toplantısı Ardından...
-
çözüm sizsiniz.bunu anlayamadınızmı.bu sitedeki sorunu yöneticiler çözecek.sağduyu ile yaklaşarak.bu üylerin çözebileceği türden bir sorun değilki.
sonuçta kırk kafadan kırk ses.birşeyinde çözüleceği yok.buna emin olabilirsiniz.
benim yazacaklarım bu kadar bu konunun uzamasını inanın istemiyorum.cevap yazmayınki cevap hakkım doğmasın.
Reklamlar
-
gordon adlı üyeden alıntı
çözüm sizsiniz.bunu anlayamadınızmı.bu sitedeki sorunu yöneticiler çözecek.sağduyu ile yaklaşarak.bu üylerin çözebileceği türden bir sorun değilki.
sonuçta kırk kafadan kırk ses.birşeyinde çözüleceği yok.buna emin olabilirsiniz.
benim yazacaklarım bu kadar bu konunun uzamasını inanın istemiyorum.cevap yazmayınki cevap hakkım doğmasın.
"Çözüm sizsiniz" deyip kaçmayın ya. Biz neyiz ki ya? Ordan oraya başlık taşıyan, kilitleyen, t-shirt ya da sticker bastıran birkaç adam.
Ne kadar alışmış bu millet koyun olmaya ya... Yazık vallahi... Herkes çoban istiyor...
Şu forumdaki herkes bilgili olsa, akıllı olsa, ne yapması ya da ne yapmaması gerektiğini bilse mod'lara gerek kalır mıydı sorarım size? Kesinlikle kalmazdı.. E madem öyle, kendi gruplarınızı eğitin ki sizde de lidere gerek kalmasın.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
"Çözüm sizsiniz" deyip kaçmayın ya. Biz neyiz ki ya? Ordan oraya başlık taşıyan, kilitleyen, t-shirt ya da sticker bastıran birkaç adam.
Ne kadar alışmış bu millet koyun olmaya ya... Yazık vallahi... Herkes çoban istiyor...
Şu forumdaki herkes bilgili olsa, akıllı olsa, ne yapması ya da ne yapmaması gerektiğini bilse mod'lara gerek kalır mıydı sorarım size? Kesinlikle kalmazdı.. E madem öyle, kendi gruplarınızı eğitin ki sizde de lidere gerek kalmasın.
Anlatmaya çalışıyorum ama.. ...Sakalımda var halbuki....
Neden bir baş aranıyor.....Kimse kendine güvenemiyormu?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
olmaz arkadaş olmaz hiç mümkün değil belli biri olcak yoksa bu iş yürümez herkes bitarafa çeker istediğiniz herşeyi deneyin ,herşeyi yazın birisi üstlencek bunu.peki ozaman soruyorum size muhtelif illerde neden bazı isimler sitede kırmızı olarak belirtiliyor ,çünkü onlar püf noktası ,çünkü onlar yönetici,o zaman o isimlerde bizim gibi siyah olsun madem lider şart değil,ozaman site diye bişey kalmaz,kim silcek mesajları,kim kitlicek konuları,kim ihraç edecek hata ve yanlış yapan üyeleri.yani şunu demek istiyorum,4 kişlik bir devlet ofisinde bile 3 kişden sorumlu bir şef var.30-35 bin kişilik siteden ne haber.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
İzmirli arkadaşlar şimdi diyeceksinizki size ne oluyor niye karışıyorsunuz falanda diyebilirsiniz...Ama ben Ege kanı taşıdığım için bu durumu hazmedemiyorum...
Birkaç kendini bilmezin hareketleri yüzünden ortamı bırakmanız veya ayrı gayrı düşmeniz beni üzer...O kendini bilmezlere toplantınızda gereken cevapları verin...Artık yeni bir dönem sizleri bekler...tamam herkes kimin ne olduğunu biliyor isteyen istediğiyle konuşur konuşmaz...biraraya gelir gelmez oda bizi bağlamaz...ama İzmir MT olarak bütünleşmeniz gerektiğine inanıyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
olmaz arkadaş olmaz hiç mümkün değil belli biri olcak yoksa bu iş yürümez herkes bitarafa çeker istediğiniz herşeyi deneyin ,herşeyi yazın birisi üstlencek bunu.peki ozaman soruyorum size muhtelif illerde neden bazı isimler sitede kırmızı olarak belirtiliyor ,çünkü onlar püf noktası ,çünkü onlar yönetici,o zaman o isimlerde bizim gibi siyah olsun madem lider şart değil,ozaman site diye bişey kalmaz,kim silcek mesajları,kim kitlicek konuları,kim ihraç edecek hata ve yanlış yapan üyeleri.yani şunu demek istiyorum,4 kişlik bir devlet ofisinde bile 3 kişden sorumlu bir şef var.30-35 bin kişilik siteden ne haber.
Ümmet Abi, o üç kişiden sorumlu bir şefin olmasının sebebi o üç kişiye olan güvensizliktir. Başka da bir açıklaması yok bunun. Konu silmek, kilitlemek, birleştirmek tamam bir yere kadar. Ama gezmek için de mutlaka başta birinin olmasına gerek yok ki yahu Sen tek başına gezemiyor musun? Elbette geziyorsun, hatta tüm Türkiye'yi. Sorun ne o zaman?
Onur Yollarda
-
sr
Ümmet Abi, o üç kişiden sorumlu bir şefin olmasının sebebi o üç kişiye olan güvensizliktir. Başka da bir açıklaması yok bunun. Konu silmek, kilitlemek, birleştirmek tamam bir yere kadar. Ama gezmek için de mutlaka başta birinin olmasına gerek yok ki yahu
Sen tek başına gezemiyor musun? Elbette geziyorsun, hatta tüm Türkiye'yi. Sorun ne o zaman?
kalabalık olsam bu kadar rahat gezemem kafama göre yani,önde artçı olcak ortada güvenlikçi arkada artçı gez bakalım serbest hadi onlar nereye dönerse bende oraya döncem yani kafam esti ben şu tarafa gidiyorum diyemicem etik olarak çünkü yola çıkarken bi hedefimiz olcak .ama tek başıma istediğim yere dönüyorum. işte sorun bu procum sanırım anlaştık. cevap yazma bak uykum geldi cuma günü toplantı var yönetici seçeceğiz.he he he he.
www.perkitan.com
-
Pro anlayamadığın şu...Herkesi kendin gibi sanıyorsun...Herkesin kendin gibi düşünmesini istiyorsun...Biraz önce bir yazını okudum...Aklıma şu geldi...Okullar olmasa şu eğitimi çok güzel idare ederdim demiş ya birileri fi tarihte...yazıların bunu anımsatıyor...yani çok kolaymış ve basitmiş gibidavranıyorsun...hep bir ombudsman olur....olmalı...Katalizör gerekir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Pro anlayamadığın şu...Herkesi kendin gibi sanıyorsun...Herkesin kendin gibi düşünmesini istiyorsun...Biraz önce bir yazını okudum...Aklıma şu geldi...Okullar olmasa şu eğitimi çok güzel idare ederdim demiş ya birileri fi tarihte...yazıların bunu anımsatıyor...yani çok kolaymış ve basitmiş gibidavranıyorsun...hep bir ombudsman olur....olmalı...Katalizör gerekir...
Üye olduğum ve en az 30-40 kişiyle toplantı yaptığımız gezilerde 50 kişiyi devirdiğimiz bir grubumuz var ve hiç liderimiz yok (bahsettiğiniz anlamda lider yani). Dediğiniz gibi lider olmadan olmasaydı çoktan dağılmıştık öyle değil mi? Oysa sanıyorum ki bu sitedeki en kalabalık grup bile o kadar adamı bir araya toplayamıyor
Onur Yollarda
-
Bir lider olmadan geziye gidilemez mi? hayır gidilir...Yıllardır lidersiz gidiyoruz ve sorun da yaşamadık.
Lider olmadan toplanamıyormuyuz?...Toplanıyoruz hemde çok güzel geçiyor..
Lider ne yapar vasfı nedir? Veya lider olmanın koşulları nelerdir?...Bu koşulları zaten o grup koyar, koyduğu koşulların bilincinde olan insanlara lider gerekmez bence....
Procan haklısın bu konuda..
Kanka sana katılmıyorum...Derinlemesine düşünüyorsun..
Herkes belli olgunluğa erişmiş kişiler...Ne yapacaklarını bilen kişiler...İlla biri çıkıp şöyle yapın demesi mi gerekiyor?....Sanmıyorum...
Genede kendiniz bilirsiniz arkadaşlar...Kararı sizler vereceksiniz...
-
-
mesele koyun çoban ilişkisi dey,p geçmek işin kolay yönü bu.bu tür olaylara yeri geldimi nasıl asıp biçiyorsanız bu olaylaradada yapacaklsınız bunu.bizler mt izmir yokkende buradaydık.ben zamanında istifa ederken siteye değil yönetime kızıp istifa ettim.emin ol burayı terk eden izmirlilerde bu sebebten istifa etmiştir.şimdi sen diyorsunki kendi sorunu nu kendin çöz.sen çöz bakalım kolaysa.biri olacak başta kim ne derse desin.bu birinden kenan anlaşılmasın.hem motor bilgisi hem organisazyon bilgisi hemde ikili ilişkiler yönünden bilinçli birisin bu bölümde yönetici olması şarttır.yoksa bu mt izmir in kan kaybını durdurmanız imkansız.
umarım bu dediklerimi iyi okur olaya el atarsınız.ve bu topiğide kitlersiniz.çünki sonu gelmez bu tartışmanın.zaten toplantıdada bu konuşmaların aynısı olacaktır.
-
Kanka sen anlamassın daha yaşın küçük...İlkokul bebeleri gibi ne o erhan a şikayet ederim falan fişman....Korkumuz olsa adsl almazdık
Asıl kendin taklımışssın....Lider lider lider........Kelime anlamı aynı olan başka kelime siz ne derseniz deyin.....
Hala savunuyorum gerek yok....Dedim ya kendileri bilir....Bu arada izmirlililerden daha çok yazıyoruz farkındamısın....Sen istanbul biz ankara....Bi kürşat pardon cansın eksik..... Hakkariden....
gordon adlı üyeden alıntı
mesele koyun çoban ilişkisi dey,p geçmek işin kolay yönü bu.bu tür olaylara yeri geldimi nasıl asıp biçiyorsanız bu olaylaradada yapacaklsınız bunu.bizler mt izmir yokkende buradaydık.ben zamanında istifa ederken siteye değil yönetime kızıp istifa ettim.emin ol burayı terk eden izmirlilerde bu sebebten istifa etmiştir.şimdi sen diyorsunki kendi sorunu nu kendin çöz.sen çöz bakalım kolaysa.biri olacak başta kim ne derse desin.bu birinden kenan anlaşılmasın.hem motor bilgisi hem organisazyon bilgisi hemde ikili ilişkiler yönünden bilinçli birisin bu bölümde yönetici olması şarttır.yoksa bu mt izmir in kan kaybını durdurmanız imkansız.
umarım bu dediklerimi iyi okur olaya el atarsınız.ve bu topiğide kitlersiniz.çünki sonu gelmez bu tartışmanın.zaten toplantıdada bu konuşmaların aynısı olacaktır.
Zaten bu kan kaybınız liderleşmekten kaynaklanıyor...Her liderin bir muhalefeti olur....Mutlaka tartışmalar anlaşmazlıklar çıkıcaktır....
Lider değilde sevilen birisi ,bir büyük, abi olarak bişeyler sunmalı....Dediğim bu....
-
Kitleyin artık şu topiği, başlıkla ne alakası var yazılanların. Zamanında bu hareketi yapanlar yüzünden kaç kişinin canı yandı. Şimdi yönetim olarak kendiniz yapıyorsunuz.......
-
burada ne tartışılıyor, ben anlayamadım
ve neden engellenmiyor.
hayret....
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
TenTen35 adlı üyeden alıntı
Kitleyin artık şu topiği, başlıkla ne alakası var yazılanların. Zamanında bu hareketi yapanlar yüzünden kaç kişinin canı yandı. Şimdi yönetim olarak kendiniz yapıyorsunuz.......
burada tartışılanlar sizlersiniz aslında.site yada mt izmir değil.
-
smn
[QUOTE=alp_tunay;540490]Kanka sen anlamassın daha yaşın küçük...İlkokul bebeleri gibi ne o erhan a şikayet ederim falan fişman....Korkumuz olsa adsl almazdık
Asıl kendin taklımışssın....Lider lider lider........Kelime anlamı aynı olan başka kelime siz ne derseniz deyin.....
Hala savunuyorum gerek yok....Dedim ya kendileri bilir....Bu arada izmirlililerden daha çok yazıyoruz farkındamısın....Sen istanbul biz ankara....Bi kürşat pardon cansın eksik..... Hakkariden....
Zaten bu kan kaybınız liderleşmekten kaynaklanıyor...Her liderin bir muhalefeti olur....Mutlaka tartışmalar anlaşmazlıklar çıkıcaktır....
Lider değilde sevilen birisi ,bir büyük, abi olarak bişeyler sunmalı....Dediğim bu....[/Q
alp sende bikarar ver artık bi söylediğin öteki söylediğini tutmutor lider lazım değil diyorsun sevilen birisi bi büyük diyorsun,bahsettiğin vasıflar aynı şeyler yani lidersiz olmaz.yoksa ne olursa olsun benimde bir fikrim olsunmu diyorsun.
www.perkitan.com
-
-
taner_k adlı üyeden alıntı
..kilitle şurayı..
İki de çay kapıp geliyim mi
"Moderatör" demek "babanızın uşağı" demek değildir bilginize
Yapılan tartışmaların konu dışı bir şey içermediğini Forrap ile birlikte konuşarak karara bağladık. Madem ki ortada bir yanlışlık var, bunun tartışılması gayet doğaldır.
Saygılar...
Onur Yollarda
-
ewet
tartışmak gelişmek demektir...
zaten konuda görüldüğü gibi izmir mt nin bi sorunu sanılan liderlik ilemi yürüyecek bu kervan?..
yoksa bireysel ve/veya ortak aldıkları kararlar ilemi aktiviteler yapılacak ? formatına da döndü ...
tartışmaktan korkmak zaftır...
sadece ve sadece ahlaki sınırlar aşılmasın yeter bence çoğu grupların başı böyle bir sorun yüzünden derttedir
ya üzeri kabuk bağlamıştır yada daha kaşıyan olmamıştır...
izmir için eğer öngörülen katılım olur ise tabiri yerinde olacak herhalde dananın kuyruğu bu geceki toplantıda kopacaktır...
ben eşim ile beraber gitmeyi planlıyordum bu toplantıya ama şimdilik aldığım izlenimler oradaki arkadaşlardan ,bunun için uygun bir zamanlama olmadığıdır.
karar mekanizması oluşturmak ve bu karar mekanizmasında sorumluluk ve görev almak insanları yıpratacaktır yada tam tersi yüceltecektir
sonuç şudur ki şu geceden itibaren kimse kimsenin kafasında aynı yerde olmayacak ve yeni izmir mt nin kaderi kalanların önünde buz dağı gibi duracaktır...
bu kadar aktif bu kadar katılımcı ,devinimi ve büyük bir katılımcı kitlesi olan grubunda (ki bu benim gurur duyduğum bir şey izmir için)kendi içinde ufak grupçuklara ayrılmasıda kaçınılmazdır ki hala da bu böyle olması da gayet normaldir buna rağmen ortak kararlar alıp uygulamak ise insan için bi erdemdir ...
yanlışmıyım arkadaşlar????
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler