tamam anlaşıldı herkesin altındaki motor en iyi motor.
hele hondaysa daha iyisi yok, yapılamaz.
tamam anlaşıldı herkesin altındaki motor en iyi motor.
hele hondaysa daha iyisi yok, yapılamaz.
[QUOTE=erdo2002;540182]ilk motorum olucak QUOTE]
O zaman neden motosikleti, bölümüne CBF150 yazdın Garip bir durum, hemde kirmuzu
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
sanırım bu apachiyle alakadar olanlarda anlama güçlüğü oluşuyor
ayrıca şunu da eklemek istiyorum
apache 160 km/s hız yapıyor diyen arkadaşları nasa çağırmış, onlara hemen iş verecekmiş, uzay mekiklerini ışık hızına çıkartmalarına yardım için
diğer taraftan 135 yapıyor diyip bu ve diğer forumlarda ahkam kesen bazı arkadaşlar gerçekleri neden tam olarak söylemeyip insanları yanıltıyorlar acaba?
o gerçek de şu
modifiye edilmiş bir apachi ile standart bir cbf e çamur atmaya çalışıyorlar
bu modifiye de şöyle ki
apachinin standart 13 dişli olan ön dişlisini sen 15 yaparsan tabii ki daha hızlı gider.ama tabii ki motoruna güvenemiyorsun ki.güveniyorsan çıkıp ben bu hızı düz apachi ile yaptım diye yalan söylemezdin.
hadi beyler o zaman cbf leride sınıra kadar zorlayalım, bakalım kim kimin eline veriyor?
hatta ben cbf de dişli büyütmeyi merak edip sordum bile foruma.yapıcam demiyorum ama gerektiğinde ek bilgi olarak bulunsun değil mi?
yarın öbürgün dişli büyütüp gizleriz, sonra bazı arkadaşlar gibi
"ben bugün hyo gt250 ye toz yutturdum" diye mesaj atarız...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Arkadaşım ne diyorsun, ne apachi'si,ne 220'si
Neyse karışıklık olmuştur.Boşwer
.............25 karakter
http://www.motosiklet.net/forum/mark...tml#post673519
buyrun buradan devam... bu kadar laf yapacağınıza binsenize gül gibi apache'nize
Siz burada apache mi bilmemne mi tartışırken biz geziyoruz
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yok sadece ben 135 gordum 160 felan yaptıgı yok ama suna emınım ybr cbf 150 serısını gecer buna emınım cunku daha yolda yemedıgım makına kalmadı sallamak yanlıs olur dalga gececek konu bulundu adamın bırı salladı 160 dıye sızde arkadan devam edıyosunuz ınanıpta su telefonu alıyım 135 i gösterecem az kaldı
Hala yemekten bahsediyor. Al işte sana örnek motor kullanıcısı. Daha çook fırın ekmek yemen lazım Erol çok.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
hacı yok bosuna camur atıyosun ınan artık motor dedıgın cekısı guzel olursa zevk verır 95 kıloyum nereme yıyım daha demem o kı 150 cc kılasmanında yer hepsını cıkalım kapısalım demedım kı yokus yukarı asa fark etmıyo devırlı makına onu anlatıyorum
İşin aslı Apache nin değişiklik yapmadan 130 km hızı gececeğini sanmıyorum.Ama cok ufak değişiklikler yapıldığındada 150 km hız yapacağına eminim...Ben Apache alalı cok az bir zamn oldu ve bu arada motoru tanıdığıma kesinlikle eminim..Motor harbiden kaliteli ve estetik dizaynıyla güzel ,yol tutuşu virajları, kullanımı ve sürüşü zevk verici (150cc ye göre) Ben burada Honda cbf serisinin size sorunlu motor katogorisinde olduğunu arz edebilirim En yakın bir Honda Servisine gidin ve görün Ama Hondanın Tüm motorları Demiyorum Cbf Serisi Diyorum.Artık Bu arızalar teknik acıdanmıdır yada fabrikasyon hatalarmıdır bilemem.Honda Gibi Bir motor un Çin de yapılmasına Kesinlikle Karşıyım.Benim Apache almamın sebebi tvs markasının eski yıllara dayalı olmasıdır bir araştırın ne zamn kurulduğunu örenirsiniz.Bir arkadaşım yurdışından 50 cc lik bir motor getirdi tvs scooter ve yıllar oldu henüz motoru hic acılmadı hala yürür durumda Gayet kaliteli ve sorunsuz bir motor.Honda gibi bir markanın Çin de üretilmesi benim icin honda ya zarar verecek anlamındadır.Benim bir yıl öncesine kadar 2000 model Yamaha 135 cc King Motorum vardı,inanın bilen lere sölememe gerek yok harika bir Motor bu motorun yerini benim icin ne cbf 150 nede cbf 250 cc tutabilir.İkisininde eline verir gönderir.Motor la 32.000 km yapdım ve artık sekman istemeye başlamıştı ve aynı zamnda cok fazla yakıt tükettiği icin sattım, ama o motorun zevkini unutamam.Apache ve honda cbf 150 arasında bayağı bir kıyaslamalar yapdım ve Apache yi tercih ettim.Nedenmi Ben Satıcı değilim ve Aynı zamandada biniciyim.Benim Çin malı olan Honda markasına verecek Param Yok.Apache motorumdan gayet memnunum ve tüm yedek parçaları fazlasıyla var.Ben size motoru anlatamam Siz en yakın bir tvs bayisine gidip gazı bir çevirin anlarsınız.
ula gül gül öldürdünüz beni bu gece ya...evet arkadaşlar farklı bir bakış açısıda ben getireyim...incelemelerim sonucunda tvs apachenin gerçekten cbf 150 den üstün olduğunu anladım...yani bir kere gerçek bir 150 cc...bu konuda hemfikir olmalıyız...performansı bizimkine oranla üstün...Hintliler Çinliler gibi değil...işleri temizdir...özellikle sağlık sektöründe olduğumdan tıbbi cihazlar hususundaki kaliteli işçiliklerini yakınen bilirim...titreşim yok denecek kadar az...biraz dağıtım kanalları bayileri çoğalsa alternatif değil lider bile olabilir...ama 1 tane scooter 1 tanede 150 segment motorla lider olunmaz...sadece sınıfında lider olur...
erol kendini yırtıyor apache diye ...boşa değil valla...sürmeniz lazım...ama alsanız bile istediğiniz fiyata satmanız zor...tek dezavantajı 2.eli...
biz markaya bağladık bu parayı...ama 3150 km dir sorun yaşamadım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bence de 2. el bi cbf250 al.
Çünkü yakın bir zaman sonra elindeki apache yada cbf150 yi de satmayı düşünüp, cbf250 almayı düşüneceksindir. boşuna sıfır alıpta satarken zarar etme şimdi bence.
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)