forumu okuyorsun okumasına da tam anlamamışsın sanırım benim neden hindistan malı dediğimi.bir önceki mesaja bak anlarsın neden hindistan malı dediğimi.gereksiz polemiğe gerek yok durduk yere...
bakmaya üşenirsin diye önceki mesajı da veriim bari.
forumu okuyorsun okumasına da tam anlamamışsın sanırım benim neden hindistan malı dediğimi.bir önceki mesaja bak anlarsın neden hindistan malı dediğimi.gereksiz polemiğe gerek yok durduk yere...
bakmaya üşenirsin diye önceki mesajı da veriim bari.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
yaw bırakın arkadaşlar apachiyi mapachiyi bildiğinizden şaşmayın , aslan gibi honda'lar dururken gidipte ne üdüğü belirsiz motorlarla uğraşmayın derim...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
onumuzdeki hafta içinde benim apache de huzurlarinizda. soyle gecmis yazilanlara baktim okadar cok sey yazilmiş ama hiçbişey yazilmamiş aslinda. twister kadar kalkiş harikasiysa ben bu makinayi sinifinda tek gecerim. makina elime gecer gecmez gun be gun detayli olaraak ve +foto +video paylasicam hepinizle. tek kusuru bence su sogutmali olsaydi ve arka fren kampana yerine disk olsaydi ve belki arka sport tek amortisor oolsaydi tek kelimeyle mukemmel olurdu. neyse bakicaz gorcez paylasicaz
ya tozu dumana katacaksın, yada tozu dumanı yutacaksın!
thunderace aramıza katıldıgına sevındım gıderek coğalıyoruz ama dur daha yenıyız hele yaz tam gelsın kac kısı olur apache sahıbi
fortinosklamus şimdi bisikletçileri azdırma aramızda kalsın zamanında 150 kn ile tokatladım onu neyse
88 li felan oldumu nerden biliyon onu anlamadım yanlız o nıkım benım ayrı bı anlamı var bende 27 yasındayım sana demedım onu cbr 125 hayranlarına dedım yanlıs bişi yok bisiklet gibi degilmi gercekten sole öğle değilse tamam haklısın
EROLL88
yazık...
düzeltme....saygı sınırlarının aşılmaması gerektiğinden dolayı tarafımca silinmiştir...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
[B]EROLL88[/B
Ole deme ya 150 kn lerde iyi açıldıktan sonra ibre ters çevriliyo Bizim mahalleden ark 135 yapmış mesala
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
baba bu cbf 150 vs bıraz zorlayınca 110 mu yakıyor bunun neresı ekonomık merak ettım sımdı ben benım alet 250 cc mondıal mct 250 chooper sehır ıcınde normal kullanımda 100-110 zorlarsam 120-130 arası yakıyor sımdı 150 cc bır motorun gucu 10-14 kusur beygır ıse bendekı alet 19 beygır guc uretıyor ve o motorlardan daha konforlu 8800 km dır kullanmaktayım daha tık demedı ama ılla 150 cc alacaksan honda cbf 150 tavsıye ederım yenı bır model kullanan arkadaslar saglam oldugunu soyluyorlar ama 250 varken 150 nıye
Yanlış anlamışsın sanırım.Motor kmde 70-80bin arası yakıyor.O denilen enson sürati Ayrıca bu makina 11 bg fakat kalkışları olsun ara hızlanması gayet güzel.Torku yüksek.Sahilde (istanbul) Bir 250cc cooperla drag yani kalkış yarışı yaptık.bendeki 150cc honda cbf 150 ondada crow diye bir markaydı snaırım fakat 250cc.(zaten 250ler genelde 17-20bg arası oluyor)Velhasıl demem odurki 100km/s e kadar başa baş gittim fakat tabi bizimki 110km/s de kalınca coopercı bizi geçti 250cc çinliyle aynı performansa sahip ayrıca daha az yakıyor
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bcf saglamlığını kanıtlamış bir makina olmasına ragmen parcaları çok pahalı...zincir dişli takımı yaklasık 600 ytl civarı...yani diğer parcalarını söylesem dudağınız ucuklar..bence cbf e o kadar para verecenize tvs yi eneyin..arkadasımda var ve on numara makina...yeni almasına ve kurye olmasına ragmen motora dah hiç masraf etmedi...15.000. e geldii....yakıtıda cok az..gecen yolda karsılasıp kapıştık...benim makinayı çatır çaır yedi( cbf 250 2006 model benim makina..)ve cbf le 140km den sonrası yok...tvs apyada 160 km yi görüyorsun.mamne alırsan al şimdiden hayırlı olsun.....
arkadasLar cbf 250 nın hızını bıLmıyorum ama Apache acıLdıgı zaman 150 yı rahatLıkLa goreceksınız yeterkı duzenLı bi şekiLde acın ve gorun Ben apache sahıbı de degıLım ama yakında oLacam ŞimdiLik arkadasım ım motoru ıLe yetiniyorum
150 yı belkı goremessın ama 135 e garantı derım 95 kılo 1,87 boy ben bu sartlara göre gördüm kesın sende gorursun ama 150 zor gıbı cok saglam motor yaa cbf 150 lerı ekıp bıcıyorum yolda 110 u gecemıyolar hıc yalana gerek yok en hızlısı 120 basıyomus onada ınanmadım ya neyse
cbf 250 nin parça fiyatları pahalı fakat cbf 150nin parça fiyatları çok ucuz sen eğer altındaki 250cc ile 150 cc yi geçemediysen senin şöförlüğünden şüpe etmek lazım apache 160km/s görürmü arkadaşım delirdin mi taş çatlasın 135km/s bak onuda kullananlar yazmış(erol88) yahu 30bg motorlar 160km/s zor görüyor hysonglar falan apache nasıl görecek (13.5bg) Yani tamamen desteksiz bilgilendirme yapıyorsun senin motorda şuanda pionerr gözüküyor honda cbf 250 var diyorsun.Bari motor kısmını güncelle
Aslında apache 200km/s e ulaşıyormus bende öyle bir rivayet var
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
tvs beş para etmez bir motor belki çinli arkadaşrının yanında bir iş yapabilir ama hondanın yanında yapamaz sorunun cevabınada ben 2.el twister alırım
Erdo cbf150'yi almadan önce açmıştın sanırım butopic'i, katmışın ortalığı birbirine.
Ama şu son sayfayı senin bizim gruba verdiğin linkten girip okudum çok güldüm.
160 yapan TVS'ler falan, koptum , ben kendimi motor konusunda acemi sanıyordum ama bunları yazanların mantık konusunda da acemi olduklarını düşündüm . Evet bizim cbf150'de de 160 kadran var demek ki iyi açarsak 160 görecek İlkokuldayken yol kenarındaki arabaların kadranlarına bakıp vay anam 220 yapıyo falan diye heyecan yapardık. Benim arkadaşın da bir mobileti var 200 yapıyor, kadranı değiştirip racing kadranı taktırmış.
Abi twister 250'lik, tvs 160 yaparsa twister 260 yapar, dikkat edin de kaza yapmayın o hızla amanın.
Tartışmalar giderek gereksiz ve de komik bir hal almış, ama komik olmuş geyik topiği olmaya yüz tutmuş .
Hepinizin parmağına kuvvet, haydi devam....
yahu cbf 250 ile apacheyi geçemiyorlarsa daha bişey yapılmaz bu duruma 160km/s ulaşmış bu apache nasıl ulaşmış bende bilmiyorum 250cc hyusonglar zor olaşıyor o hıza.(30bg) ozaman şöyle sonuc çıkıyor 30bg=13.5bg Niye daha fazla ödiyim tabiki APACHEEEEEEEEEEEE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)