Ilk motorun olacağı için 2. el birşey al.
Twister çok güzel motor , ama cbf 150'de kendini yeni yeni kanıtladı. Tvs'yi bilmiyorum nerde bulunur , servisi nerdedir, parçaları nasıldır , sağlam mıdır?
Ilk motorun olacağı için 2. el birşey al.
Twister çok güzel motor , ama cbf 150'de kendini yeni yeni kanıtladı. Tvs'yi bilmiyorum nerde bulunur , servisi nerdedir, parçaları nasıldır , sağlam mıdır?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
TVS al bence....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bur-k@ yani cbf 250 felan gecemezde 150 cc lık lerı demek ıstedım
ya arkadaslar bnde twister war bılıyorsunuzz benım motorumm 36000 km de we su ana kadar tık demedı gunde yaklasık 60 km ortalama yol yapıyoruım we cok memnunumm bnde motorumu 2. el almıstım we hıc sorun yasamadım bnce tercıhını twister weya cbf den yana kullan ayrıca twister 22 bg degıll 24 bg dıye bılıyorum ben
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
cbf 250 nasıl oluyorda cbf150 yı gecemıyorr anlamadımm
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
honda olsunda camurdan olsun derim.bizim şirket motorları ( cbf 250 ) en kötüsü 40 bin devirdi.daha hiç birinde bir sorun yasamadık
cbf 150 derim benimde ilk motorum acemilik çekmedim bile çok rahat kullanıyorum tvs ile kıyaslamam bile her konuda avantajlı acemiyim diye sıfır motor almama fikrini doğru bulmuyorum sıfır km honda cbf 150 senin aradığın motor
evet cevapları okudum ,Herkes ayrı telden çalmış velhasıl herkes kendi motorunu tavsiye etmiş Bunun bir orta yolu yok sanırım.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
http://www.tvsapache.com
apachenin orijinal websitesine buradan ulaşabilirsiniz. Belki biraz daha fikir verebilir.
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
2. el 250 cc yi 5 ytl ye alırsın cbf 150 ise en son 3.290 dı yılbaşından sonra artacak bırde ayrıca 250 ile 150 ardaki fark ortada ama genede tercih meselesi kaliteli olduktan sonra hepsi hoş 2 tekerleği olsun birde eksoz
tvs apache cbf 250 yı gecer demedım kafayı yedırmeyın adama bırı 150 cc bırı 250 cc nasıl gecsın tvs yaa ben cbf 150 ve dıger 150 lık motorları yer dedım sadece bunada emınım cunku 250 lık cbf yı baya zorladım yolda ama ıllakı gectı benım yaptıgım hız 120 ıdı ama o uzadı rahat 140 yaptı ama bende zorlasam 130 yaparım zaten o zorlasa 150 yapıyomus arkadas dedıı ben bılmem ama onu zorluyosa bu motor cbf 150 yı tokatlıcama emınım motorumdan memnunum şiddetle tavsiye ederım alacak olanlara goruntu olarak cbf 150 ve ybr 125 den kat kat daha guzel makına bence resımlerıme bı bakın ıstersenız tekrardan motordelısın de var buraya eklemeyı bılmıyorum bence memnun kalınacak bı makına
Tek keLime iLe TVS apache diorum.Bugun motoru yakından inceLedim gerçekten tasarım ödülünü hak eden bi makina.2. el cbf 250 den iyi derim
Born To Be wild,Live to Ride...
enis89 tvs gercektende bır numara ben yolda cbf 150 lerde goruyorum asayukarı 1 ay oldu ama hala keske cbf alsaydım demedım emın ol tıpı yeter baba bosveer gerısını makına manyak abi kesınlıkle pişman olmassın emın ol
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)