Yeniyıl ve gelen zamlar:(
Reklamlar
-
En sonunda evdekileri kandirdim ve Hyosung gt250r almaya ikna ettim. Ama bugün galeriye gidip sorduğumda 20 gün içinde büyük bi zam geleceğini öğredim fiyatinin 10milyara yakın olacağını söyledi. Devlet tarafından da 300$lık bi zamdan falan bahsetti galerideki coçuk. Böyle bişey mümkün mü? Yani fiyatin 8.250den 10milyara çıkmasi.
Peki bu gelen zam 2.el piyasasina nasil yansir? Durum çok vahimse malesef ehliyeti beklemeden motoru almak zorunda kalcam
Reklamlar
-
vallahi hep aynı terane yine giren bize, vatan sagolsun
-
amanın yapmayın gerçektenmi
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
ben motoru aldığımda da zam gelecekti muhabbeti vardı motoru alalı 6 ay olmuş bakıyorum da hala aynı muhabbeti yapıyolar rahat ol zam gelecek diye kasma kendini bende zam gelecek diye galyana gelip iki günde motoru aldım
-
Şubat ayı sonunda hepsi teker teker açıklarlar zamlarını...Merak etmeyin...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Manve adlı üyeden alıntı
En sonunda evdekileri kandirdim ve Hyosung gt250r almaya ikna ettim. Ama bugün galeriye gidip sorduğumda 20 gün içinde büyük bi zam geleceğini öğredim fiyatinin 10milyara yakın olacağını söyledi. Devlet tarafından da 300$lık bi zamdan falan bahsetti galerideki coçuk. Böyle bişey mümkün mü? Yani fiyatin 8.250den 10milyara çıkmasi.
Peki bu gelen zam 2.el piyasasina nasil yansir? Durum çok vahimse malesef ehliyeti beklemeden motoru almak zorunda kalcam
Evet zamlar kapıda paran hazırsa bence bir an önce al sonra kafanı duvara vurma... Ehliyeti sonra alırsın Ben hep karşıyım ehliyetsiz motor almaya ama bu durumda en iyisi bu...
Honda şu anda 1 ocak 2007 fiyatlarını kullanıyor...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
her fuar yeni zamlarla gelir kapımızı çalar bizi yazın motorsuz bırakır.
-
Mantıklı Yenı yılla ve ustune yazlara Doğru zam yaparlar :(
-
peki 2.el fiyatlari ne olur bu durumda?
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
300 dolarlık muhabbet, motor başına distribütörün devlete bıraktığı rehin paraydı sanırım. Detaylı bilgim yok ancak konuda.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
nasıl olsa benim almama daha çokkk war
2 senem war.rs125'i almama
-
ikinci el piyasasi diplerde suanda, ama ihtiyaci olan dusuk fiyatlara satiyor zaten, ihtiyaci olmayan ise motoru degerinden 1.500-2.000 ytl dusuk fiyata satacagima, mart nisan doneminde satarim diye dusunuyor...
-
O zaman da diplere olacak....Farkeden bişey yok.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
2.elde dip fiyatlar 5000 lerde olupda çok sorun çıkaran yadaa 10.000 lerde olan artık miladını doldurmak üzere olan çin malı motorlarda geçerli baktığınız zaman japonların fiyatı her mevsim aynı değerde
Zam olayına gelince bence şu an zam için erken fakat 1 ay sonra piyasa yeni fiyatlarını açıklamaya başlar alacaklar için son günler bence
-
valla hyosung için ben mayıs ayında alırken satan arkadaş diyorduki haftaya büyük bi zam gelcek alacaksan hemen al diye bnde öle niyetlenmiştimki zaten almaya gitmiştim o an alıverdim gt250r fiyat konusunda pek bilgim yok ama bu aralar artık gelebilir gerçekten şu 300$ muhabbeti herkesin midesini bulandırdı rehin parasımı olur ya depozito alıyolar yani zannedersem bir ithalat kotasını belirlemek için yapıyolar bunu...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
-gürkan- adlı üyeden alıntı
nasıl olsa benim almama daha çokkk war
2 senem war.rs125'i almama
Rs 125 alırsan bence pek memnun kalmazsın... Ama bu benim görüşüm... Şimdiye kadar aşırı çok araştırdım motoru sadece teknik özelliklerine bakmadım. Birçok eksisi var motorun.
Kasa çok hoş , teknolojisi çok hoş , ama o ses bitiriyor olayı... vızzzzzzzzzzzzzzz
-
Yeni yıl ve yeni zamlar uzun zamandır alışık olduğumuz şeyler aslında. Ama 2. el piyasasında çok büyük fiyat farkı olacağını sanmıyorum. En azından umarım olmaz
-
Beatrice adlı üyeden alıntı
Yeni yıl ve yeni zamlar uzun zamandır alışık olduğumuz şeyler aslında. Ama 2. el piyasasında çok büyük fiyat farkı olacağını sanmıyorum. En azından umarım olmaz
bu işler hayalle olmaz ama katılıyorum sana. çünkü, elimizden başka birşey de gelmiyor maalesef...
sektörlerin refleksleri olmadığı zaman kişisel hengameler ortaya çıkar ama bu gibi küçük çaplı hareketler de hiçbirşeyi halledemez.Başa gelen çekilir hesabı, katlanmaktan ve ne kadar da istemesekte vergilerden, zamlarda, ÖTV denen hilebazlıklar adı altında alınanan paraları ÖDEMEK ZORUNDAYIZ. Bunun henüz bi çaresini bulan maalesef yok:(
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
-
10 milyara o motoru alan olmaz, sus olarak tutarlar galerilerinde ...
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler