Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Basında Çıkan "Motor Kazası" Haberleri Hakkında

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mr 250 destro
    bence gereksız bır topık.ve gereksız polemık yapıyorsunuz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı maverıck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence gereksız bır topık.ve gereksız polemık yapıyorsunuz.
    aynen katılıyorum ve daha önce de yazdım ama modlardan ses seda çıkmadı

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    +mu muhabbet hala dewam ediyormu ya
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence bu şekilde yazılması daha iyi , motor sürmeyi oyun sanan arkadaşlara ibret oluyor...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

voldemort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    Medyaya malzeme lazım arkadasım. Otomobil vb araçlara herkez binebiliyor ama biz ikitekerciler azınlıkta olduğumuz için hala milletin kafasında tam yer edınememıs durumdayız. Motosiklet kulturumuz yok anlıyacagın ülke olarak.

Bir motorcu kazazamı yaptı, öldümü, bak bak şeytan arabası bunlar, ek pis gözüyle. Her motora bınen sonunda boyle olacakmıs gıbı bakılyor.

Bak ne anlatayım; ben motorumu aldım daha ilk gün kapının onune getırdım.
    O esnada komsumuz cıktı yeni mi aldın dedi ve hayırlı olsun kazasız belasız bın demeden '' Bir Alman atasözü derkı; düşmanını öldürmek ıstıyorsan ona bır motosiklet hediye et'' dedi ve gitti. Böyle yani.
    Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA

Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosiklete hala ölüm makinası olarak bakılıyor. Bu zihniyetin değişmesi uzun zaman alacak. Aslına bakarsanız bu bakış açısı biraz da dikkatsiz ve tedbirsiz motor sürücülerinden kaynaklanıyor. Aşırı hız, korunma olmaksızın yola çıkmakla bu zihniyetin çorbasına tuz katıyorlar.
    Ve tabi ki abartacaklar arkadaşlar. Biz burda ne yazarsak yazalım bu değişmeyecek. Farklı olan şeyler dikkat çekiyor. Çevrenize bakın bir kere. Kaç tane araba var kaç tane motor var. Motosiklet kullanımı hala daha çok yaygın değil bence bu nedenle bu kadar çok dikkat çekiyor.

cuneytovuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer (kırmızı)
    Böyle haberler sayesinde arabalara oranla belkide %1 oranında olan ölümlü kazalar duyuruluyor ve her motor kazası ölümle biter diye saçma bi kanı doğuyor 45-50 yaşında göbekli,ağzında sigara kahvede yayılan amcaların aklında sonra aynı amcalar 1-1.5 tonluk 4 tekerli vasıtalarıyla tüm motosikletlileri gördükleri yerde sindirmeye ,"ne işi var bunların otoyolda,bak ş.refsize" diye üzerimize direksiyon kırmaya başlıyolar.Bide otobanda 250 ile gitmesine rağmen yaptığı hayvanlıktan utanmadan,kurallara uygun seyreden otomobillerden yol isteyen,geç yol verilince dövecek gibi donup bakan el işareti yapan bi öküzü yada artçısının güvenliğini düşünmeyen,tüm korumaları kullanmayan,motorla fizik kurallarına meydan okuyan bi arkadaşımızıda eklersek adımızın temizlenmesine,kültürümüzün zenginleşerek yerleşmesine imkan yok.

Zaten toplumumuzdada bilmiyorsan,yabancısıysan kötüdür yaklaşımı var.Konyada milletvekili kazası sanki Allah göğe yükseltmiş gibi anlatılıyo ama 2 gündür herkes "bak salak motorcuya,köprüde kafası kopmuş,binersen öyle olur işte oh olsun" diyo malum kazaya.

Neyse gelde tüm bunları anne-babalarımıza,bizi sevenlere anlat,açıkla

not:amca tasvirine bozulan olmasın

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Tuğba nın anlatmaya çalıştığı bu....Hiçbir gazeteciye kötüleyici yazı yok....Masumane bir istek...
    Teşekkür ederim

Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen katılıyorum ve daha önce de yazdım ama modlardan ses seda çıkmadı
    Çıkmaz mı ben msn de gerektiği şekilde muhabbet ediyorum sen dert etme
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    ben de hem bir pit bull ırkı köpek sahibi hem motosiklet sahibi olarak ve de basın sektöründe çalışan biri olarak (fotoğraf) bu basını kınıyorum pit bull deyince hepinizin aklına çenesi bilmem kaç ton basan (oysaki sadece 300kg civarı) bir canavar gelecektir, hergün sokakta kaç kişi benim köpeği görüpte yolunu değiştiriyor, kaç kişi bunlar o canavar köpek dimi diyor, kaç kişi sahibini parçalıyo bu diyor bir bilseniz, motosiklet haberleri yanında bana çok normal geliyor

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    mehmet arkadaşımdı , haberi okuyunca şok oldum.... insanın inanası gelmiyor iki gün önce mesajını oku sonra ölüm haberini.... sanki ölüm bana hep uzaktı ama son günlerdeki haberler arkadaşalrımın başına gelenler anlıyorumkiii ölüm dikaktsiz gidersek çok yakın.. açıkcası hız yapıyorlarmış eee yollar ve hava malum... seyir halindeki başka bir arkadaşımın yanından geçmiş 1 dk sonra ilerde bu feci kaza olmuş... Arkadaşlar TAKDİR ALLAHINDIR ama genede sizler tedbiri elden bırakmayın...
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı delipoyraz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    açıkcası hız yapıyorlarmış eee yollar ve hava malum... seyir halindeki başka bir arkadaşımın yanından geçmiş 1 dk sonra ilerde bu feci kaza olmuş... Arkadaşlar TAKDİR ALLAHINDIR ama genede sizler tedbiri elden bırakmayın...
    yok canım medya abartmıştır, haşa motosiklet kullanan bir insan hata yapar mı hiç?? bi de ölünün arkasınan konuşuyoruz ya bu kadar töbe töbe allah rahmet eylesin tekrar

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çıkmaz mı ben msn de gerektiği şekilde muhabbet ediyorum sen dert etme
    o msn'ler bende de var üzme kendini sen ama ben oradan değil buradan muhabbet etmeyi tercih ediyorum

Alıntı barisozcetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de hem bir pit bull ırkı köpek sahibi hem motosiklet sahibi olarak ve de basın sektöründe çalışan biri olarak (fotoğraf) bu basını kınıyorum pit bull deyince hepinizin aklına çenesi bilmem kaç ton basan (oysaki sadece 300kg civarı) bir canavar gelecektir, hergün sokakta kaç kişi benim köpeği görüpte yolunu değiştiriyor, kaç kişi bunlar o canavar köpek dimi diyor, kaç kişi sahibini parçalıyo bu diyor bir bilseniz, motosiklet haberleri yanında bana çok normal geliyor
    Ahahaha o yolunu degistirenler bilmemmi.Pıtbullu gezdirirken 'ya sunu yoldan yurut !dıyolar'kac kac karsı kaldırıma' amme iyi hava atıyosun allahı var.Bızımkı pıtbulların yuz karası kafasını sevmessen inliyor kusuyor
    Asıl konuya gelince hiç de gereksiz bi konu degil bence.tamam kol kopar koptu dersin ayakda kopar ama kafanın kopmasını yazması hatta direk baslıga koyması cok yanlıs birsey.Hiç bir araba kazasında baslık o kadar vahsıce degil.Gazetecisiniz diye onları her haberde savunmanızı gerektirmez(barısozcetin sana demiyorum)gazeteci dedigin olaylara nesnel yaklasmasını bilmeli duygularınızı katmayın işin içine.Ortada bi yanlıs var apacık ortada.Ölünün arkasındanda bu kadar tartısmak bi nebze yanlıs tabi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    hakikaten bu konu gereksiz yere uzuyor ve uzadıkça da çirkinleşiyor

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    herkes fıkrını soledı
    bı sonuca ulasıldımı hayır
    gergınlık artıo sadece
    ozaman kılıt ısterız:D
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    forum kuralları madde 13 şöyle der: ''Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir''

bu başlıkta da gazetecilik mesleğini aşağılayan küşük düşüren yüzlerce kelime kullanıldı modların bilgisine

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    forum kuralları madde 13 şöyle der: ''Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir''

bu başlıkta da gazetecilik mesleğini aşağılayan küşük düşüren yüzlerce kelime kullanıldı modların bilgisine

Donicik hakaret falan aşağılama falan yok......Defalarca okudum ama yok işte...Sadece abartılmasına özellikle vurgulanmasına tepki var sadece...

Hassas davranıyorsun....Gerek yok arkadaşım....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    mr 250 destro
    off ya bu muhabbet tam bır polomıge gırmıs:( sen soylesın ben boyleyım kapatın bence bu formu

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L

Alabilir miyim o kelimeleri tekk tek ! Lütfen !
    Biliyor musun bazı insanlar da aşağılık kompleksi vardır,sen ne dersen de üzerine alınır ve kendisine söylenmiş gibi hisseder...Eğer sen mesleğini gerektiği gibi yapan biri olsaydın alınganlık yapmak yerine çözüm üretirdin...
    Ne aşağılama,ne kırıcı bi sözümüz var,sadece ufacık başlığa takılıyoruz..
    >Ama dedim ya ufacık bi başlık,kafası kopan adamlar o kadar,takmayın ya sallaaaaa gitsinn...
    Kilit istiyorum, ben açtım ben kilit istiyorum..YAZIKLAR OLSUN SANA...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler