merhaba arkadaşlar motorsiklet ilgili bir hayalini paylaş.
benim hayalim HONDA CBR 600 RR İLE motorun önünü kaldırıp ( tek teker yapıp) metro ile yanyana gitmek.
merhaba arkadaşlar motorsiklet ilgili bir hayalini paylaş.
benim hayalim HONDA CBR 600 RR İLE motorun önünü kaldırıp ( tek teker yapıp) metro ile yanyana gitmek.
BORN TO RACE
dunya turu
r1200 gs adventure la..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ya bu nasıl. motorsikletlerin sadece arka lstikleri olsun herkes trafikte tek teker dolaşsın. tüm motosikletliler tek teker ne dersiniz.
BORN TO RACE
tüm motorcularda full koruma ve herkez tarafından görülen motosikletler
[B]dirty bike[/B]
sana katılıyorum . herkes tarafından görülen motorsikletler bu hayalden de öte kardeşim.
Arkadaşlarım biraz daha yaratıcı fikirler . en uçuğunu merak ediyorum.
BORN TO RACE
400cc üzeri bir motosiklet alıp(cbf 500 ,gs650 f, ) bütün mt üyelerini görebilcek bir geziye çıkmak( istanbul ankara izmir antalya marmaris bodrum)
KTM 990 Adventure nin herhangi bir dağ başında rolantideyken karşısına geçip bir bardak tavşan kanı çay içebilmek! çokmu bişey isdiyorum bea
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Çin malı değilde arabalarla eşit güçte güçlü motorcu arkadaşlar görmek.
itina ile kaza yapılır
honda beatımla hazıranda tekrar ant piyasasına donmek.inş..
MT ANTALYA
Çok bi şey istemıyorum xl 200 veya onun muadılı bır motorla karadenız turu yapmak, En derin yaylalarda Tek basıma cadırım tulumum korumalarım motorum ve ben. olcek ınsallah
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
ben cp te yarışmak isterdim
:mrgreen:
Kıpkırmızı Honda CBR125 R'ımı alıp, Burdur[MT]'yi oluşturmak. ve kendi motosiklet ekibimi kurmak.. ayrıca bu motora racing modeli bile olsa ses sistemi döşemek... çok mu uçtum??
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
su andaki tek hayalim bir motorumun olması hele bi olsun ucuk hayal kurma işini o zaman yaparım artık
Tek hayalim kendi motorumun üstüne oturmak
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
FULL KORUMALI olarak harbiden special bi cross la bolu daglarında yolsuz yollardan yarıs yaparcasına atlayıp zıplayıp düşüp kalkıp o anın zevkıne varmak...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Fotograf makinemi ve gereclerimi de alıp R 1200 GS Adventure'la tum Turkiye'yi karış karış gezip, fotograflamak, tabir-i caiz ise an'ı kovalamak istiyorum. daha sonra da dogal koruma alanı Masai Mara ve New York'u... ama once kendi Yurdumun her köşesini gormek isterim...
hayat ondan önce ve ondan sonra diye ikiye ayrılıyor. bir üçüncüsüde o olupta Onu kullanamadığın zamanlar işte kış geldi. artık en büyük hayalimiz ARTIK YAZ GELSİİİİİİİİİİİİNNNNNNN.
BORN TO RACE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)