her türden birer motosiklet ve r1150 gs ile dünya turu
Yıl da bir gün dünya motorsiklet günü ilan edilsin ve o gün hiç bir araç trafiğe çıkmasın sadece etrafta motorsikletler olsun.
DÜNYA MOTORSİKLETLİLER GÜNÜ.
belki de ben bilmiyorum böyle bir gün var dır . site yöneticeleri yardımcı olabilir mi?
BORN TO RACE
umarım herkes hayalini gerçekleştirir kalbiniz rüzgarla atsın arkadaşlar
bir motorum birde gitarımla tüm egeyi akdenizi gezmek nereyi beğenirsem orda sabahlamak
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Siyah bir 650 Burgman Executive ile dünya turu.....En az 5 sene sürecek...Bakarsınız ümmet kardes gibi olurum.
S&S
ilk hayalim bir motor sahibi olmaktı. oldu.
şimdiki hayalim 40-50 motorluk bir konvoyla uzuun bir geziye katılmak katılmadan önce ekibi bizim evin t,önünde toplayıp çiğköfte partisi vermek.
Duyrulur....
talebe göre de menüye ekleme yapılır. (babam iyi aşçıdır. kendisi 5 yıldızlı otellerde ar-ge aşçı dünya mutfakları üzerinden deneyim kazanmıştır. En son Bodrum Rixos un yapımı sırasında mutfak altyapısını hazırlayan ekipte ve açılışından sonra da kasaphane şefi olarak çalıştı. Şimdi evde internete takılıyor )
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
daha motorun bile yok o yüzden tek hayalim bu işde ilerleyip yeterli tecrübeye ulaşınca 1000 lik alet alıp kafama göre dolaşmak bu kadarcık çok şeymi istiyorum
önümüzdeki yaz bir rota belirleyip uzun yol yapmak var hayalden ziyade planımda.istanbuldan çıkıp yalova bursa orhan eli dağardı yolundan simav dağ yollarından memleketime gitmeyi planlıyorum. demircide, daha öncelerden merak ettiğim buralara motorla gelmek lazım dediğim,yerler var bütün bunları gerçekleştirirsem burdan yayınlarım gezi yazısı ve resimleri, ama bundan önce yazı beklemem gerekecek.
SUZUKİ BURMAN UH 200
bugün aklıma gelen hayal artık her pazar tv lerde motorsiklet programları yayınlansın....
yen, test edilen motorsiklet ler olsun.
bu programların sayısı çoğalsın.
her türlü motorsiklet yarışı yayınlansın. röportajlar olsun.
ne bileyim tv de motorsikletler olsun .
bir kanal olsun adı da motosikleTV olsun.
BORN TO RACE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)