Çok çok uzun yazabilirim bu konuda ama kısa yazayım. Benim için motosiklet üzerine bindiğimde tüm düşüncelerden sıyrılıp sadece yola ve sürüşün keyfine odaklandığım bir terapi yöntemidir. Beni ruhen ve hatta fiziken de özgürleştiren araçtır.
Çok çok uzun yazabilirim bu konuda ama kısa yazayım. Benim için motosiklet üzerine bindiğimde tüm düşüncelerden sıyrılıp sadece yola ve sürüşün keyfine odaklandığım bir terapi yöntemidir. Beni ruhen ve hatta fiziken de özgürleştiren araçtır.
Bütün iyi şeylerin, iki tekerlekli bir risk üzerinde toplanmasıdır
Poturdak
ayagımı yerden kesmeyen en yakın dostum her yere benle geliyo ama inanın sıkıldım işe git gel akşamleyin eve gel gezecek bi yer yok sıkılmaya başladım uzun yola çıkmayı planlıyorum bakalım.
Benim için bir yaşam tarzı. Biricik aşkım
Okan ACAR
motosiklet özgürlüktür sorumluluktur
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Motosiklet nedir? Asfaltın 20 cm yukarısında uçmaktır; Sorunları, umutları, hayatı geride bırakmaktır; aynı banyoda yada lavaboda olduğu gibi kendinle başbaşa kalmaktır; yüzünde hissettiğin rüzgarla zamanın önüne geçebilmektir; bizi eski çağların özgür gezginlerine dönüştüren demir atlarımızdır; sana istediğin yere gidebilecek soluğu veren makinalardır.. Uğruna bir delinin bile giymeyeceği kıyafetleri giydiğin; annen baban akrabaların ve arkadaşlarınla ters düştüğün; seni ölüme götürebileceğini bildiğin halde asla vazgeçemediğin; tüm bunlara rağmen daha önce hayatında yer almış diğer sevgililer gibi seni törpülemeye yada değiştirmeye kalkmayıp, ne yaparsan yap seninle gelen ve sonuçlarına seninle katlanan tek aşkındır..
Bence motosiklet tutkunlarının aklında, basit, gizli bir soru vardır, bu araçla yeryüzüne paralel (arzami) gidebiliniyor da, dikine (Tulani) de gidilebiliyor mu
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)