Merhaba arkadaşlar yaklaşan yeni yılla beraber satıcıların stoklarında kalan 2006 modellerde cazip fiyatlar var.
Sizce 2007 ye girerken cazip fiyata 0 km 2006 model motor almak fırsatmıdır yoksa hatamı
Merhaba arkadaşlar yaklaşan yeni yılla beraber satıcıların stoklarında kalan 2006 modellerde cazip fiyatlar var.
Sizce 2007 ye girerken cazip fiyata 0 km 2006 model motor almak fırsatmıdır yoksa hatamı
eger kasasi degismeyecekse ve sen bu motoru uzun sure kullanmayi dusunuyosan tabiki avantaj...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
bence de avantaj hatta beldeyama da çalışa 1 abimizden aldığım habere göre 0 km 2005 model ybr ler bile suan doluymuş isterseniz herhangi 1 bayiden alabilormuşunuz
BEnce cok iyi awantajj hatta 2006 cbr125lerin ucuzlamasını bekliyorum cünkü millet 2007 modelini bekliyor mesala ben daha ucuza verilirse 2oo7 her ne kadar güzel olsada 2006 hatta sıfır warsa 2oo5 bile alırsım
Kasası değişse bile avantajdır.
40 milyarlık BMW R 1200 GS'ler 2006 modelleri 28 milyara veriliyor. Aynı şekilde F650GS'ler de 8.500 euro civarına veriliyor. Diğer markalarda da var bunlar ve sıkı pazarlıkla daha da inerler. Bence kaçırmayın treni eğer paranız varsa
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Alınması en uygun zaman
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bencede ama cbr 125 alıcak arkadaşlara uyarı yeni kasa da cok ama cok sey değişti haberiniz ola hem ön kısım lastiğe dağa yaklaştı hemde stop etme sorunlarının onune geçildi bide balata sorunu giderildi ona gore cunku su an almanyada binen arkadaşlarım değiştirdi ama illa 2006 istiyorum diyorsanın ikinci elleri suan 3 milyar cıvarında bayi 0 3 milyara vermeye başlıyınca onlarda dusecek temiz bulun derim
Cakalaz hocam aprilia rs125 de yada derbide indirim yapıyorlarmı gör sen cekeriz altımıza babalar gibi heyttt
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Walla ONUR1 kardeşim çok güsel sölüosn yalnız bilmiorm wallaa indirim war mı die
Zaten alırsam 2. el rs 125 alıorımö sıfırını almam ben
Çekcen altına 600 lüklerle kapışş snraa heyytttt uleeeennn
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende dedimya fırsattan yan bunların fiyatları düşerken 2. ellerin düşüceğeni unutmayın adam lar 2.el cbr125 gecenlerde 4 milyaz yazmış güldüm
Bu arada cakalaz sadece 2mizde 125rs makineler olucak 600leri kovalıcaz korma hernekadar onlar inkar etsede
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Aynen aynen... Walla çok sewdim görünce cbr 125 te sewmiştim ama bunu daha bi sewdim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bu sifir fiyatımı ki...benim bildigim hala 16.400 den satiyorlar...
alınacak zaman su an arkadaslar
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
bende bu haftayı motor aramakla gecirdim..karsıma cıkan güzel fırsatlar oldu..mesela HONDA 600RR repsol renginde 2006 o km fiatı 18000YTL ancak kasasının deişceğini dydum.düsündüm aslında ama ben 1000lik aradıgım icin düşünmedim.bende 2005 1000RR buldum 7500 kmde onu almayı düşünüorm..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)