oofffffffff gözüm döndü bu kadar cross arasında
ilk motoru ama arkadaşlar XT660 biraz büyük kaçmasın
falcon u honda bile tavsiye etmiyor geçenler de konuştum,üretimden kalkmış motor zorluk çekersin dedi.
En iyisi XL200 bence
oofffffffff gözüm döndü bu kadar cross arasında
ilk motoru ama arkadaşlar XT660 biraz büyük kaçmasın
falcon u honda bile tavsiye etmiyor geçenler de konuştum,üretimden kalkmış motor zorluk çekersin dedi.
En iyisi XL200 bence
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2913078
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3291368
su ikisi arasinda kaldim elimdeki butun secenekler bunlar abi
imzam yok parmak bassam olurmu
Niye XL 200 ü düşünmüyorsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
sırf dağa gitmek için x alıcaksınız haa super yaaa yamahadan şaşmayınderim
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Falcon üretimden kalktığı için zorluk çekersin diyen Honda'da senin konuştuğun kişiler, XL 200'ün de üretimden kalktığından habersiz mi?Yoksa, bütün bunlar çelişki mi?
Eğer amacın motosikletini arazide kullanmaksa ikinci ilanı şimdiden eleyebilirsin.
asyanın makinesi harbiden sağlammıdır sonuçta atlayıp zıplıcaz ya o acıdan sordum onceen burda biri vardı motorun kadrosu ortadan catlamış o duruma dusmiyelim
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
iyce sasirdim simdi iyimi asya motosunki diger motosikletten cok daha saglam duruo kalipli ama ne desem yalan simdi
imzam yok parmak bassam olurmu
asya motor kesinlikle almayın derim.. Arkadasta kanunı var motor parçalanmıyo.. Kaç kere düştü kalktı hiç bişey yok motorda canavar gibi... Ama aldıgı gün pistonu değiştirdi eleman en soguk havalarda bile cikle cekmeden marsa bastıgında tık alıyo ve gaz vermeye de gerek kalmıyo... Düzce de bi ustaya yaptırmıs adam nasıl yapmıs anlayamadım doığrusu
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
bende yamaha xt660x derim x in cekişi r dan daha üstün su sogutmalı ve ayrıca 45 hp
az daha butce olsa nx falkon aslinda tam bu is icin
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)