Yoshimura marka egzosum var
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Moderatör
Cogu egzos o resimdeki egzosa benziyor Eger orjinal yoshimura ise 250 $'a satiyorum desen hemen satarsin, 300 $'a bi kac gun beklersin.. 400 $'a yazin belki, daha fazla istersen sifirini alirim o parayi verecegime derler..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
ben yarına fotoğrafını bi çekeyim belki ihtiyacı olan birisi çıkar olmazsa benim motora uyarlıyacam
-
Moderatör
Asya 125'e takarsan motorunu kucumsemek icin soylemiyorum ama, egzos'a da motora da yazik edersin.. Ne o egzos motoru benimser ne motor egzos'u.. Bence sat gitsin.. Onumuz bayram ver sevabina birine yada Benim motor 2 zamanli olmasa pazarliga otururduk ama kismet diilmi$
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
CBF 250'ye nasıl olur acep?Özel mesaj attım sana kontrol panelinden gir bak bi...
-
sen resmı cek yarın , alıcı bulunur durumuna göre. benım çok arkadaş var egsoz bakıyorlar .
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
Benim arkadaş yaptırdı Rize de ; 550 YTL yi buldu dioo... Ona göre bi fiyat koyarsın artık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
bu egzoslarin ne gibi katkisi oluo acaba motosiklete
imzam yok parmak bassam olurmu
-
kabuto adlı üyeden alıntı
bu egzoslarin ne gibi katkisi oluo acaba motosiklete
Slip-on taktırırsan sesi çok değişiyor, ayrıca görüntü daha güzel oluyor. Komple yaptırırsan bunlara artı olarak performansı da artar. Mesela ben benim motora akrapovic taktırdım sesi çok güzelleşti. Bu zamana kadar niye taktırmadım dedim kendi kendime.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
-
28 Aralık 2006, 19:09
resimlerini çektip koydum dışında çok az zedelenme var
-
28 Aralık 2006, 23:35
yenisi zaten mototal'da 550$ montaj ve araboru dahil
karbon olan ise 650$ dolayısıyla bu mevsimde 200-250$ eder
ama yaza 300$'a bi ihtimal satabilirsin
-
28 Aralık 2006, 23:38
bence cbf 250 ye olur cok tok bır ses cıkmasa bıle yınede tatmın ederrr
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
29 Aralık 2006, 00:02
ryangt adlı üyeden alıntı
yenisi zaten mototal'da 550$ montaj ve araboru dahil
karbon olan ise 650$ dolayısıyla bu mevsimde 200-250$ eder
ama yaza 300$'a bi ihtimal satabilirsin
vallaha araborusu yok ama 200-250$ ederse hiç durmayalım satalım gitsin yoksa bende kalırsa bu egzos ziyan olurçıkarmı bu fiyata alıcı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler