çook güzel olmus kardes hayırlı olsun kazasız bin ama aklıma bişi takıldı sadece dış görünüşünü mü topladın motarda hafiften ayar var mı iyi kaçar makına oynarsan biraz...
çook güzel olmus kardes hayırlı olsun kazasız bin ama aklıma bişi takıldı sadece dış görünüşünü mü topladın motarda hafiften ayar var mı iyi kaçar makına oynarsan biraz...
Honda Falcon NX4
Honda Today
allah kazasız belasız cezasız surusler nasıp etsın bomba olmus elıne sağlık..
tek kelimeyle harike süper olmuş eline sağlık arkadaşım...
cok ii yapmışsın valla ben cok begendim eline saglık en yakın zamanda bende bi bakıma alıcam...
Kazasız belasız binmek nasip olsun..
Slm sen buna en kısa zamand nazar boncuğu taktır. Büyüğünden olsun
cok guzel olmus, kazasiz belasiz binin
p.s. eski konuymus :D
AT, AVRAT, MOTOR...
kardeşim bu motora diyecek tek kelime ''harika'' olur bence.seni tebrik ediyorum.motoru baştan yaratmışsın,diskler falan mükkemmel olmuş. kazasız belasız sürüşler dilerim
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
Çok güzel olmuş boyasını güzel atmışlarKazasız belasız kullan.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
dehşet olmuş yawwww =) bende istiom bundan =)=)=)=)=)=)
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
yılların topigini güncellemişsiniz saolun
adam motoru çoktan satmış zaten
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
qüzel olmuş ama stickerleri eksik orjinal stickerlerinide yaptır ozaman + yükselir... 115 kibg stıckersiz oldumu degeri düser
makınan guzel olmus kardesım
İyi günlerde kullan.
eline sağlık gerçekten çok orjinal olmuş harika bir commuter dir bu
ama şunu eklemek isterim üzerindeki lastikler orjinal ölçülerde mi ?
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)