İşte motoru aldığım ilk gün.
Bunlar da şimdiki görüntüleri !
Eski hali de güzeldi. Ama şimdi daha içime sinen bir hal aldı. Gerçekten el emeği göz nuru olan bir motor.
Yorumlarınızı bekliyorum.
İşte motoru aldığım ilk gün.
Bunlar da şimdiki görüntüleri !
Eski hali de güzeldi. Ama şimdi daha içime sinen bir hal aldı. Gerçekten el emeği göz nuru olan bir motor.
Yorumlarınızı bekliyorum.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
valla ne diyim kardesim muhtesem olmus allah kaza bela göstermesin keyfine vararak kullan
abi gerçekten efsaneyi yeniden yaratmışssın eline sağlık kazasız belasız sürüşler
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Valla arkadaşım çok güzel olmuş eline sağlık kazasız belasız sürüşler sağlıkla kullan inşl emeğine değer....
[ ELAZIĞ-MT ]
üstad emeğine ve yüreğine sağlık çok güzel olmuş allah nazardan korusun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
on numara makina olmuş
tehikedir kendisi
fıstıq gibi olmuş Allah kaza bela göstermesin
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
oğuzhan kardeşim motor gerçekten mukemmel olmuş.azmin ve paranın gücü
walla şıkır şıkır motor olmuş,amannn satayım filan deme.o motor yazın bizi çok gezdirecekkazasız belasız binersin,lastiklerin yere düz bassın.tekrardan tebrik ediyorum seni..
oğuzhan abi motorun çok güzel olmuş nede olsa yamaha tebrik ederim seni bunun da altından kalkdn helal
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
güle güle kullan eline sağlık. kendin uğraşıp yapınca daha zevkli kullanılır ve kıymetli olur.
gerçekten guzel olmuş eline ve emeğine sağlık allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Heh bende bu resimleri bekliyodum. Cok guzel olmus gule gule kullan...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
0 mı aldınız hayırlı olsun...
süper olmuş valla yamaha görsün bunu.Kapar sizi valla.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)