abi emeğine değmiş, çok güzel olmuş..
upgrade'ye devam abicim.. daha da bir modifiye bekliyoruz..iyi sürüşler..
abi emeğine değmiş, çok güzel olmuş..
upgrade'ye devam abicim.. daha da bir modifiye bekliyoruz..iyi sürüşler..
kim ne derse desin motorların kralı yamaha rx 115 arkadaş ellerine kollarına sağlık ki bu motoru hayata bağlamışsın allah kaza bela vermesinj tevfik kemaneci ısparta....
dongul murat
Güzel olmuş. bazıları gibi hurdalığa atmaktansa yeniden hayata döndürmek daha güzel. ellerine sağlık.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
motorun gerçketen hoş bi görünmü olmuş hoşlukltan ziyade hurda görünümü yok toplanmış bunun maliyeti sana ne oldu bide onu merak ettim...
Motorun ilk fiyatı + YAMALI hali = ?!?!? YTL (YKR'da olur )
[COLOR="Black"][B]Şuursuzum GEÇME..[/B][/COLOR] ::evil:: [COLOR="Red"]0 rH + = dELi KanI[/COLOR] [B][COLOR="Blue"] Allah'a Bir Can Borcum Vardı 2 Oldu Allah Korudu.....[/COLOR][/B]
çok güsel olmuş motor ustaa eline sağlık kazasız belasız inş bendede rx 135 var bilirsiniz belki :D
Güzel olmuş arkadaşım çok zahmetli bir iş yazın bende motorumu bakıma soktum, 20 gün ve gece ustayla beraberdim.Hem zahmetli hemde masraflı bir iş.Ben 900 ytl harcamıştım.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
MERHABA Arkadaşlar.ben taner.benimde rx115 im war.99 model gri full modifiye..yakında resimlerinide siteye ekleyecem.ha arkadaşın motoruda gerçekten güzel ama modifiyesi eksikallah kazasız belasız bindirsin kardeşim..ha unutmadan ben adıyamandan katılıyorum.motorum kusursuz alanında RAKİPSİZ...)
hayırlı olsun ne diyelim nice km lere
eee 1 milyarı geçtimi masraf bndede titan hastalıgı var 1000 ytlnin üstünde parça masrafı var.ama yapacam.
kardeş gercektende süper olmus eline yüregine saglık kazasız belasız sürüşler dilerim
canavar ortaya cıkmıs kendını gosterıyor,helal olsun.
vay be benim motordanda temiz olmuş
eski topic ama bende bişiler yazim ..hazır hortlamışken very perfect emeğine sağlık kazasız belasız kullanman dileğiyle
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
çok güzel olmuş ya kazasız belasız kullan cidden sıfır gibi duruyo süper
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
baba harika olmuş 10 üzerinden 10 walla helal olsun gülerek kullan
Süper olmuş. Kazasız sürüşler diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)