eline saglık!
sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi...
keyifle binmen dileğiyle
eline saglık!
sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi...
keyifle binmen dileğiyle
Sana saygı duyuyorum ama ben 2 zamanlıların tedavülden kalktığını duymadım
Re_math teşekkürler motosikleti komple dağıttıktan sonra tektek benzinle her parçasını yıkayıp temizledim sonra boyadım sonra topladım hepsi bu inan başka bişey yok.Sadece biraz fazla ugraştım okadar
Teşekkürler inşallah dediğin gibi olur
Teşekkürler abi inan sölediklerin çok hoşuma gitti
Teşekkürler motosiklet ekürüm inanmıcam boya yaparken mavimi kırmızımı die 1 saat düşündüm en son elim kırmızıya gitti onu yaptım
Teşekkürler süleyman amin...
+1 saol
Teşekkürler Fabrika ha inan göğsüm kabardı saol
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Dostum Eski Rengi Gri Miydi?Ben Zaten Siyah Yada kırmızı Arıyordum Ama Çok Para İstiyorsun Zaten Kendinde Biliyorsun Hattinden Çok Yakıyor 1 Sene İçerisinde Kendi Fiyatı Kadar YakaBilir Bende Motorcuyum S.şehirliyim Ama Antalyadayım Burda BiLE rX tUTKUNLARı çOK Adamın Biri Var sıfır Almış Hiç Yagmura Bile Çıkartmamış Ayna Gibi Duruyor GarajındA.
güzel iş çıkarmışsın.ya benim gn250 ide yapalım beraber
çok güzel olmuş bravo... ne işlemler yaptın motorun üstünde daha ayrıntılı yazarmısın..
çok güzel olmuş allah kazasız belasız günlerde kullanmanı nasip etsin.
birde ses ve sürat videosunu ekleyebilirsen daha da güzel olur. gözümüz gönlümüz açılır.
ben çok beğendim, bende böyle meraklı ve yenilikçiyimdir.
kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. içine sinsin.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
ellerine sağlık çok emek harcanmış cidden belli oluor yeniden güle güle kullan
Dostum para kazanmaya çalışmıyorum sadece tam special kros alabilmek için satıyorum.
Neden olmasın
Teşekkürler.Motora extra olarak el emeği göz nuru kattım bu hale geldi.İlnapoli orj bi şekilde topladım yani sıfırı nasılsa öle bi modifiye yok
Teşekkürler hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama ben eskişehirdeyim ve burda kar yagıyo.aslında şimdi durmak üzere yaza kadar bi video çekimi yapamam ama 130 km falan yapıyo bu havada
kuvva yenilikçi olmadanda olmuyo hem değiştirmek ve değişmek gerekiyo değiştirmiyeceğimiz tek şey karımız olsa gerek
Saol abi ben motor tamircisinin yanında çalışıyorum
Sabahtan akşama kadar onun işlerini yaptım.Sonra geceleri uğraşabildim kendi motorumla ama değdi
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
oguzhan o boya ile sokükken mükemmel olacagı belli idi ellerine sağlık
bende sky team düşünüyorum kütahya ya gelince bol bol dağ gezeriz belki kamp dahi yapabiliriz
eski 135 kullanıcısı olarak süper olmuş cillop olmuş kazasız belasız bin diyorum
[B]All this pain is an illusion[/B]
ciğer gibi motor be (:
abi süper olmuş ne diim harika
gercekten super olmus ben zaten bu motora hastayım sesı kulagıma cok hos gelıor gusel bı calısma tebrıkler
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
valla şimdiki hali daha güzel omuş.verdiğin emeğe değmiş, güle güle kullan.
SUZUKİ BURMAN UH 200
İnşallah alpaslancım ağzından bal damlıyo kamp bende istiyorumda hiçi nasip olmadı.Enduro alacaksan japondan şaşma derim eski veya yeni ama japon olsun.
Teşekkürler 135 ler gerçekten sıkı makinalar ama yakıtları verdiği zevki öldürüyo,arasıra binen biri için fena değil ama her gün kullanıldığında maliyeti yüksek bi motor oluyor
Toqi kurban yetmedi heralde ama kurda toqi ye yem etmem motorumu
Teşekkürler
saol mattet özellikle 6000 devirden sonra devreye giren (YEIS) sistemi sesi dahada hızlı ve ince çıkarttırıyor
Spil teşekkürler evet eski hali benimde hoşuma gitmiyordu şimdi tam istediğim gibi oldu.Ama satıp kros almak istiyorum.
gerçekten ellerine sağlık, çok güzel olmuş.
[FONT="Verdana"][I][B]Baran Alan
TTCC[/B][/I][/FONT]
haklısında japon finansal olarak erken biraz bi eksik farkettim senin motorda nazar boncugu yok aman dikkat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)