Hayırlı olsun hocam.Güle güle kullan.Bu arada ne kadar yakıyor motor?
Hayırlı olsun hocam.Güle güle kullan.Bu arada ne kadar yakıyor motor?
makina cok iyi olmus.allah kazasiz belasiz kullanmaya nasib etsin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Arkadaşlar ; motor , Gerçekten alınası ve kullanılası bir motor.
Motosiklet hobisini ve tutkusunu ; bu motorda yaşamayı herkesin görmesi tatması lazım.
Şiddetle tavsiye edilir.
güzel olmuş,güle güle bin.Sanki gümüş rengi dahamı güzel ne ilk rengi daha güzel gibi geldi bana.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
oğuzhan eline sağlık motor çok güzel görünüyor yakından bi görelim bakalım şu motoru merak ettim
el emeği göz nuru allah nazardan saklasın her noktasında bir el emeği yatıyor ellerine sağlık tekerin düz bassın...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
süperr süperrr eline koluna sağlık.!!!!
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
motorun yeni rngi çok hoş olmuş.diğer yerleride öğle.
yanlız ruhsatı nasıl hallettin.Ruhsattaki aracın rengi yani
oğuzhan,eline sağlık çok güzel olmuş.MT Eskişehir topic inde satacağını okudum az önce,fiyat nedir? ne kadar yakıyor bu benzin canavarı?
bunların gücü ne kadar?
sağlıcakla kal...
Adamim sen hala 2 zamanli motorlamı ugrasiyorsun çok komik bir konu olmus bu yawww hahahaaa.uyanın kardesim uyanin uyumayin.tedavülden kalkti artik 2 zamanli motor.Ayrıca sen eskişehirlisin motor 44 yani malatya plaka ne iş bu dostum hehehehee
Sana yeminle bosuna zahmet etmisin kardes böylr boş şeylerle yorma ken dini istersen
hocam hayırlı ugurlu olsun, ellerıne emegıne saglık guzel bır calısma olmus, benım senden bır rıcam olacak, toplarken neler yaptıgını anlatmanı ıstesem cok mu sey ıstemıs olurum, bu asamaya nasıl geldıgını ve ne gıbı degısıklıkler yaptıgını merak ettim.güle güle kullan
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
cok guzel bır calısma olmus ellerıne saglık keyıfle bınersın umarım
Daha dün gibi ya aldığın da toplıyacağınızı söylüyordunuz ve sonuç.Ben şahsen bahara bekliyordum azim bu olmalı . Helal olsun valla..Hayalinin peşinden gidenler KAZANIR...TEBRİKLER:::
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
zevk meselesi kardeşim bu.efsane olan bi motoru bulup alıp getirip,tekrar baştan 0'dan toplamak,gidip mağazadan 0'km bi motor almaktan daha çok haz verir insana..
ama sen bunu anlamayıp,2 zamanlı motorlarla ilgili saçma sapan bi mesaj yazacak kadar büyük at gözlüklerine sahip olduğun için tebrik ediyorum..
Boşver murat. Böyle insanlarla muhatap olmaya bile değmez.
Bu kültürü benimsemeyen insanlara motorcu denmez zaten.Sadece motosiklet kullanıcısı demek yeterli olur.
Yine de yazılan yanlış bilgiyi düzeltmek istiyorum.
MotoGP'deki 125 kategorisi motorları 2 zamanlıdır.
Ayrıca MotoKross yarışlarında kullanılan motorlar da 2 zamanlıdır.
KardeŞ Valla Bende ÜzÜlÜyordum Rx Kullanan Yok Banden BaŞaka Sİtada Dİye Helal Olsun Sen VarmiŞsin Motoru Mavİ Yapsaydin Orjİnal Rengİ Oda GÖzel Olurdu
MOTOR ZEVKSE YAMAHA RX KİNG TUTKUDUR KRAL SENSİN
Oguzhan abi süper olmuş motor yaa Allah kaza bela vermesin....
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
şehir içinde 5500 deviri geçmezsen 3litre+yağ.Basar hep gazlarsan 5litre+yağ ben daha 5 litreyi hiç görmedim
Saygı duyuyorum renkler ve zevkler tartışılmaz
Bora istediğin zaman gelip görebilirsin
Saol gerçektende gece 3 lere kadar uğraştım ama değdi
Teşekkürler kurt_kapani_mos
Boyacıya metalik kırmızıya çevrilmiştir diye fatura kestirdim yarın yani pazartesi ruhsatı üstüme alacam plaka 26 ya dönerken boyada işlenmiş olacak ruhsata
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
elıne emegıne sağlık dostum gercekten mukkemmel olmus. İiste motosiklete verılen deger. Emek
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)