Allah'ın sevdiği kuluyum (yaşadığım ilk ciddi tehlike)
Reklamlar
-
17 Haziran 2005, 10:57
Reklamlar
-
17 Haziran 2005, 11:02
geçmis olsun arkadasim.
ALLAH hepimizi korusun. amin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
17 Haziran 2005, 12:10
abi yanlis yapmissin
ekibe haber veriyosun nmtears motorlu asayis ekibine
geliyor taksiciyi motora bindirip E5 'e cikiyor.
2 saat icerisinde o taksici gordugu butun motorlara yol vermeye basliyor.
-
17 Haziran 2005, 13:07
arkadaşım geçmiş olsun maalesef otomobil sürücülerinin çoğu hemde gözünün içine baka baka çıkıyor artık o anda senin yaşayacağın paniği izlemek ona ayrı bir zevk verecek herhalde ben böyle yorumluyorum başka açıklaması olabilirmi
-
17 Haziran 2005, 13:25
Geçmiş olsun!!ama abi sendede suç var oyle ellerini acıp bagırmıcaktın gitcektin kapısını acıp birader aklın başındamı diyip iyi bi fırça çekcektin...
-
17 Haziran 2005, 13:55
Geçmiş olsun evet çok ucuz atlatmışsın,
dikkatli olmak lazım, karşıda aracın siz gördüğünden emin olmadıkca hızınızı hep azaltın.korna çalmaktan korkmayın,sellektör yapın
-
17 Haziran 2005, 14:38
her zaman aynı şeyi düşünüyorum. Özellikle Türkiye yollarındysanız,ileride durmakta veya hareket etmek üzere olan bir aracın sürücüsü insan olmayabilir. Yada birzamanlar insanlığını kaybetmiş olabilir. Heleki bu taksiciyse!
-
17 Haziran 2005, 14:44
Geçmiş olsun!!ama abi sendede suç var oyle ellerini acıp bagırmıcaktın gitcektin kapısını acıp birader aklın başındamı diyip iyi bi fırça çekcektin...
Bence fırça kısmını atlayıp, kaskıda kafandan çıkarmadan adamın kulağına bişey söylemeye çalışıp gibi yapacaktın hızın 60 km ye çıkarıp sonra pardon diyecektin.. Bak bakalım bi daha görmemezlikten geliyor mu ???
-
17 Haziran 2005, 14:56
Büyük geçmiş olsun,
yaklaşık bir yıldır motorsiklet kullanıyorum, böyle şeyler hemen hemen hergün başıma geliyor. Çok dikkatli kullanmama rağmen. İlk günlerde kibar kibar "ne yapıyorsun, ne ediyorsun" diyordum. Çözümün maalesef son altı aydır bu olmadığını anladım.
Evim ve işim arası yaklaşık 5-6 Km. Hergün hem giderken hem gönerken en 1-2 kişi ile ciddi ciddi dalaşıyorum. Hatta bazen otobüs - minibüs demeden motorumdan inip araçlarına dalıyorum deli gibi! Yanlış biliyorum ama biz kaza yapsak dahi kimsenin bizi haklı görüceğine inanmıyorum!
-
17 Haziran 2005, 15:01
Özellikle ziverbey minibüs caddesindeki :
1. Mavi minibüslere,
2. Taksilere,
3. Otobüslere
dikkat edin. Adamlar aynadan gözünüzün içine bakıp üzerinize kırıyor. Mümkünse minibüsçülere pek bulaşmayın, çok minibüs var, biri ile dalaşırsanız diğerleri durup minibüsçüye yardım ediyor
NOT : Sıralama en tehlikeliden daha az tehlikeliye göredir.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
17 Haziran 2005, 15:03
arkadaşlar gelecek sene bu zamanlara düzenlemek üzere bir organize tur düzenlesek ve şöyle yaklaşık 5000 motorcuyu bir araya getirip boğaz köprülerini trafiğe tıkayıp TRAFİKTE BİZDE VARIZ desek olmaz mı ?? eminim böyle bir organizasyon son derece sess getirecek, belki motorcuların dertlerine deva olacaktır.. Bu arada köprü ve otoban ücretlerini de dile getirme şansını belki yakalayabiliriz.. Hatta bu eylemi birkaç dilde yayınlayıp yurt dışından bile katılımcı bulabiliriz.. Ne dersiniz ?????????
-
17 Haziran 2005, 15:04
kaza her an her yerde karşımıza çıkabilir. başımdan geçenleri ben %100 haklıyım karşı taraf %100 haksız şeklinde anlatmış gibi olmayayım.
insanlık bu adam (taksici) dalgın olabilir. anında cezalandırma bana göre değil. ben sadece şuna isyan ediyorum daha ne kadar temkinli olabilirim ki. motosikletimin üzerinde giderken her saniyemi olası felaket senaryolarını gözden geçirmekten yoruldum. keyifle kullanamıyorum şu aleti bu keşmekeş içinde.
yola atlayan yayalar, motorun sağından solundan makas atmaya çalışan 4tekerler, yol kenarına park edip tam ben geçerken önüne arkasına bakmadan langadanak araç kapısını açanlar, viraj alırken nolur nolmaz diye yavaşladığımda "ya bu motor yanlışlıkla bi kaysa direk arabanın altına girer" diye düşünemeyen ve benimle tampon tampona giden arabalardan gına geldi...ya sabır diyorum...biraz daha dikkat...biraz daha saygı diyorum
-
17 Haziran 2005, 15:05
gecen bir baska forumda yazdim.
bir arkadasi taksicinin birisi dusurmus.
eleman ustu basi siyrik icinde ufak yaralanmalar var.
yanindaki bir arac soforu acmis cami motorcu bunlar hakediyor demis.
bizimki bunun uzerine yurumus taksici kacmis.
taksiciye kosarken bu seferde deminki arac kacmis. polis molis rapor mapor
tutturmamis bu..
kos kos donmus tamirciye. budur iste. araclarin bakis acisi bu.
bir savasin icindeyiz sizde hazirlikli olun
ne yapin ne edin ama zarar gormeyin. yani dolmusa daldiginda yolcularin soforle bir olup
bi temiz dayak atma ihtimalleri var. onu goz onune alin.
benim dedigim iyi fikirdi, bi asayis ekibi toplayalim. motorlu asayis ekibi.
boyle ciddi ve bariz durumlarda bir telefon, ondan sonra guzel bir "egitim!"
-
17 Haziran 2005, 15:25
DEDİĞİNE KATILIYORUM, YAPALIM BİR MOTORİZE EKİP AMA İŞSİZ GÜÇSÜZ ENAZ GÜNÜN 10 SAATİ GÖNÜLLÜ OLARAK BUNUN İLE İLGİLENİCEK KİMSELER VAR MI ARAMIZDA, SANMIYORUM!
AKTARDIĞIM OLAYLARIN TAMAMINDA BEN HAKLIYDIM. 3-4 DEFA TAKSİNİN İÇİNDEKİ YOLCUNUN TAKSİ ŞÖFÖRÜNÜ UYARDIĞINI GÖRDÜM. BEN GÜZELLİK İLE Bİ HALT ANLIYICAKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM.
1 AY KADAR ÖNCE MASLAK-SARIYER ARASINDA İÇERİSİNDE YOLCU OLAN TİCARİ BİR TAKSİ BİLİNÇLİ OLARAK SIKIŞTIRDI BENİ. DÜŞSSEM KESİNN ÖLÜCEM. BİR YANIMDA TAKSİ BİR YANIMDA ÇELİK BARİYERLER. TÜM UĞRAŞLARIMA RAĞMEN YETİŞEMEDİM ADAMA. BÖCEK GİBİ KAÇTI. YİNE DELLENDİM POLİSE VERDİM TELEFONUN İLE PLAKASINI. 2 KİLOMETRE İLERİDE EKİP OLDUĞU HALDE İLGİLENEN BİR POLİS BİLE ÇIKMADI. ADAMI SARIYER MERKEZİNDE YAKALADIM. DEDİĞİ TEK ŞEY "HADİİİ LEEEN...." İDİ. YİNE KAÇTI. KAÇMASAYDI GÖSTERİRDİM AMA....
nmtears adlı üyeden alıntı
gecen bir baska forumda yazdim.
bir arkadasi taksicinin birisi dusurmus.
eleman ustu basi siyrik icinde ufak yaralanmalar var.
yanindaki bir arac soforu acmis cami motorcu bunlar hakediyor demis.
bizimki bunun uzerine yurumus taksici kacmis.
taksiciye kosarken bu seferde deminki arac kacmis. polis molis rapor mapor
tutturmamis bu..
kos kos donmus tamirciye. budur iste. araclarin bakis acisi bu.
bir savasin icindeyiz sizde hazirlikli olun
ne yapin ne edin ama zarar gormeyin. yani dolmusa daldiginda yolcularin soforle bir olup
bi temiz dayak atma ihtimalleri var. onu goz onune alin.
benim dedigim iyi fikirdi, bi asayis ekibi toplayalim. motorlu asayis ekibi.
boyle ciddi ve bariz durumlarda bir telefon, ondan sonra guzel bir "egitim!"
-
17 Haziran 2005, 15:37
sevgili arkadaşlar ben doktorum ve geçen sene özel halk otobüsü şoforü tarafından kafasına levye ile vurulmuş bir çocuğu yaklaşık 6 saat ameliyat ettik dava hala sürüyormuş adam dışarıda çocuğun suratında kalıcı hasar oluştu siz siz olun asla bulaşmayın mevlananın dediği gibi öfkede toprak olun sevgilerle dr cenk
-
17 Haziran 2005, 15:49
sevgili doktor,
o zamanda ses cikarmayip alttan alinca 'da otomatik olarak bilincaltina atiyor.
ve bu da yillar sonra yuksek kalp krizi riski, ve hatta benim yasadigim gibi pink ptiriosis
sivilceleri olarak insana geri donuyor.
insan vucudunun kiymetini bilmeli. ona hic bir zarar getirmeden
karsi tarafi egitmek amac olmali. ister tatli soz ile ister kotek ile.
sonucta belkide attiginiz kotek hayat kurtaracak.
-
17 Haziran 2005, 15:52
DOKTORUM ;
nmtears 'E KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL. BİLİNÇLİ SIKIŞTIRIPTA ÖLMEKTENSE ÇARPIŞARAK ÖLMEK DAHA AKLLICA.
nmtears adlı üyeden alıntı
sevgili doktor,
o zamanda ses cikarmayip alttan alinca 'da otomatik olarak bilincaltina atiyor.
ve bu da yillar sonra yuksek kalp krizi riski, ve hatta benim yasadigim gibi pink ptiriosis
sivilceleri olarak insana geri donuyor.
insan vucudunun kiymetini bilmeli. ona hic bir zarar getirmeden
karsi tarafi egitmek amac olmali. ister tatli soz ile ister kotek ile.
sonucta belkide attiginiz kotek hayat kurtaracak.
-
17 Haziran 2005, 16:38
-
17 Haziran 2005, 17:07
-
17 Haziran 2005, 17:30
Yöneticilerin vurdumduymaz, kanunlarin yetersiz oldugu ortamlarda-maalesef- is basa düsüyor! hos olmasa da, nasil ki minibüs soförleri "dayanisma" içindeyseler, bizler de bir tür dayanisma olusturabiliriz. Elbette daha seviyeli.. levlesiz filan. Örnegin, bu gaddar ve hasta ruhlu diyebilecegim sürücüleri tesbit edip, motorsiklet dernekleri olarak "uyarmak, bilgilendirmek" vs. Ters tepkilerde ise -yine isi levye'ye getirmeden- daha terbiye edici bazi isler! Arabasina biraz zarar.. kendisine biraz göz dagi.. vs. Ben gönüllüyüm elbette.. :-)) Sevgiler hepinize..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler