böyle olaylar çok oluyor ben bazen haklı isem duruyorum ve hareket çekiyorum ama şimdiye kadar kimse hatasını bildiği için bişey yapamadı
ve unutmayın taxi yada minibüsçüler mafya gibidir yalnız yakalamalısınız yoksa sonunuz hazin olur
böyle olaylar çok oluyor ben bazen haklı isem duruyorum ve hareket çekiyorum ama şimdiye kadar kimse hatasını bildiği için bişey yapamadı
ve unutmayın taxi yada minibüsçüler mafya gibidir yalnız yakalamalısınız yoksa sonunuz hazin olur
ERASER WİLL COME BACK
Abi aynen katılıyorum .. Yaşadığım bir kaç olay ve yediğim bir iki dayaktan sonra... Dikkatini hiç azaltmayacaksın....
Tespit şudur arkadaşlar '' ..k yıkamakla temizlenmez '' ilişmeyin üzerinize sıçramasın..
[B][I]Dayak nedir ? Kime atılır [/B]??[/I]
boşver be powerbyaydin taxicinin minibüscünün çevresi varsa motorcunuda ALLAH'ı var beaapowerbyaydin adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ya
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
deamon, en büyük sorunumuz bu zaten. Farkedilip de dikkate alınmamak
Şu motoru bir alıyım bu konuda ciddi eylemlerim olacak
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
bu nedir yaa bumudur insanlık bumudur taksicilik taksıcıye müşteri olunca birden yalaka oluyo adamlar hiç boyle bilmezdim trafiği taksiciyi
Acikcasi gerekli tedbirleri alip trafikte giderken kaza olursa ve saglam kurtulursaniz hemen trafik polisine haber vermelisiniz.Kusurlu oldugunu dusundugunuz kisi gormedim , farketmedim gibi kacamak cevaplar verip oradan ayrilabilir.Yani aracin plakasini da almalisiniz.
Kusurlu surucu ceza aldiktan sonra trafikte giderken daha cok ozen gosterecektir.
Bagirmaya gelince , o anda kesinlikle bagirarak adamin yanina gitmenizi tavsiye etmem.
evet abi ben kesinlikle bağırmam bizim orda şöyle bir laf vardır çünkü "önce döv sonra sor" nasıl ama bence çok yerinde bir laf ayrıca münibüsçü taxici hiç farketmez kasımpaşalıyım dedimmi olay biter sıkıyosa bişey desin durağını başına yıkarım ertesi gün
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
slm deamon anlattığın yeri ii bilirim ben oralarda oturuyor ve senin gibi o yolları kullanmaya çalışıyorum.aynı olay dün akşam benim başıma geldi hemde ethem efendide.yine taksi ara sokaktan çıkıyor bende yokuşta aşağı ort 40 km falan ile iniyorum beni gördü ama tabiri cayizse sallamadı.fırladı önüme.benim makina yeni frenler istenen performansı vermiyor zaten.ben sağa o sola doğru manevra yaptı ben durabilbim ama ucuz atlattım yani olayı.5 yıllık araba kullanıcısıyım böle bi şey daha önce hiç yapmadım aksine daha dikkatli olurum motorlulara karşı.malesef bizim sürücülerimiz motoru araba gibi frene basınca zınk diye duran ve devrilmeyen bi alet sanıyorlar.aman dikkat diyorum.sanada geçmiş olsun
ben bu insanlara hayvan kelimesini bile yakistiramiorum ondan da öte bir seyler çünküanaljezi adlı üyeden alıntı
:bestmt:
Allah hepimizi korusun hayatın değerini bu aletle anlıyoruz . Bizi ölümden uzaklaştırmıyor o yönden motor bir başka am aumarım hiç kaza görmeyiz .deamon adlı üyeden alıntı
GEÇMİŞ OLSUN ABİCİM.ALLAH KİMSEYE GÖSTERMESİN
Dr arkadas hakli,
bu isin tek bir cözümü var ,
taksiciler yada digerleri fark etsin diye yapacaginiz etkinlikler hicbir ise yaramiyacaktir
daha önce denendi ,bu sadece bir nevi mastürbasyon olur.
bunun cözümü Trafikdeki tüm arac sürücülerini ve yayalari+ sürücü kurslarini+ Trafik ile alakali olan memurlari ve ilkokuldan baslayarak kücük cocuklarimizi egitmek en bastan baslamak ...
motorsiklet önemli degil, trafik kurallarina uyulsa mesela sagdan gelen öncelikli gibi, kirmizi isikta durulur , zebra (yaya)gecidinde ne olursa olsun öncelik yayanindir gibi..
bunlar uygulanmadan Motosikletler 10 tane far da taksa farketmeyecektir
bu arada ben selcuk biraz önce üye oldum
saygilarimla
abi cok haklısınız.keske ıstanbulda yanınızda olabılsem.bıde keske motoruma kavusabılsem.ben bos belels bı adamım.ekıbe dırek katılırım. benımde oyle bı kazam var adam onumde u dondu bende gırdım yandan.ındım motordan dalıyodum adam basladı gormedım senı dıye bagırmaya.YALAN!!!! donerken aramızda 15 metre ancak vardı.zor aldılar adamı elimden.acaıp sınır oluyom boylelerıne. ya mıllet tınlamıyo bızı.yapmak lazım bıseyler.kopruı kaoama olayı falan olursada hıc acımam borc harc alır motoru gelırım.
Geçen akşam yay geçidinden karşıya geçerken taksici üzerimden geçecekti. Görmüyormusun çizgileri diyorum aval aval suratıma bakıyor.
Bir kaç yıl önce Belfast'taydım. Yoldan karşıya geçicem. Yol bomboş. Sadece sağdan bir araba geliyor. Görünürde başka araç yok. Bekledim araç geçtikten sonra geçicem. Araba geldi zınk önümde durdu. Dedim sen geç ben arkandan geçerim. Adam yok dedi. Yol senin önce senin geçmen lazım. Meğer yaya geçidinin önünde bekliyormuşum. Farkında bile değildim. Bizim taksici dallaması bana bu olayı hatırlattı.
Adamların trafikteki davranışlarını çok kıskandım doğrusu. Bizim insanımıza da düşünceli olmayı öğretebilsek, kurallara uymak gerektiğini anlatabilsek, trafikte bencilce yapılan davranışların kendimize de zarar verdiğini anlatabilsek...
allah korumuş.verilmiş sadakan varmış birader!..geçmiş olsun
bu konuda bence eğitim şart diye bi laf var ya kesinlikle katılıyorum , yalnız bu çabuk bir çözüm mü olacak?? yani şu anda motorsiklet kullanan bizlere başka bir dünyadan bakan "insan"lar dediğimiz ruhhastası sürücüleri nasıl eğitebiliriz? bu bizim görevimiz değil . Ayrıca ne şartta olursa olsun bir kere haklı bile olsak kesinlikle trafik polislerine adamların plakalarını dahi versek hiçbirşey yapılmıyor bu kafalarla yapılmayacak gibi görünüyor , yada biz göremeyiz .Bence butür haksızlıklara uğrayan arkadaşlarım bu araçların plakalarını bu sitede versin , ondan sonra kuralım takımı alalım levyeleri çıkalım ava, anca böyle düzelir bu iş , çünkü özellikle anadolu yakasındaki minibüsçüler bırakın motorlara olan saygısızığı, arabalara bile, yayalara bile saygıları yok,bu adamlar ancak sopadan anlar, zorla insanı şiddete itiyorlar başka bi şey değil.Allah bütün insan olanları korusun ,başta motor kardeşliğini.herkese saygılar , sevgiler.
deamon,
hocam çok geçmiş olsun ve yollarda bu durumlarda birbirimize destek olalım lütfen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)