bnce marka ise mondial dir.model ise ybr veya titandır
bnce marka ise mondial dir.model ise ybr veya titandır
En çok satılan marka/model bilmem ama çin ve scooter olduğunu biliyorum...
başlık model olarak açılmışsa .mondial 151 rs dir hemen hemen her marka başka isimler altında bu modeli piyasaya sürmüş durumda
Mondialin şu 125 kt modeli var ya dün sitede baktım adamlar 2580 ytl yapmışlar.. Geçen yıl bu zamanlar bu motor 1750 ytl'ye satılıyordu... Ben olsam mesela üzerine 720 ytl daha ekleyip YBR 125 veya Honda CBF 150 alırım. Yıllarca sorunsuz binerim.. Hala çin malı ucuz diyen varsa buyrun burdan yaksın...
1-mondial
2-kanuni
3-ramzey
4-bisan
5-honda
6-yamaha
7-keeway
bunların arasına bir de asya girer diye tahmin ediyorum ama kaçıncıdır bilemem bu sene 400 bin civarında motosiklet satılmış ve bunun %25 ini mondial satmış inanılmaz bir fark atmış durumda rakiplerine bugünkü hürriyet gazetesinde reklamları vardı. belki boy da daha detaylı rakamlar vardır bizimle paylaşırsa memnun oluruz ama model hangisidir diyorsanız onu ancak Allah bilir.
bizim burda en çok satılan
1-Mondial 100 kh
2-YAMAHA ybr 125
3-Wuxi scoozy vs. zealsun baotian
japon markalarda,yamaha ybr 125,honda beat ile activa gibi geliyor
Ride your way
Allah aşkına arkadaşlar trafiğe çıkın ve bi sayın bakalım. Her 10 motosikletten 6 veya 7 si çin oda mondial biliyorsunuz geçen sene en ucuz onlar satıyordu adamlar bi ara cup modellerinin 990 ytl den veriyorlardı.
Çin işi Japon işi Tak 1'e Götür işi.
kesın mondial dır gecen sene o olmustu
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
150hs ve 151rs dir bu modellerin aynısı asyadada var.Yollarda en çok gördügüm bu scooterlar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)