Soru bu sene için mi genel mi, genel olarak soruluyor ise MZ i unutmayın derim
Soru bu sene için mi genel mi, genel olarak soruluyor ise MZ i unutmayın derim
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Valla para para diyorum,millet bayıldığı için mondial almıyor..
Parası olsa gider Ducati alır kardeşim
Bende TA alırım
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
her sey paraya bakıyo tabiki ama miillet te scooter tercih edip ayagımı yerden kessin die motor alıyo ve bu da hangisinin reklamı yapılıyorsa o marka fazla satıyordur benım tahminimce de mondial en cok satmıstır
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
bence mondial
cünkü nerdeyse her sokakta 151 rs ve 100 kh görüyorum
DREAM OF POWER SAKO
Tabiki mondial
Arkadaşlar rakamları verdik ya... Mondial ilk sırada!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
juniors aslında site olarak hepimizde tomahawk varda, biz zevkine mondial biniyoruz bilmem anladın mı
alplion kusura bakma ben aşalamak,kucukdusurmek yada alay etmek ıstemedım . sadece verılen paraya yazık ne bilim duyuyorum sağımdam solumdan cevremden yada bulunduğumuz yetıstıgımız yerde hıc gormedık o kadar ucuz işçilikle uretılen motoru servise gıttıgınde bı tarafını yaptırıp cıktıktan sonra başka bı yerın bozulduğu motor. Sadece benım fıkrımdı bu sana mondial Kt 125 ınle Mutluluklar.
Motor tutkudur markası olmaz dıyebılırsın ama, Sorunu fazla cozumu az
üstelik Türk Malı
ilk çin motorsikleti alırsın birinci yıl sonunda benim ki akıllanıp satarsın çünkü servise verdiğin parayı saklayıp sabredersen zaten honda veya başka bir şey alırsın.
motor alacaklara sesleniyorum çin malından uzak durun bende de scooter vardı. sattım şimdi cbr 125 var ........ tek kelime: ( budur )
H O N D A allahtan mal iyi
BORN TO RACE
benim de mondial 100 kh var. Allah'a çok şükür daha bir tık demedi. ve 4500 kmdeyim.motoru alalı 7 ay oldu. Ev ile iş yerimin arası 8 km ve tabi bolca trafik ışığı dur kalk. ve bide benim hor kullanışım. bu motor bana dayanabiliyorsa bence sağlam motordur.tabi ki bende isterdim ki honda cbr ım olsun ama imkanlar işte
[QUOTE=Prometheus;527709]Mondial motosiklet satışında bir numara
Hızla gelişen motosiklet pazarında Uğur Mondial motosikletleri, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre trafiğe kayıtlı 44 bin 187 adet motosiklet satışı ile en yakın rakiplerini açık ara geride bırakarak 2005 yılının satış lideri oldu. Bu yıla 150 bin adet bayi bağlantısıyla giren Mondial'ın, Motosiklet' 2006 ve Moto Show'2006 fuarlarında gördüğü büyük ilgi ile yıllık satış hedefi 250 bin adet.
. 600 km deki bir motoru bile kotaramadınız 1 ayda.VAZGEÇİN..
Gazete ve dergiLerde de açıkLandı,mondial açık ara önde.Kanuni gbi yıLLarını bu işe vermiş bir firma 2 yıllık bi firmadan satışda fark yedi
En çok satan model bence Yaham YBR die düşünüyorum.Her yerde YBR var arkadaşLar Tamam mondiaL çok satıo ama hangi modelini çok sık görüyosunuz ki etrafta ?
Born To Be wild,Live to Ride...
scooter dir ne olacak.ortalık cibil cibil bu tarz motosikletlerden kaynıyor
arkadaşlar soru yanlış anlaşılmış gibime geldi.... Soruda hangi motosiklet modeli deniyor... ama cevap veren tüm arkadaşlar mondial diye tutturmuş... zaten istatistiğinde de mondial 1. ymiş... peki mondialın kaç modeli var.. rs151 evet bu modelini bende çok gördüm.. peki titan 125 olamaz mı, ya da ybr 125 belki de mz 251 , ya da peugeot 103 .. kim bilir.. bu çok bilinmeyenli bir denklem gibi... kesin kayıt gerektirir, şimdi herkes beğendiği modeli yazacak ve forum gereksiz yere uzayacaktır...
bence bu topic kilitlenmeli...
En çok satanı bilmiyorum ama, en az satan Derbi Mulhacén 659 benden başka kullanan yok galiba :(
asya motor ne kadar satmıştır acabaa? üst sıralardadır heralde o da.
mondial motorun şahin i doğanı olmuş durumda
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)