kanuninin 2007 enduro/cross modeli
Reklamlar
-
merhebalar bugün kanuninin internet sitesinde gordüm.2yeni ve güzel(?) cross seçenegi.markanın adıda var. acaba bu motor orta gelirli ve ii bir makine istiyenlere yardımcı olabilirmi.. bilgisi olan varmı. fotograf eklemeyi bilmiyorum diye ekliyemedim eklerseniz sevinirim..
saygılar..
Reklamlar
-
bence cin malına benziyo o motorlar tabi fiyat da onemli.. gelsinde bi bakalım bakalım nasıl aletlermiş...
...Fiyatlar...
200 cc Enduro
250 cc Cros
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
evet tip olarak haklısın.ama bence yadek parça ve servis bolümü çinlerden daha iyidir nede olsa türk malı.. fiyatta çok onemli gelsin bakalım..
-
mici ceko kanunide çin malı merak etme hemde çin mallarının en pahalısdı en kazıkçısı diğer bütün çin motorlarından ne bekleniyorsa bu motorlarında yapacağı o fazlada hayal kurmayın bence ama kanuni asla yerli malı değil
-
ARKADAŞLAR ; kanuni 250 cc lik cross a kaç ytl istiyor ve bu makine kaç hp dir bilen varsa yazıversin . Kanuni sitesin de 250 cc lik cross için 12.96 hp diyor yanlış galiba bu makina tiğer ile aynı motor a sahip tahminim ce o zaman 19 - 20 hp civarında olur ve dogrusuda bu herhalde ....
selamlar.
-
-
bide enduro200 modelide var..
belo adlı üyeden alıntı
mici ceko kanunide çin malı merak etme hemde çin mallarının en pahalısdı en kazıkçısı diğer bütün çin motorlarından ne bekleniyorsa bu motorlarında yapacağı o fazlada hayal kurmayın bence ama kanuni asla yerli malı değil
ben türk diye duymuştum..ama soledigin gibide olabilir..
-
13 beygır
250 cc ıcın cok az degılmı
benım ufaklık bıle 13 beygırken?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
haklısın praetorian.enduro 200 modeli 15hp heralde.125 hyosung 12 hp yanılmıyosam ..sadece cc yi çok yüksek tutmuşlar
-
21 Aralık 2006, 20:39
nıye oyle bısı yapmıslarkı
belkı teknık verıler hatalıdır
tamam adamlar verımsız motor yapıo
ama benım cbrın kopyası bıle 10 beygırdı
bu 250 cc lık alet 12.96 bygır
manasız olmus
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
21 Aralık 2006, 20:41
teknik veriler hatalı olabilir hemde teknik bilgi katologu tam detaylı dolu degil ;)
-
21 Aralık 2006, 20:46
valla gelmeden kımse bi şey diyemez ama kanunı cin malı değil bu bir gerçek.. Yedek parca da her cin de ne kadar varsa o motorunda o kadar yedek parcası vardır elbet... Benım zonghsen istemedigim yedek parcaları bile vardı servisimde... Ayrıca hem ucuz hemde bütün marka cinlilerin birbirleriyle uyumlu...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
21 Aralık 2006, 20:54
bence cc sine göre torku çok yüksek tutulmuştur
-
21 Aralık 2006, 22:07
Bir resmini koysaydınız...Konuyu arkadaş açmış ama hayali konuşmak ne işe yararki?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
21 Aralık 2006, 22:13
deer152 arkadaşımız benim yerime ekledi ben bilmiyorum kusra kalmayın ;)
-
21 Aralık 2006, 22:35
mici_ceko_4 adlı üyeden alıntı
deer152 arkadaşımız benim yerime ekledi ben bilmiyorum kusra kalmayın ;)
Şimdi açıldı....Kusura bakma...Ama bu cross...Enduro diilki....Cheeteah vardı zaten sadece motoru büyümüş sanırım...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
21 Aralık 2006, 22:44
abi bitanede enduro200 var onu koymamış abi artık biri koyabilirse ii olur
iki model çıkarmış
-
21 Aralık 2006, 22:59
web sayfasını hazırlayan kişinin motor konusunda bilgisi az ya da yanlış bilgi verilmiş
"Silindir Çapı ve Strok : 230 cm3" burada silindir çapının ver hareket mesafesinin verilmesi gerekirken hacmi vermişler. bu hacimde olan bir makinanın "Maks. Güç : 12,78 HP/7200 dev/dk" bu gücü daha düşük devirde vermesi gerekirdi. Tiger 250 için "Maks. Güç : 18.9HP/8000rpm" yani 800 d/d bir fark olmasına karşın beygir gücünde 6 Bg gibi bir fark var. Tiger 250 modelinin motorunu bu cros modeline koysalar daha güçlü bir makina elde edilmiş olur düşüncesindeyim.
motor görünüş olarak çinden direk ithal edilen diğer motorlardan farklı görünmüyor Kanuni markası antidamping vergilerinin arkasında korumada olupda çin üretimi yerli tornavida ile montaj hattında mı yapmıştır bu motoru.???
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
22 Aralık 2006, 23:33
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
22 Aralık 2006, 23:39
erdo2002 adlı üyeden alıntı
kanuni yerli üretim ve kaliteli yaparsa alınır yok artık sorgusuz sualsiz satış
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler