Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

kanuninin 2007 enduro/cross modeli

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA 600RR
    Alıntı myheart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tmm kakalıyım hemen 2.200 peşin üstüne alman kosuluyla

hyosung motorum olmadıgından mı benı msn listene kabul etmedin yoksa msn in açık değil mi

Aldım motorunu cek evin onune
    ---------------------------------------------
    Gormemiştim de Ekledim şimdi
    [CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
    ::evil::[/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    sitesinde yenı fiyatlar verilmiş 200 cc enduroyla 250 cc cross arasında fazla bir fark yok. 2. mesajımda resimleriyle birlikde fiyatları yazdım...

Alıntı esattuncer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gormemiştim de Ekledim şimdi

Ya sen benım msn de açık diil misin yoksa ben mi seni bulamıyorum

O kadar cok online varkı
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Motosikleti
    HONDA 600RR
    esat [kamikaze] yazıo
    ii baq
    [CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
    ::evil::[/CENTER]

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    ULA VALLA BAKIYORUM YOK YA sen bana bişiler yazsana

he valla buldum en sonunda adam cevrimdısıymıs kendini arattırıyo...

olcaytoshow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Varadero
    caracal'ın enduro ve cross dan daha pahalı veya enduroyla cross un daha ucuz olması gerekıyormus gibi gelıyor bana göruntulerıne bakarak
    enduronun fiyatı bekledıgımden dahada pahalı geldı demekkı parça kalitelerını arttırmıslar

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Hımm ikiside güzel ama 250 lik daha yakışıklı gibi paylaşım için saol.
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

yilmazelektrik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    %100 çin teknolojisi ile üretilmiş fabrikaya konteynırla girip etiketlendikten sonra made in turkiye diye piyasaya çıkıyor ben aldım kullanıyorum bin pişmanım haberiz ola ahali....
    kango multix yamaha 125

mici_ceko_4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda today50*2+pioneer 200cc cross
    yılmazelektrik abi bu model 2007 nasıl kullandın???

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Alıntı mici_ceko_4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yılmazelektrik abi bu model 2007 nasıl kullandın???
    Motorlu araçlar 2007 model diyelim trafige cıktıkları tarih 2006 nın 3-4 çeyregidir...

Alıntı yilmazelektrik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    %100 çin teknolojisi ile üretilmiş fabrikaya konteynırla girip etiketlendikten sonra made in turkiye diye piyasaya çıkıyor ben aldım kullanıyorum bin pişmanım haberiz ola ahali....
    Abi sen su motorun bi resmini cekip koysana buraya bi bakalım yakından bi de hangi modelini aldın sen.200 cc mi 250 cc mi??

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    sende CRF 70 F --------------------3.175 YTL biriktir honda crf 70 cc al

O motorun trafiğe çıkışı yok maalseef. Profesyonel kross motorudur kendiler. Onun için Bu crf serilerinin fiyatların çok uçuk.
    450 lik CRF ,650 lik olandan daha pahalı.
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    evet biliyorum... Ama kaçak kullanabilirsin.. Her kural uymak için değildir

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    evet biliyorum... Ama kaçak kullanabilirsin.. Her kural uymak için değildir
    Hele ki bu havalarda sakat olur onu kullanmak , lastiklerini değiştirmedik mi kabak gibi yuvarlanırız yerlerde...

Kanuninin o 200 lük kros olanı , asyanın Gy sine çok benziyor....
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

yılmaz elektrik dooru söylüyor arkadaşlar fason üretim yapılıyor çinde ...hepsi aynı motor...soora burda etiket çak geç...demonte geliyor hatta...burada montajlanıyor...ucuza gelsin die...yaaa!vidaların hepsi ayrı havada...zangır zangır...tuttu mu tuttu...alınmaz hiçbiri...3 sene soora bit pazarında 100 lira vermem...

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    dediginiz dogru olabilir ama en azindan eski cheetah'nin igrenc 80'lerden kalma kros goruntusunu bayagi gelistirmisler
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

mici_ceko_4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda today50*2+pioneer 200cc cross
    smirnouf sana bukonuda katılıyorum..
    bu çin işi akıllarda yine soru işareti bıraktı bilen biri al atsa şu konuya..
    heralde yine bütçemize uykun güzel denilebilecek enduro alamıyacagız..

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    ALIN Bİ XL 200 VEYA xt 125 keyfinize bakın derim...

superzzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    Asla asla kanuniye bulaşmayın.Pişman olursunuz.Bende racer ı vardı , paramı çöpe attım.Neyseki yeni başlayan bi arkadaşa satabildim.SIFIR performans.Çin malıdır aksini idda edenle bahse bile girerim.Olay aldığınız zaman motorla beraber verilen kağıtta yazıyor banada Türk malı diye sattılar ama aldığım an ruhsatla beraber brde baktım Kcaman Made in China yazıyor.Boşuna birbirinizi pompalamayın.Kanuni ikinci eldede hurda fiyatına gider.Tavsiyem ikinci el honda yamaha kymco hyosung derbi dir.İçiniz rahat binersiniz bu aletlere.Kanunide 200 veya 250 cc.lik motor var ama sadece lafta performans beter ötesi.Derbi'nin 50cc iki zamanlı motoru kanuninin bütün modellerine taş çıkartır ve çinde değildir araştırırsanızda 1900-3200ytl aralığında temz bulabilirsiniz.Ayrıca o 50cc lik makne 12 beygir 6 vites su soğutmalı ve 110 u rahat görüyorki cross motorda gereksiz olmasına rağmen böyle bir alet.Bu anlattıklarım özelliklerden sonra 250 cc miş 12 beygirmiş laf...Çok dilim yandı kanuniden başkalarınıda yanmasını istemem ama biri varki kanuniden beter o da Mondial.Mondialde kullandım(daha doğrusu 1 hafta bende 1 hafta serviste böyle 4 ay kullandım)aman aman derim uzak durun ona vereceğiniz parayı gidin arkadaşlarınızı yemeğe çıkartın veya eşinizle dostunuzla tatile çıkın en azından paranız eğlenmeye gider çöpe değil.Kusura bakmayın ben sadece sizi aydınlatmak istedim.Alınmaca gücenmece yok.

Yek duyyosan beni bana ulaşabilir misin semihse_illegal@hotmail.com bişi konuşmam lazım

Motosikleti
    kanuni cross 250
    Alıntı superzzt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Asla asla kanuniye bulaşmayın.Pişman olursunuz.Bende racer ı vardı , paramı çöpe attım.Neyseki yeni başlayan bi arkadaşa satabildim.SIFIR performans.Çin malıdır aksini idda edenle bahse bile girerim.Olay aldığınız zaman motorla beraber verilen kağıtta yazıyor banada Türk malı diye sattılar ama aldığım an ruhsatla beraber brde baktım Kcaman Made in China yazıyor.Boşuna birbirinizi pompalamayın.Kanuni ikinci eldede hurda fiyatına gider.Tavsiyem ikinci el honda yamaha kymco hyosung derbi dir.İçiniz rahat binersiniz bu aletlere.Kanunide 200 veya 250 cc.lik motor var ama sadece lafta performans beter ötesi.Derbi'nin 50cc iki zamanlı motoru kanuninin bütün modellerine taş çıkartır ve çinde değildir araştırırsanızda 1900-3200ytl aralığında temz bulabilirsiniz.Ayrıca o 50cc lik makne 12 beygir 6 vites su soğutmalı ve 110 u rahat görüyorki cross motorda gereksiz olmasına rağmen böyle bir alet.Bu anlattıklarım özelliklerden sonra 250 cc miş 12 beygirmiş laf...Çok dilim yandı kanuniden başkalarınıda yanmasını istemem ama biri varki kanuniden beter o da Mondial.Mondialde kullandım(daha doğrusu 1 hafta bende 1 hafta serviste böyle 4 ay kullandım)aman aman derim uzak durun ona vereceğiniz parayı gidin arkadaşlarınızı yemeğe çıkartın veya eşinizle dostunuzla tatile çıkın en azından paranız eğlenmeye gider çöpe değil.Kusura bakmayın ben sadece sizi aydınlatmak istedim.Alınmaca gücenmece yok.
    Yukarıdaki satırları yazan arkadaş maksatlı yazmış olmalı... bende de kanuni cross 250 var, nisanda 2009 sıfır aldım, şuan 2000 km kadar oldu ve bunun en fazla 300 kmsi asfaltta kullandım, geri kalan tüm kmyi arazide, ormanlık alanlarda, toprak ya da engebeli arazide kullandım. Motorumdan çok memnunum, çok güçlü, başlangıç ve orta düzey kullanıcılar için gerçekten ideal, şu sıralar kışa girdiğimiz için dolayısıyla motora daha az bineceğim için gerçekten üzülüyorum, o derecesevdim yani, ilk motorum olduğunu da belirteyim, kimse boş yere kötülemeye kalkmasın, almayı düşünenlere tavsiye ederim, parası fazla olanlar honda haskuvarna vs alabilir, motorumu satmayı düşünmedim düşünmüyorum, bu yüzden hiç acımadan dere-tepe-taşlık vs her koşulda kullandım, zaman zaman düştüm yan yatırdım vs. TEK DİKKAT EDİLECEK HUSUS: Motor yüksek, bu yüzden boy sorunu yaşayanlar bunu değil, kanuninin enduro modelini düşünebilirler, cross 250 yüksek olduğundan 180 cm.nin altında olanların ayakları yere değmez..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler