Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
esat [kamikaze] yazıo
ii baq
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
ULA VALLA BAKIYORUM YOK YA sen bana bişiler yazsana
he valla buldum en sonunda adam cevrimdısıymıs kendini arattırıyo...
caracal'ın enduro ve cross dan daha pahalı veya enduroyla cross un daha ucuz olması gerekıyormus gibi gelıyor bana göruntulerıne bakarak
enduronun fiyatı bekledıgımden dahada pahalı geldı demekkı parça kalitelerını arttırmıslar
Hımm ikiside güzel ama 250 lik daha yakışıklı gibi paylaşım için saol.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
%100 çin teknolojisi ile üretilmiş fabrikaya konteynırla girip etiketlendikten sonra made in turkiye diye piyasaya çıkıyor ben aldım kullanıyorum bin pişmanım haberiz ola ahali....
kango multix yamaha 125
yılmazelektrik abi bu model 2007 nasıl kullandın???
evet biliyorum... Ama kaçak kullanabilirsin.. Her kural uymak için değildir
yılmaz elektrik dooru söylüyor arkadaşlar fason üretim yapılıyor çinde ...hepsi aynı motor...soora burda etiket çak geç...demonte geliyor hatta...burada montajlanıyor...ucuza gelsin die...yaaa!vidaların hepsi ayrı havada...zangır zangır...tuttu mu tuttu...alınmaz hiçbiri...3 sene soora bit pazarında 100 lira vermem...
dediginiz dogru olabilir ama en azindan eski cheetah'nin igrenc 80'lerden kalma kros goruntusunu bayagi gelistirmisler
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
smirnouf sana bukonuda katılıyorum..
bu çin işi akıllarda yine soru işareti bıraktı bilen biri al atsa şu konuya..
heralde yine bütçemize uykun güzel denilebilecek enduro alamıyacagız..
ALIN Bİ XL 200 VEYA xt 125 keyfinize bakın derim...
Asla asla kanuniye bulaşmayın.Pişman olursunuz.Bende racer ı vardı , paramı çöpe attım.Neyseki yeni başlayan bi arkadaşa satabildim.SIFIR performans.Çin malıdır aksini idda edenle bahse bile girerim.Olay aldığınız zaman motorla beraber verilen kağıtta yazıyor banada Türk malı diye sattılar ama aldığım an ruhsatla beraber brde baktım Kcaman Made in China yazıyor.Boşuna birbirinizi pompalamayın.Kanuni ikinci eldede hurda fiyatına gider.Tavsiyem ikinci el honda yamaha kymco hyosung derbi dir.İçiniz rahat binersiniz bu aletlere.Kanunide 200 veya 250 cc.lik motor var ama sadece lafta performans beter ötesi.Derbi'nin 50cc iki zamanlı motoru kanuninin bütün modellerine taş çıkartır ve çinde değildir araştırırsanızda 1900-3200ytl aralığında temz bulabilirsiniz.Ayrıca o 50cc lik makne 12 beygir 6 vites su soğutmalı ve 110 u rahat görüyorki cross motorda gereksiz olmasına rağmen böyle bir alet.Bu anlattıklarım özelliklerden sonra 250 cc miş 12 beygirmiş laf...Çok dilim yandı kanuniden başkalarınıda yanmasını istemem ama biri varki kanuniden beter o da Mondial.Mondialde kullandım(daha doğrusu 1 hafta bende 1 hafta serviste böyle 4 ay kullandım)aman aman derim uzak durun ona vereceğiniz parayı gidin arkadaşlarınızı yemeğe çıkartın veya eşinizle dostunuzla tatile çıkın en azından paranız eğlenmeye gider çöpe değil.Kusura bakmayın ben sadece sizi aydınlatmak istedim.Alınmaca gücenmece yok.
Yek duyyosan beni bana ulaşabilir misin semihse_illegal@hotmail.com bişi konuşmam lazım
Yukarıdaki satırları yazan arkadaş maksatlı yazmış olmalı... bende de kanuni cross 250 var, nisanda 2009 sıfır aldım, şuan 2000 km kadar oldu ve bunun en fazla 300 kmsi asfaltta kullandım, geri kalan tüm kmyi arazide, ormanlık alanlarda, toprak ya da engebeli arazide kullandım. Motorumdan çok memnunum, çok güçlü, başlangıç ve orta düzey kullanıcılar için gerçekten ideal, şu sıralar kışa girdiğimiz için dolayısıyla motora daha az bineceğim için gerçekten üzülüyorum, o derecesevdim yani, ilk motorum olduğunu da belirteyim, kimse boş yere kötülemeye kalkmasın, almayı düşünenlere tavsiye ederim, parası fazla olanlar honda haskuvarna vs alabilir, motorumu satmayı düşünmedim düşünmüyorum, bu yüzden hiç acımadan dere-tepe-taşlık vs her koşulda kullandım, zaman zaman düştüm yan yatırdım vs. TEK DİKKAT EDİLECEK HUSUS: Motor yüksek, bu yüzden boy sorunu yaşayanlar bunu değil, kanuninin enduro modelini düşünebilirler, cross 250 yüksek olduğundan 180 cm.nin altında olanların ayakları yere değmez..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)