Kredi kartına taksit olayı dışında istanbulda bildiğiniz senetli vb.. motor satışı yapan yerler varmı acaba?Varsa şartları nelerdir?Bilen arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz?Teşekkürler.
Kredi kartına taksit olayı dışında istanbulda bildiğiniz senetli vb.. motor satışı yapan yerler varmı acaba?Varsa şartları nelerdir?Bilen arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz?Teşekkürler.
pek çok firma anadolu çetelem ile çalışıyor bu kredi sisteminde kredi kartı filan gerekmeden motosikleti alabiliyorsun fakat biraz vade farkı fazla oluyor bildiğim kadarı ile herhangibi bir yerde çalışıyorsan maaş belgeni göstererk alabiliyorsun kredi çıkması kolay oluyormuş ben başvuracakdım ama gelecek seneyi bekleyerek istediğim motoru peşin almak için vazgeçdim vade farkından dolayı
Anadolu çetelem ile çalışan her firma veriyor yani krediyi??
evet verir eğer bir yerde çalışıyorsan rahatlıkla alabilirsin bir özelliğide kolay kredi alınabiliyor olması
Hımm peki genelde motor satılan semptler nerelerde bir bilgin varmı?Veya bildiğin bu sistemi kullanan bir yer varmı,veya yerler?
istanbulu bilmiyorum ama bu konuyu okuyan istanbullu arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır satış yerleri konusunda
teşekkürler bbaday ,saol arkadaşım..
Anadolu çetelem bayağı yüksek faiz istiyor ama. Haziranda tüketici kredisi faizleri %1,85; taşıt kredisi %1,05'ken çetelem %2,30 civarı faiz istemişti.
Hımm çok yüksek yaa fark baya var yani.Sanırım beklemek en iyisi.
Anlaşmalı olduğu firmalarda faiz oranı daha düşük örneğin asya motor aylık 1.7faiz oranı var başka firmalarla da anlaşması olduğunu biliyorum
eğer ist avrupa yakasında isen MERT MOTO erdal kececi abi yardımcı olur sana çağlayan ,taşocağı cad. no:38 de yeri tlf numarası 212 233 08 60 yılmaz kececi benim adımı verirsen can die sana çok yardımcı olur benim hatırımı asla kırmazz
aynı şekilde hayrabolu da 1 firma var melih güler hisar mah adalet sok no:20 hayrablo tekirdağ
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar,sağolun.
Peki arkadaşlar ikinci ellerede kredi imkanı falan varmı?Aynı şekilde?
ya daha dun gordum kefilsiz kredi kartsiz 24 ay wade ile motor satiolardi altunizadede tam su ust gecit war oralarda bi yerde gordums aniyorum sorarsan sana gosterirler arkadasim
imzam yok parmak bassam olurmu
orası kanuni bayii dostum evet kartsız kefilsiz sadece çalışanlar için maaş belgesi istiyorlar.
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
eylül ayında aygun motordan basvurdum hyo gt250 r için s.....z anadolu cetelem vermedi üstelik 5 yıldır aynı işteyim tek bir sebebi var vermemesinin
sebebi askerligi yapmamıs olmam ack ogr deyim 2.sınıf gelde kime anlat derdini eylül ayında faiz oranı anadolu cetelemin 2.85 di simdiki kac bilen varmı?
olayda belki askerlik olduğu için vermemiş olabilirler.ücret girişi birden kesilecek yaaa.ülkemin bürokrasisini onlarda biliyor.tabi olan bize oluyor dostum..
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
anadolu cetelem su aralar %2,45'ten kredi kullandiriyor.
sisli'de halaskargazi caddesi uzerinde evkur alisveris merkezi var. onun yaninda benzer sekilde 2-3 magaza daha var beyaz esya ve mobilya satan. oturdugum mahalledeki marketin sahibi onlardan birinden cin mali motosiklet almis senetle. detaylarini tam bilmiyorum isterseniz bir de onlara bakin...
yaaa ben askerliğimi de tamamladğım halde 1 yıldır aynı işte çalışıorum ama her kış 3 ay ücretsiz veriorlar tabi bunu sölemedim anadolu ceteleme vay efendim 8 aydır çalışıomuşum kredi çıkmazmış haha almıorum zaten motorum var değiştireyim demiştim bende dedim anadolu ceteleme güvenip heveslenmeyin sonu hüsran olabiliyor ama yinede allah razı olsun 1 çok arkadaşımız o sayade aldı mtorunu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)