guselmıs baya
gercektende
kymco neden getırmıo acaba
cbr ın saglam bı rakıbı olur
aynı klasman ve gucte
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Teknik özelliklerini eşleştirmeden rakip olup olmadıklarını anlayamayız ki
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
tabıı kı gorunus her zaman hersey degıldır
teknık ozellıklerı sanmıyorum cok farklı olur
bu sene derbı gpr 125 te 4 zamanlı olarak(15 beygır)gelıyor
bakalım fıyatları ne olacak
ozaman cbr ın ısı zorlasıcak
gercı yenı kasası ve motoru(enjeksıyon) daha da ıyı ama..gorcez
Başarılı bir dizayn olmuş. Kymco'ya her zaman sempati duymuşumdur zaten. Saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
aslı dururken taklitlerinden sakınmak gerek
Bence ön granaj kısmı Honda'ya benzemiyor. Sadece esinlenilmiş. Dünyaca ünlü tüm markalar bu tür olayları gerçekleştirmekteler.
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Insaf yani neden insanlar kendi modellerini tasarlayamıyor da sürekli kopyalar çıkartıyor... Bu günde Arrora bilmemne modelini gördüm bizim motorun aynısının tıpkısı... Yalan şeyler bunlar...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bulamadım ama sole solıyım hatırladıgım kadarıyla
4 zamanlı 15 beygır on arka dısk
kasa aynı kasa dıgerıyle
Kopya mopya yapmış adamlar!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cbr ile yanyana koyup sevmek lazım bunları.teknik özellikleri bulmak lazım.benim anladığım şu ; 8,3 Kw 9250 max tork=9.8Nm 7500 dev/dak.100 km de 3 lt yakıt.ispanyolca yada başka bir dil bilemiyorum ama bu kadar daha fazla bulursam eklerim
ekler:motor 14-19 kasım 2006 tarihinde italyada(Milan) bir fuarda tanıtılmış.(EICMA)4 zamanlı ve 5 vitesli 20 hp gücünde genç sürücüler için tasarlanmış bir motor.
Quannon 125
Dimensions L / W / H (mm):2057 X 680 X 1174
Weight (kg):136
Engine Type:4 stroke-OHC
Cooling System: Air+Oil Cooling
Transmission: 5 Speed
Displacement (c.c.): 124.1
Max. Power (kw/rpm): 8.3 / 9250
Max. Torque (Nm/rpm): 9.8 / 7500
Type of front / rear brakes: Disk / Disk
Tire size front / rear Fr: 110 / 80-17 Rr: 140 / 70-17
*Specifications are given for the actual model.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
copy/paste gibi geldi bana çok benziyor cbr'a
derbi baya bi 125 lik motor çıkarmış piyasaya
buradan bakabilirsiniz:
http://www.moto-station.com/article1...aja-gpx-1.html
Bana biraz cbr ye benzemiş geldi, Ama buda güzel gelirse birbirlerini kırıp fiyat düşürebilirler, Buda sevenlerine yarar.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)