bebekte var dıye bılıyorum
bebekte var dıye bılıyorum
neresinde nedir ne degildir
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Selamlar.Ehliyetimi alalı henüz 1 ay oldu ve nisanın sonlarına doğru 3-5 günlüğüne bir motorsiklete ihtiyacım var.Kiraladığını bildiğiniz bi yer veya motorsikletini kiraya veren kimse var mı?Yardımlarınız için teşekkürler.
yahu en ufak bi bilgi bile olsa kimse bir şey bilmiyor mu bu konuyla ilgili? ben de biliyorum büyük şehirlerde bu konunun arap saçı olduğunu ama bikaç yerde olduğunu da duydum.fakat kesin bi bilgi ve adrese ihtiyacım var.tekrar rica ediyorum arkadaşlar.
Merhaba İstanbul Ataköyde Scooter Kiralayan Bir firma var. Geçen Hafta kiraladım Kymco 125 agility sanırım 8-9 aylıktı motor temizdi . en az üç gün kiraya veriyorlar google dan istanbulda kiralık scooter yazarsanız bulursunuz ana sayfada , sanırım firmanın adı web sitesi www.turkeyrentcar.com
kazasız sürüşler
Selamlar,
Istanbulda motosiklet kiraliyabilcegim yerler nerelerdir acaba, ozellikle de harley davidson olursa cok makbule gecer simdiden tesekkurler.
şimdilik harley kiralayan biryer bilmiyorum ... ama villa levent sürücü kursu chopper kiralıyor .. mototal da kiralyordu birzamanlar yanlış hatrlamıyorsam
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
harley kiralarlar mı acep? kiralasalar da ne kadar isterler ki? günlük 300 euro felan mı
O kadar baktım ben uyduruk scootordan başka kiralıyan yer bulamadım, Sanırım hırsızlar aman vermedi yazık günah bu milletin parasına emeğine :(
Tr de harley kiralayan bir yer olduğunu sanmıyorum.
Eğer varsa bilmek isterim.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Selam arkadaşlar Honda Activa 100 scooter motorlarım var.
Cafe restaurant pizza paket servisi olan işyerlerine sözleşmeli olarak 6 veya 1 yıllık motor kiralıyorum.
ilgilenen olursa aylık olarak verebilirim.
0546 9779555.
ugurigret@hotmail.com
İSTANBUL BAHÇELİEVLLER
bi başlık açıp öyle belirtsen daha çok amacına ulaşırsın.
arkadaşlar ben izmirliyim motorumu kiralıyorum markası ybr 125 ehliyeti olan birine kiralanır
tel:0554 528 33 54 ben ksk da otuyorum ararsanız knş ark en 1 2 gün vermiyorum 3 gün ve üstü
kardeş ksk tayım tel var ararsan öğrenirsin
0554 428 33 54 arkadaşlar ben motorumu kiralıyorum bu numaradan bana ulaşın bornova ksk buca dayım
BURSADAN KİRALIK MOTOR ARAYAN ARKADAŞLAR VAR İSE BANA ULAŞSINLAR
05352253362 YALÇIN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)