Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

race motorcuların sonu bu mu ???

Motovento
    REKLAM ALANI
    catma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX 150 & YAMAHA MT 07
    Motosiklet tutkusu olan birisi illaki spor motosiklet kullanmaz ve sadece spor motosikletler değil, diğer sınıflardaki motosikletlerde, kuralsız ve korumasız kullanılırsa aynı tehlikededir. ama spor motosikletler hem kullanımları hemde üretim amaçlarına yönelik olarak hızlı kullanılıyorlar buda doğal olarak kaza riskini artırıyor. Kişi bu durumda kendine güvenmiyorsa spor motosiklet almamalı, özelikle yurdumuzun yollarına çok uygun olan enduro tarzını tercih edebilir ve trafik kurallarına uyar, korumalarınıda ihmal etmezse ve ülkemizde motosiklet sürücülerinin daha dikkatli olması gerektiğini iyi anlarsa herhangi bir sorun yaşamaz.. siz bilinçli olduğunuz sürece bu haberlerden etkilenmeyin
    PEUGEOT 103 SPORT>HONDA CBF 500>YAMAHA FAZER 600>HONDA CBF 1000>YAMAHA YBR125>SUZUKİ DL 650>HONDA VFR 800X>HONDA MSX125>YAMAHA MT07 & HONDA PCX 150

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA 600RR
    Küçük motordan başlaman cok iii olur

Mesela kendimden örnek weriim benim 3 tane dayım war ve 2 side motor hastası benim gibi fakat büyük dayım küçüklüğünden beri motorları büyüte büyüte aldıgından cok iii kullanıor motoru yaşı su anda 33 ve nerdeyse 10 yılı aşkın motor kullanıo

fakat küçük dayım da motor sevdasına kapılıp maddi durumuda iii oldugundan direk 1100 cclik kawasaki almıstı 4-5 yıl once fakat daha 2. binişinde motora kaza yaptı ve 6 ay ayagı kırık bi şekilde yattı umarım kimse bole olmak istemes
    ve bu olay bizi cok üzdü Ayrıca ayak havada asılı duruyodu hastanede komediydi yaa

sonra resimdeki gibi kafanı duvara vurcak seyler yapma derim

çünkü büyük ccli motorlar daha kalkarken hafif fazla wersen patinaj aldıgıyla yere yatıo ki bu olay benim başıma geldi küçükken

yani bir anda 600 lüğe atlama derim bu maddi durumunun ii veya kotu olmasıyla alakası yoq
    çünkü motor zevk işidir ve bu zevki felakete donusturmemen gerekir
    [CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
    ::evil::[/CENTER]

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    bazı çok bilgili(!) vatandaşlar arkadaşa hayallerinin peşinden git gibisinden laflar ediyor. nedir bu popülist saçma mesajlar böyle, adama git kendini öldür diyorsunuz resmen.
    biz ise ufaktan alış, fazla yüksekten uçma ayağın yere bassın zamanı gelince alırsın; yoksa sonun iyi olmaz demeye getiriyoruz işi.
    hiç motora binme diyen yok. düşük hacimli olup ta güzel alternatifler yok değil.

hatta direk yol göstereyim madem race motorlara meraklısın cbr 125 ile alış hyosung gt250r ile piş hala gözün kesiyorsa git racing al.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Sen senelerini harca bu olaya en iyi elbise ve motoru al. Gozlerini fal tasi gibi ac yolda makas atmadan herkez ile beraber ayni git ve uslu ol. Sonra bir idiot gelsin makas atarak gittigi delice yolunda seni hic gormesin ve seni ezip cignesin. Peki neye yaradi bunlar. Burda sadece sen ne kadar iisin yada degilsin tartismasi yapmak cok zor. Yolda yanliz degilsin sen ne kadar usta olursan ol karsindaki ne kadar usta peki onu biliyormusun????? (Biliyorum dedigin gun aksam haberlerine malzeme olacaksin) Dost aci soyler
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

kabus_kabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Qj srt 800s 2023
    4 yıldır motor kullanıyorum ilk mootrum kawasaki zzr 250 idi. sevdigim kişi motorları seviyor diye gittim aldım ilk günün akşamına trafige cıktım.1.5 yıl sonra suzuki gsx-r 600 aldım. hala bu motorumu kullanıyorum. sonuç: 1 dikkat etmezsen bisikletle bile ölürsün, ama altında hızlı bir makinanın sorumlulugunu alamıycaksan yapacak hiç bişi yok...Allaha şükür daha kazam olmadı. Sonuç : 2 sevdigim kişi her iki motorumun üstüne bile oturmadı. ahahaha
    [B][U]kabus_kabus[/U][/B]

canabien - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2002 cbr 600 f
    Arkadaşlar Araştiran Varsa Bilir Türkiyedeki Kaza Sayisi Ve ölümlü Kazalar %70 Oranla Araba Kamyon Otobüs Kazalari %15 Gibi Bi Rakam Motosiklet Kazalari Ve Can Verenler O Zaman O Arkadaşin Ailesi Arabaya Binmemesi Lazim

olay race scooter cart curt değil bence race ne kadar tehlikeliyse bütün motorlar da o kadar tehlikeli tabiki insan bisikletle hızlı giderken düşünce ne kadar çok canı yanıyor .tutun ki motorla 50 km/h giderken düştüğünüzü varsayın hele kask da yoksa Allah korusun. her nekadar sıkı bir motorcu olsam da bazı gerçekler de yok değil . o yüzden önce güvenlik...bunu caydırma olarak algılamayın lütfen.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı canabien adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Araştiran Varsa Bilir Türkiyedeki Kaza Sayisi Ve ölümlü Kazalar %70 Oranla Araba Kamyon Otobüs Kazalari %15 Gibi Bi Rakam Motosiklet Kazalari Ve Can Verenler O Zaman O Arkadaşin Ailesi Arabaya Binmemesi Lazim
    Bunun ülkedeki toplam motosiklet ve otomobil sayısının farklı olmasıyla alakası olabilir mi canım kardeşim Çok saçma bir örnek olmuş da zira
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

X_CANNERY_X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aroraKS-200 chopper
    bence yolda yürümek daha tehlikeli

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    heyy ona bakarsaniz yururken dahi bi olum riskimiz var.lutfen motosikletleri direk olarak olum makinasi yapmayin,
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok saçma bir örnek olmuş da zira
    zira mı zira nedir yaw

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    ilk önce ybr 125 veya cbr 125 ile başla.ondan soora twister 250 olabilir.soora cbf 500-er5 olabilir. ondan soora race makineye geçebilirsin.tabi bu kadar el değişikliğine maddi yönden hazırsan!
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

sercansari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx-6r ninja......
    Ben tamamen senin durumundaydım ve direk olarak zx-6r la başladım yaklaşık 2 hafta oldu....Şu ana kadar herşey gayet iyi gidiyor umarım bi sakatlık çıkmaz.....Herkes kullanamayacağımı düşünmüştü ama nedense gayet iyi gidiyo..Daha önce hiç motor kullanmamıştım...Ama şu varki gözlemlerim çok iyi...Artçıyken devamlı takip ederdim kullanan ne yapıyo diye...sanırım bunun faydası oldu.....Kaza konusuna gelince her an herşey olabilir ....tecrübesiz olmanın bu konuda eksileri olabilir ama yeterince dikkatli kullandıktan sonra kolay kolay bi durum oluşcağını sanmıyorum......

Motosikleti
    Honda CBR 600f Hemde Gümüş...
    Bir motorcunun basina gelebilecek en kötü sey motor zevkinin bi kaza haberi veya basindan gecen talihsiz bi kaza ile sonmesi. Motorda herzaman risk varidir bunu butun kullanicilar bilir bizim yapmamiz gereken ise bu riski olabildigince aza indirmek korumalari eksizsiz kulanmak, dersimize iyi calişip kurallari iyi bilmek, motora baslerken ilk once ufak cc lerle baslayip beynimizin gaz fren manevra alişkanligini kazanmasina izin vermektir...
    HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-

Artik No Kawasaki Yes Honda =)

canabien - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2002 cbr 600 f
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunun ülkedeki toplam motosiklet ve otomobil sayısının farklı olmasıyla alakası olabilir mi canım kardeşim Çok saçma bir örnek olmuş da zira
    yani anlayış budur öylemi şaçma olan bence anlayış (anlatıyım) tedbir yoksa dikkat yoksa artistlik varsa ölüm arabadada motosiklettede arkadaşın dediği gibi yürürkende gelir nokta ayrıca saygılar

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    Alıntı sercansari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben tamamen senin durumundaydım ve direk olarak zx-6r la başladım yaklaşık 2 hafta oldu....Şu ana kadar herşey gayet iyi gidiyor umarım bi sakatlık çıkmaz.....Herkes kullanamayacağımı düşünmüştü ama nedense gayet iyi gidiyo..Daha önce hiç motor kullanmamıştım...Ama şu varki gözlemlerim çok iyi...Artçıyken devamlı takip ederdim kullanan ne yapıyo diye...sanırım bunun faydası oldu.....Kaza konusuna gelince her an herşey olabilir ....tecrübesiz olmanın bu konuda eksileri olabilir ama yeterince dikkatli kullandıktan sonra kolay kolay bi durum oluşcağını sanmıyorum......
    ben 9 senedir race makine kullanıyorum.seni destekliyorum kardeşim bende r6 ile başlamıştım motora ama mobiletten sonraama yinede gözünüzün yağını yiyeyim dikkatli olun bu makineler çok deli yaaaa.....
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    her tarafta öle motorcular var.scoter,cruiser,cross ona bakarsanız...Bizim ülkemizde sorun şu cahillik...Sen ss üstüne mont dahi binmeden oturursan sonun kaçınılmazdır tabiiki...giy montunu kaskını pantolunu kaskını allah da yanında olduğu zaman yere de düşsen motorun üstünden sürüklensende kaliteli şeyler seni korur...(tecrübeli olunduğunda motor konusunda.)Önemli olan sınırları bilmek.Ve artistlik olsun die motor kullanmamak..Hakkını vermek.Üstünde olduğun motor sınıfı ne olursa olsun motor deil üstündeki ölümcüldür unutmayalım...Alın motorunuzu bırakın olduğu yerde dıştan bir etki olmadan yıllarca yerinden kıpırdamaz o...Ama üstüne binildiğinde sürücü kadar tehlikeli olur...
    AKIN FİDAN

mkmemory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    Alıntı Lindenbaum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    race kullanmak
    güven özveri ve tecrübe ister arkadaşalar...
    iyi demişsin güzel demişsinde tecrübe kısmına katılmıyorum, doğrusu :
    güven, özveri ve zeka ister olacaktı, bence...
    Sabah olsa da motora binsek.
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bana kalırsa tecrüben yokken s.s. alma..

mkmemory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    Alıntı sercansari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili sercansarı, 2 hafta olmuş alalı ve tecrübenin okadarda önemli olmadığını düşünüyorsun. Sana bir soru soracağım, 2 hafta 14 gün eder, kendi motor kullanma becerini, 13 gün önceki halinle, şu anki halin arasında bir fark varmı sence?
    a-bir fark varsa, tecrübe kazanmışsın demektir, peki bundan 2 sene sonra sürüşün daha iyimi olacak sence evetse demekki tecrübe önemliymiş....

b-2 hafta öncesine göre bir fark yoksa, evet haklısın senin için tecrübenin bir anlamı yok demektir, sen çok dikkatli kullanmaya devam et. (aslında etme derhal bir adet "motosiklet teorisi" kitabı edin, sindire sindire oku, kitap bitene kadar motosiklet kullanma, bitirince tekrar yorumlarını alalım)

not: Arkadaşım, senin iyiliğin için yazdım bunları lütfen başka taraflara çekme, mühim olan ana fikir, onuda parantez içine yazdım zaten. Kazasız sürüşler, nice mutlu yıllarca motor kullanabilesin inşallah...
    Sabah olsa da motora binsek.
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler