çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
olmasıgereken budur ama onada vergiyi çakarlar lpg kullanımı artıkça fiyatı nerden nereye geldi küçük bir anımsama
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Aman ha bunu yaygınlaştırırlarsa vergiden gına gelir hepimize
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
inanmıyorum size ya vergi diyorsunuz' biz trafiği bir kurtaralım bilinç'li motosikletcileri çoğaltalım'da sonra bakarız ne olacak ne bitecek millet yollar'da sürünüyor arabalarda.....
ben koprulerde motosikletlerden gecis ucreti alinmasin ki motosiklet kullanmayi briaz daha yayginlastirmak adina cok mantikli olur dedim
imzam yok parmak bassam olurmu
Bence çok anlamlı bir haber.. Tabii ki herkes motosiklet kullanmaya başlasa; trafik sorunu cözülür + Motosikletçiler arası faaliyetler ve görüşmeler artar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
125 cc motosiklet'lerin B sınıfı ehliyet sahiplerince kullanılabilmesi'de gerçekleşirse taşlar iyice oturacak ve bir sabah kalkıp yola çıktığınız'da yüzlerce motosikleti yollarda göreceğiz ben buna inanıyorum hemde fazla değil 2 veya 3 sene diyorum yoksa ist. trafiği bitmiştir istediğin kadar tüp geçit istediğin kadar yol yap....
Herkes motorCu olamaz,
bence birgün herkes motorLU olucak
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Abi gerçek budur yane 2 sene önce abim hep sölerdi gerçegi devlette kabullendi sonunda bizi motor kullananlar anlar anca.....
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
eroldayı anlamadımki sizi arabalar daha'mı az yakıt yakar demek istiyorsunuz ?hem yakıt hemde vergi olarak motosiklet'ler genellikle daha tasarrufludur tabi istisna makinalar hariç !ben işe gidiş gelişler'de herkez sucooter lansın amacı ve düşüncesindeyim trafiğin rahatlaması için
Ben eskıden cok karsıydın motor olayına ben bıle olduysam herkes motorsıklet sevdalısı olur
herkesin motorcu olmasını istemiyoruz ki biz ya sadece bize karşı saygılı olunsun yeter hatta bütün trafikteki herkes herkese saygılı olsa sinirlenmeden gitse belkide trafik mrafik kalmaz . belki uslu bi çocuk olursak şirinleri bile görebiliriz
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
tamam yaygınlaşsın ama, herkes de motorcu ya da motorlu olmasın yahu, ne ayrıcalığımız kalacak o zaman?
caner'in dediği gibi, herkes motorcu olmasın ama motorculara olması gerektiği davransınlar yeter...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)