arkadaşlar yeter artık böyle önemli bir konu başlığında bile tartışma zemini oluşturuyorsunuz lütfen arkadaşlar
zzr lütfen sende cevap verme eğer sana yüklenildiğini düşünüyorsan skull a bildir..
arkadaşlar yeter artık böyle önemli bir konu başlığında bile tartışma zemini oluşturuyorsunuz lütfen arkadaşlar
zzr lütfen sende cevap verme eğer sana yüklenildiğini düşünüyorsan skull a bildir..
konuyu çarpıtma.neden bahsettiğimi sen iyi biliyosundur.ne yapacağını tahmin ediyorum.bugibi bikaç konuyu hortlatıp sonra diğer iş olsun diye yazdıklarını örtbas ediceksin.
bu rada nickin kısalmış
ha bide saygılar demeyi unutmuşsun.valla üzüldüm,okadar mesaja karşılık yazdıklarının ardından hep saygılar yazmıştın.bana niye yazmadın.yoksa diğeri popüler bi topictide, millete şirin gözükmek uğrunamı yazıyodun öyle
DD paylaşım için sağol
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
kaskla gaz adamı yolda gomaz.........arkadaşlar lütfen gencliğimize dikkat edelim duyarlı olalım
elinize saglık saolun
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)