Motosiklette Lastik Patlarmi??
Reklamlar
-
patlarmış, ve 16 senedir motosiklet kullanan ben bile bunu ilk defa yaşarmışım.
daha önce defalarca araba lastiği değiştirdiğim halde, motosiklette böyle bir olayı dün ilk kez yaşadım. iyi bir tecrübe oldu, arka taraf aniden spin atmaya başlayınca, eyvah dedim, toparlayamazsam ne olur, ama neyse ki zorda olsa toparladım, orda bir marangozun önüne çektim, işime geldim, akşam üstü dönüşte gittim, allahtah bagajımda, somun anahtarı ve bilimum malzeme vardı, zaten 4 somunun tuttuğu lastiğimi söktüm (evet ben, yani mümkünsüz, imkansız bir şey değil) lastikçiye götürdüm, küçük ama sivri bir katil taşı çıkarttı, tamir etti, döndüm, bir güzel taktım lastiğimi, ve yola devam. hep korkmuştum, ya patlarsa, ben ne yaparım, nasıl yaparım diye, az daha böyle bir şey için servise haber verecek ve oyulacaktım. ama gerek yokmuş, kendimin bile halledebileceği bir şeymiş. iş sadece yanınızda aletlerin bulunmasına ve lastikçiye lastiği götürüp 5 ytl vermenize kalıyor sonrasında herkese kolay gelsin, lastiğinize taş değmesin
Yürekten verilenler, yürekler alır...
Reklamlar
-
Lastik Tabiki Patlar
Motorsikletlerin Kimi Dubleks,kimide şamdiyel Lastiklere Sahiptirler.havalarinin Sürekli Kontrol Edilmesi Gerekir.arka Lastiğin Yolda Patlamasi Da Sakincalidir Ama ön Tekerlek Kadar Değil.allah Korusun!en Tehlikeli Durumlardan Birisidir.lastik Kontrolleri,bozuk Yollara Karşi Dikkatli Sürüş Ile Bu Sorun Minimuma Indirilebilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler