beyler ben a2 sınavına gırdım 9 aralıkta sımdı sınav sorularına bakıyorum hıcbıryerde a2 yı bulamadım ne yapmalıyım bız admdan sayılmıyormuyuz???
beyler ben a2 sınavına gırdım 9 aralıkta sımdı sınav sorularına bakıyorum hıcbıryerde a2 yı bulamadım ne yapmalıyım bız admdan sayılmıyormuyuz???
Kardeşim benim de sürücü kursum war rize de.. Yalnız motor ehliyeti wermiyorum.. Sınaw soruları henüz net e werilmedi ki seninkiler de werilsin..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
nasıl verilmedi www.olcaysurucukursu.com mesela burda var
Aga bunlar soruları nerden bulmuşlar.. Biz ulaşamadık henüz.. www.meb.gov.tr den ulaşıyoruz biz de
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sürücü kursuna baş vu rgereken bilgileri verirler sana
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
olcaysurucukursu nun sorularının dogrulugundan suphelıyım yarısının cıktıgını hatırlamıyorum ben???
Aga sürücü kursları sınawı sonuçlarını www.meb.gov.tr ayınlıyoo..
Bende öğrencilerime o zaman ulaştırıyorum.. Bilemem bu kurs nerden bulmuşş; Meb daha yayınlamadı ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
merhaba benim soru kitabcıgı z idi bu ise y nasıl bulacagım soruyu
oha ya olurmu yuhhh 25. demı acıklanacak alalalla....
ayrıca gecen sınav 1 ay bıle olmadı acıkladı bence aralıkın sonunda acıklanacaktır... yanı ısnallah acıklanır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)