nerdeyse 1 sene oluyor sanırım normalde toplu taşıma araçları ile varacağım yere 30 dakikada varıyorum.Ama motorsikletle 5-10 dakikamı alıyor
Motorsiklet iyide olsa kötüde olsa yaşamı kolaylaştırdığı bir gerçek.
nerdeyse 1 sene oluyor sanırım normalde toplu taşıma araçları ile varacağım yere 30 dakikada varıyorum.Ama motorsikletle 5-10 dakikamı alıyor
Motorsiklet iyide olsa kötüde olsa yaşamı kolaylaştırdığı bir gerçek.
Halaaaa biniyoruummmm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
2 senedırrr bınmıyorummmm we cok mutluyum hele motosikletımın benı dolmuslardan kurtarması dahada guzel ne oyle o ucretını uzatamaynlar bır zahmet bıde arkaya dogru ılerleyelım arkadaslarrr
Ben de alıncaaa hiç binmiceem walla.. Yağmur kar artık hep mootorla.. Hatta motor la yatmayı bile düşünmedim deil
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
beş sene falan oldu
birinin bana bu soruyu hatırlatacağını biliyordum :( yaklaşık 8 aydır bnde binmiyorum 1.10dk lik yere 25 dk de gidiyordum ama havalar soğuyunca tekrar toplu taşımaya döndüm inşallah bu sene kış kısa geçecek yaza tekrar aktif olarak motora dönecem...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Ben de 6 aydır motor kullanıyorum. Son 6 ayda toplamda 15 gün falan toplu taşıma kullanmışımdır. Toplu taşımanın en güzel özelliği kitap okuyabilmek, motora binmeye başladığımdan beri doğru düzgün kitap okuyamıyorum. Sirkeciden arabalı vapura mı binsem diyorum.
Ulaşım araçlarım olsa bile gene de toplu taşıma
Her zaman toplu taşıma
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
20 yıldan beri? Otobüs kaç lira onu bile bilmem.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben gecen mart ayından berı bugun 3.kez bındım cunkı yolum 35km kadardı 1.ye motrla gıttım geldım 2.ye otobusle oldu 3. gıdıp gelısımıde arabayla yaptım ben sezonu kapattım arkadaslar trakyaya kıs geldı bugun) motoru cektım garaja gereklı olan herseyı yarın yapıcam bıdahakı sezona ıgneada yoluna takılcak olanlar bana sımdıden bı msj atsın)))
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
18 aydır. oplu tasıma araclarına binmiyorum.
Öğrenecek Çok Şey Var..!
ahh ahh öğrenciyseniz, motorunuz varsa, okulunuza gidiş geliş için yaklaşık 5 ytl benzin harcıyorsanız, ailevi durumunuz çok iyi değilse mecburen ahhh çeke çeke hergün o toplu taşıma araçlarını kullanıyorsunuz tıpkı benim gibi Ama işe pozitif yönden bakıyorum otobuste ders çalışabiliyorum kitap okuyabiliyorum en önemlisi uyuyabiliyorum (( her gün yaklaşık 4 saatim otobuslerde veya otobus beklemekle geçiyo motorla gidiş geliş 1 saat sürüyo ))
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
benim motoru alsalar bineceğimde almıyorlar,e bende motorumdan ayrılamıyorum
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
7 senedir binmiyordum gideceğim yerlere bisiklet yada yürüyerek giderdim ama artık motosiklet ile büyük keyif
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
iki gundur binmiyorum
[FONT="Arial Black"]TUM MOTOSIKLETLILERE GUNESLI GUNLER DILEGIYLE[/FONT]
yerim len senin toplu taşımanıda toplumsal mesajınıda...senin motorun kaç kuruşluk hava kirliliği yapıyor....neymiş gereken önem...nası göstereceksin...motorun varken otobüsemi bineceksin...ha hava soğuk dersin binmezsin ayrı mesele ama ne önemi bu...Taksimde eylemmi yapalım toplu taşımaya önemmm verilsiinn diye...ulen siyasetci gibi yazmışın ha...
Abi motoru bilmemde Allah altımdan arabayı eksik etmesinn...aminn..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
E işte senin anlayacağın bu kadar. Kendimi zorlamaya değmez
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)