ne yazıkkı büyük racing motolara sahip olan arkadaşlar bi cogu bu tür ozentiler içerisinde... Gelecek nesilde bü tür racinglere aşık vaziyette işte ole bole diyerek racing merakı uyanıyo.. Ben enduroyla basladım enduroyla devam ederim motorcu hayatıma... Ama asla bir racing motor alıpda binmem...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Ben de RAcing lere aşığım özellikle ama bunları yapmam tabi ki... Eğer bişeye sahipsen değerini bileceksin ..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bos yolda böle seyler yapılmasına bende karsı diyilim aslında bence estetik bi goruntu gece cıksın teme taksın kaskını yardırsın kafasına göre ama gunduz tragıfınde bıde ıslak yollarda cok sakat.
Evet arkadaş tehlikeli hareketler yapmış ama bir çok racing çinin yaptığı hareketler bunlar, SS kalbimde 1. tercih işlevdede enro 1. tercihimdir yane 2. motorum SS olur.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
video yu şimdi seyrettim inşallah eşim seyretmemiştir
bu genç arkadaş hiç bizi düşünmüyor valla
zaten motor almak için atla karayı seçiyorum yakın çevreyi ikna etmek için, birde tv de bunları görünce benim iş yatacak valla
Allah akıl fikir versin,kask herhalde süs olsun diye elde,bu arada habercilerinde
olaya katkısını unutmamalı,gaza getirmişler ghost rider'ı...
motorsikletçiler için hoş bir imaj değil.
çiyan:bounce:
Bence herkez yapar bunu ha biraz uzak ha biraz yakın sadece kendimizi kandırıyoruz.Zaten medyanın ne kadar laçkalaştıgını bilmeyen yok ama akşam 7:30 olunc herkez haber başında.Kime kızarsanız kızın yol hep aynı.
Motorize07.com Antalya Team
elinde kaskı bide moloz gibi kameraya konusuo
ben gayet normal karşılıom bu yaptıklarını
moloz cunku
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
herif tam bir şebek yaa
bir de kendini rezil ediyo kameraya konuşup
bunu darıca hayvanat bahçesine götürüp bırakmak lazım
rehabilite olur orda belki diğer maymunların yanında
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Bu habeci de yayınlıcak başka bişi bulamamış mı be kardeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu arkadaşlar yüzünden trafikte önyargıyla yaklaşılıor motorculara bence kesin 1 dille kınayalım heryerde!!trafik canavarı kuryeleride(hepsi değil tabii) aynı şekilde uyaralım...dün trafikte ilerlerken saolsun 1 teyzem sıkıştırdı beni özellikle kırmızı ışıkta yanına gidip sotdum nedenini?? her yerden fırlıyorsunuz trafigi mahfediorsunuz demeye başladı beni öldürcekti haberi yok! kine bakar mısınız??
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
o hareketleri yaptığı kadar kameranın karşısındada düzgün konuşabilse gam yemicem
]
Ya tabi tabi medya hep gercek olanı gosterir zaten. Birilerini gaza getirip adama sov yaptırıyor.Nerden anladım çünkü motorcu neden kameremanların önünden ayrılmıyor bunun bi açıklması olabilirmi.O hareketleri yapan makas ata ata ucar.Ama napıyor on kaldırıyor sonra gene duruyor,depoya oturuyor...Hepsi kameranın öünde
Adam ilk başta neden kaskı kafasına takmıs,sonrada koluna?Gelmişler böyle böyle yap sana para verelim demisler adamda yapıyor.SOnra herkes görüyor minübüscüler de her motorcunun önüne kırıyor.Motorcular böyle oluyor.
Bu tip akıllıları haber sıkıntısı çeken gazeteciler bulur motorun arkasından anlaşmalı görüntüler çeker birkaç km sonra beraber oturup seyrederler gazeteci akşam anahaber bülteninde yayınlanacağını söyler akıllı motorcuda kız arkadaşına beni akşam anahaber de izleyebilirsin der .kızarkadası haberi izler akşam aralarında şu konuşma geçer(AY İNANAMIYORUM O KORKUSUZ GENÇ SENMİYDİN ) Der.Bizimki tabi deyip, 8 belkide 9 köşe olur .İşler böyle aziz dostum yoksa yolda elinde kamera olacak sen adamı bulacan dakikalarca görüntü alacaksın BÖYLE RASLANTI olamaz
tam bir mmalll. trafik magandası budur işte.
[RIGHT][B][I][SIZE="2"][COLOR="Silver"]..[COLOR="Gray"]::[COLOR="DimGray"]TO[COLOR="Black"]L[COLOR="DimGray"]GA[COLOR="Gray"]::[COLOR="Silver"]..[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/B][/RIGHT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)