bu yapılan hızları anlamış degilim.yani bu adam böle şov niteligi taşımadan herşeyi yerli yerinde olup hızlı kontrollü bir şekilde hızlı gidip gerektiginde(tartışılır ama zorunlu hale geliyor) aracları sollayıp ya da ters taraftan geçse kötümü olumsuz mu ?anlamadım...
Bize karşı neden tavır alındığının sebebi işte bu arkadaşlar bende haberlerde izledim.Koluna kask almış,yakışmış bilezik niyetine.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
valla elemana ne diyelim sağlam bi kaza yaparsa adrenalini bence o zamn görür zevk için diyebilecekmi bakalım o zaman?
:mrgreen:
Risk almadan yaşanmas bencee eleman da bunu uygulamışş..
Çok yakında görür risk i heheh
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ya ben izliyemiyorum flasplayer da yüklü anlamadım yardım lütfen.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Tekrar tekrar dene olmuyo sa bilkiii sendeki player arızalı.. Tekrar yüklersin o zaman açar inşşş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Zuhahahhahahahaaaa leynn nerden de aklına geldi cacık ıyyyyyyyy
öööööööö 246;öğğğğğğğğğğ
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kask takmaması yanlış ama hız konusunda bence süper adrenelın oyal orda biter kask takıcan ne olursa olsun
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Ben birbirine katılmış bir otoyol göremedim..Arkadaşımızın yaptığının doğru veya yanlış olması tartışılabilir.Fakat birileri çok abartıyor olayları özelliklede işin içerisinde motosiklet varsa ..akşama kadar daha riskli hareketler yapan bi dünya oto sürücüsü var.. neden hiç haber olmuyorlar..bu mizanseni düzenleyen basın aracıda onlardan bir tanesi
bence burda yanlıs dıen ve racıng suren cogu arkadaslar bu hareketlerı bır ıkı defada olsa arkadas gazı ılede olsa yapmıstır.. kask takmaması cokkk yanlıs bısı dıyemem ama suan benım de alttımda aynı 900rr olsa bende yapabılırım yanı napım motor adamı gazlar... yanlıs yaptıggımız bısı demıyorum ama gercek..
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
Ya arkadaşlar hepiniz kask kask demişsiniz.Haklısınızda tabii.Ama bu adam neden deponun üstüne oturuyo ben onu çözemedim.O bana daha bi ilginç geldi.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Mobiletin ustune 4 kisi binen aileler daha ilginc!
Yazıkk... Çok yazık..
Müstakbel ceset...
...Sergerdan...
Gormemis dedikleri Sey Bu oluyor sanirim...
hava atiyor besbelli..yanliz habercilerin abartmasi cok fazla neymi szikzaklar ciziyomus yok abii bence bu adamin yaptigi sey deponun ustune oturmasi ve kaskin kafasi yerine koluna takmasi.....
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
gerçekten kınıyorum..neymiş adrnalin.sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz.
birde demiyormu habercilerin uyarılarına kulak asmamışmış.bzde kekiz ya yedik.o zaman ifşa etmeyin arkadaş.bunu gören genç motorcular yarın çıkıp aynı şeleri yapacak.zaten özenti yşıyoruz.kızdım ben şimdi
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
bu kşinin yaptığı tüm motorsikletçilere mal oluyor işin üzücü tarafı bu günlük hayattada karşılaşıyoruz çoğunlukla trafikte ters yönden motora binenlerde oluyor
Bunun gibiler yüzünden trafikte diğer motorcu arkadaşlarımızı adam yerine koymuyorlar, sıkıştırıyorlar. Bir gün kalır bir arabanın altında o zamanda geç olur tabiki. Umarım bir şey olmaz ona ama tanıyan varsa ikaz etmesi gerekli...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)