Motosiklet Kumandası ve Vücut Kondüsyonu
Reklamlar
-
Merhabalar.
Hepimizin bildiği gibi motosiklet kazalarının 2 temel nedeni vardır.
1.sürücü etkenleri
2.dış etkenler.
Kaza sebeplerine göre tedbir almak ve kazaları azaltmak yine bizim elimizde.
Şimdi asıl konuya dönmek istiyorum.
Vücut kondüsyonu ; yani kasların ve hareket organlarının tam çalışması , bizlere motosiklet kullanırken çok faydalı olacaktır.
Eğer doğru ve yüksek performansta çalışan kas yapımız olursa ; hem uzun yollarda çabuk yorulmayız ; hem bel ağrısı vb gibi şikayetleri azaltırız hem de ani manevralara daha iyi tepki vererek istenmeyen kazalardan kurtulabiliriz.
Kullanıcı hakimiyeti çok önemlidir.Motorun hakimiyetini kaybederek yapılan kazaların da en azından büyük kısmı önlenebilir.
Tabi vücut kondüsyonu derken ; gidip body salonlarında saatlerce çalışın ; kaslarınızı şişirin gibi saçma tavsiyelerde bulunmuyorum.
Ama en azından 2 günde bir formda kalma çalışmaları her insan bedeni için faydalı olacaktır.Motosiklet kullanıcıları için 2 kat faydalı olacaktır.
Görüşlerim bunlardır.
Saygılar...
Reklamlar
-
Aynı zamanda kondisyon sahibi olmak dikat beceri ve direnç etkenlerini arttırır ve risk oranını düşürür gerektiği yerlerce güç kullanımının gerekli olduğu motosiklet için form'da olmak iyi olur
-
Evet ; ben gücü unuttum...
Vurduğunu devirirsin. En azından kaporta göçürtmede rekor kırarsın.
-
1 ay once sigarayi biraktim kondisyon cok farkediyor. Gunde 1 bazen 2 paket iciodum, simdi 3-5 gunde 1 tek sigara canim isterse iciorum.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
Haftada en az 3 akşam iş çıkışı spor yapıyorum. .Basketbol, koşu, egzersiz aletleriyle de en az yarım saat çalışıyorum. Spor yapmak müthiş bir keyif aynı zamanda.
-
Sabahtan akşama kadar pc başındayım,benimde birşeyler yapmam lazım dimi vipp
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
kondisyon şart
-
şu an burda cevap yetiştirmek yerine spor salonunda olmam gerekiyordu ama üşendim
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
spor boş iş bi kere hergün tamı tamına 2 kat garanti inip çıkıorum e bi yere gideceksem bi miktar mutlaka yürüyorum yeter işte
-
14 Aralık 2006, 22:06
dishy adlı üyeden alıntı
Sabahtan akşama kadar pc başındayım,benimde birşeyler yapmam lazım dimi vipp
Pc de bilimum spor oyunları oynasak olmaz mı?
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
15 Aralık 2006, 12:44
Bilmem ben vip e sor
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
15 Aralık 2006, 13:53
-
15 Aralık 2006, 14:14
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "
duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler
Ahmet Tataroğlu
-
15 Aralık 2006, 14:31
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler