MOTOMAX Distribütör Firmasından Gördüğüm Muamele Haksızlık **sonuca bağlanmıştır**
Reklamlar
-
15 Aralık 2006, 16:01
Reklamlar
-
15 Aralık 2006, 16:17
motosiklet kardeşliği : motosiklet.net tekrar mutlu oldum iyi ki üyeyim iyiki bu site kurulmuşş
-
15 Aralık 2006, 16:30
-
15 Aralık 2006, 16:41
Ne desem bilmiyorum ki...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
15 Aralık 2006, 16:42
cakalaz adlı üyeden alıntı
Ne desem bilmiyorum ki...
Ya kardeşim ne diyeceğini bilmiyorsan yazma. Yazmak zorunda değilsin. Sürekli anlamsız mesajlar yazıyorsun ya
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
15 Aralık 2006, 16:56
Öncelikle Barış abiyi taktir ediyorum ( Gerçekten hem siteye, hem motorsikletlere, Hem motosiklet kullanıcılara bağlılığından dolayı )
Arkadaşım öncelikle sorununun çözüldüğüne çok sevindim, Bence kesin yanlış anlama olmuştur ( Belki doğrusunu anlamalarına senin tutumun da etkili olmuş olabilir bilemem ) belki prosedürü bilmeyen birinin eline geçmiştir kağıdın.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
-
15 Aralık 2006, 17:16
Site dediğin böyle olur .
Motosiklet topluluğu olmak sadece gezi yapmak sucuk yemek değildir. Buraya üye motorseverle yardımcı olmak motosiklet kültür ve bilincini artırmak ve dayanışma sağlamaktır.
Site yöneticilerinin bu tavırları, üyeleri de siteye daha bağlı yapacaktır.
Teşekkür ederiz.
-
15 Aralık 2006, 17:41
beto_977
belki prosedürü bilmeyen birinin eline geçmiştir kağıdın
dostum zannetmiyorum, sanmam öyle bişey bilinçsiz adamın eline geçme durumu deneme yanılma yönteminde buluna bilirler ama senin dediğinin olması zor
kimsenin başına Allah vermesin.eğer gelirse böyle birşey birlik olunca nasıl 2 günde çözüldüğünü gördük
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
15 Aralık 2006, 18:42
öncelikle geçmiş olsun bathu kardeş sana tavsiyem yucika arkadaşımızında dediği gibi tükodere başvurman bulun duğun ilin valilik binasında bulunan hakem heyetine başvur yanında motorunun faturası servis tutanaklarını mutlaka götür zaten isteyecekler 2 defa aynı arızayı yaşadığın için bilirkişi üçüncü kez kontrol edipgaranti süresi içinde aynı arıza 3 kez tekrarladığından motorunu sıfırıyla bile değiştirebilirsin yada fatura bedeli paranı geri alıp motoru verebilirsin fakat bu işlem biraz uzun sürer istersen garanti dahilinde istediğin parçayı değiştirebilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir ve umarım senin için en iyisi olur
-
15 Aralık 2006, 19:04
arkadaşlar şimdi servisten aradılar gösterge paneli gelmiş bune hız daha motomax distribütör firmayla dün konuşmuştum şaştım valla bana destek veren herkese teşekkürler ..
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
15 Aralık 2006, 19:06
gözün aydın bathu kardeş garantiden değişecekler değilmi?
-
16 Aralık 2006, 11:39
ENGİN adlı üyeden alıntı
gözün aydın bathu kardeş garantiden değişecekler değilmi?
evet engin kardeş dün gelmişti parça ama ancak bugün müsayit bi zamanda servise gidip taktırcam
Yeşil Peri..tıtanıum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler